Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 759
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Феникс, аз не упреквам Роман, че е влязъл във Фермата и не е останал с майка си.
Аз го упреквам за това, че се възползва от ситуацията и изманипулира патките. Първо мълча, после си каза в подходящия момент, после се прави на мъж и обяснява как не трябвало да го съжаляват и той прави всичко в името на майка си, леко им пусна, че в този ден тя има рожден ден и те клъвнаха. Междувременно се държа просташки, обиди Лили и Роси,въобще не го досрамя от факта, че не знае българската азбука, а накрая най-нагло се обяви за носител на ценности. Но все пак не издържа и си призна, че всъщност е велик играч! Това и аз го признавам.

# 1 006
Spirit Crusher, за Нури гласуваха Симо и Калоян.
Според мен всички се отдръпнаха от Нури, защото той си промени на 3 пъти мнението за какво ще изхарчи наградата. Което за мен е адски тъпо, той сам си решава как ще използва парите и въобще не ми пука лъже ли, че ще ги дава за благотворителност или не, аз отчет не искам. За мен той е трудолюбив и е крайно време да започнем да ценим труда и уменията на хората.
И разбира се мъжете се озлобиха срещу него, защото той е силен, побеждава ги многократно на битките за имунитета и е като сандък, пълен с тайни - непрекъснато вади и показва нови умения, за които другите не подозират и всичко това го прави огромна заплаха за тях. Почват да се чувстват много несигурни в себе си.

# 1 007
Може би и заради това другите мъже са бесни- че си е изиграл картите, както е сметнал за удачно да ги изиграе и от лимоните, които живота му сервира се опитва да си направи лимонада . А, че е играч, играч е. Ама то в днешно  време трябва да си такъв.

# 1 008
Роман е публикувал в сторито си в инстаграм
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 14:09 от Анонимен

# 1 009
За Нури бяха Симо и Калоян.
Със Симо бяха до последно заедно, винаги един до друг

Не упреквам Роман че е влязъл във формата, макар че не мога да приема такова нещо , а че се възползва от случилото се.
Мълча толкова време.Защо не им каза примерно след гласуването когато всички още бяха около масата.
А той заговори за това когато наближи финала.

# 1 010
  • Другата България
Мъжете не гласуваха за Роман от завист, всеки един от тях го е яд, че не е на неговото място.  
hahahaОбичайно, щом не харесваш някого, значи му завиждаш. Очаквах нещо по-различно, това е толкова тъпо и смешно, че дори не е и за коментиране. Кой и за какво може да му завижда на Роман? Че е на финал? Това е несериозно твърдение и ако наистина си го мислиш, се напъни малко да се сетиш кой гласува не за Роман и за какво по-точно му завижда? Цветан? Че той се аргументира желЕзно. Георги също. Митко е ясен. Сашо ли му завижда? Дето гласува за човека, който го прати в къщи? Смешно твърдение. Или Симо и Калоян? Което ме навежда на отговор на това
... интересно кои единствени 2 гласа бяха за Нури. Много по-интересно ми е тия двама колко и какво време са прекарали с него... Хмммм?
Гнило? Понякога не ви разбирам логиката. Кое ти е толкова интересно, не си ли гледала предаването? Симо и Калоян бяха от самото начало със и до Нури, особено Симо. Нещо, показвано достатъчно, за да стане напълно ясен и логичен дадения от двамата глас за него.
Феникс, аз не упреквам Роман, че е влязъл във Фермата и не е останал с майка си.
Аз го упреквам за това, че се възползва от ситуацията и изманипулира патките. Първо мълча, после си каза в подходящия момент, после се прави на мъж и обяснява как не трябвало да го съжаляват и той прави всичко в името на майка си, леко им пусна, че в този ден тя има рожден ден и те клъвнаха. Междувременно се държа просташки, обиди Лили и Роси,въобще не го досрамя от факта, че не знае българската азбука, а накрая най-нагло се обяви за носител на ценности. Но все пак не издържа и си призна, че всъщност е велик играч! Това и аз го признавам.
newsm10 smile3521 smile3501

# 1 011
Ами тъпо и елементарно,  ама ти какво очакваш? Да се изтапани някой отпред и да каже- "Романе, нама да гласувам за теб, щото адски много ме е яд, че не съм аз на твоето място! И адски много ме е яд, че аз ги изпуснах тия кинти, пък ти имаш шанс да ги вземеш! " . Тъй' на колко от фермерите им стиска да  си кажат истината така директно? За Дидо се очакваше да е на финал, все пак е VIP и е поканен от продукцията да участва. Ама Роман, кой е Роман....

# 1 012
  • Варна
Благодаря ви за отговорите! Значи... един глас от най-наивния и един глас от най-признателния - Калата, Симеон съответно... и двамата гласували за него доста рано си заминаха и не успя да ги научи на нещо повече от това теслата как се държи... Тъжно някак си... а може би и справедливо, но не успя Нури да спечели глас на фермер останал до самия край и опознал го... Факт...

Цитат
Гнило? Понякога не ви разбирам логиката. Кое ти е толкова интересно, не си ли гледала предаването? Симо и Калоян бяха от самото начало със и до Нури, особено Симо. Нещо, показвано достатъчно, за да стане напълно ясен и логичен дадения от двамата глас за него.

Мери, гнило е, че другите не го забелязват. Другите, които са били част ежечасно за всичките тези месеци с въпросния БоГ Нури и въпреки всичко не го подкрепиха... аз съм си такава бре... не ме ли разбрахте, винаги съм търсила обяснение, търся и ЩЕ търся обяснение в бъдеще за всяко едно различно и нелогично от нормалното поведение.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 12:39 от Spirit Crusher

# 1 013
  • София
Страшно се разочаровах от Росица. Ще се радвам, ако спечели, но не я подкрепям. Каквото и да е нейното, не е нормално. И не, не смятам, че е наивност. 20-те години живот по начин, подобен на видяния за три месеца във Фермата го доказва. За мен.
Мисля си, че Роси няма как да няма определени дефицити от живота си с човек, който не я уважава достатъчно, за да й признава заслугите, не я оценява и тя е принудена непрекъснато да се доказва. И понеже човек няма как да избяга от себе си, във Фермата тя продължава тази си линия на поведение, която й е ежедневие почти цял живот - опитва се да се докаже в очите на слепия Роман. Само така мога да си обясня подкрепата й.

# 1 014
На мен Романчо още не ми е отговорил. А не си зададох злобно въпроса..Дали не чете тук Wink

# 1 015
  • София
Завист?
Аз съм мъжка майка. Един от синовете ми е на 24, т.е. почти е връстник на Роман. Ако посмее да се гаври с някоя жена или да я обижда, както направи с Лили и Роси, ще го навра в кучи г.з (без извинение).
Освен това много ще ме е срам от него!

# 1 016
На мен Романчо още не ми е отговорил. А не си зададох злобно въпроса..Дали не чете тук Wink
Какво го пита? Според мен чете, все пак си е постнал в инста, “да не бъдеш харесван във фейсбук и Бг мама” 😂😂😂😂
На срещата с феновете, бяха ли Нури и Росица?

# 1 017
Аз говоря за мъжете, а мъжете си псуват под път и над път. Може и да не псуват жените си, обаче как псуват когато някой ги засече на пътя, не е истина. Ако пък ги засече жена, и тя ще си го отнесе подобаващо, айде да си говорим истината. Мъжете не отдават чак такова тежко значение на псувните, щото те се псуват и помежду си и после  пак си пият кафето заедно. 

# 1 018
  • Другата България
...и двамата гласували за него доста рано си заминаха и не успя да ги научи на нещо повече от това теслата как се държи... Тъжно някак си... а може би и справедливо, но не успя Нури да спечели глас на фермер останал до самия край и опознал го... Факт...
newsm78 Сериозно те питам ти гледала ли си всичко до сега или просто си пишеш за спорта? Симеон напусна преди две седмици, кое е факт? Достатъчно дълго стоя, за да има време и да го опознае, и да се научи на каквото трябва, и да го оцени. Айде стига вече глупости пишете, моля ви се!
Ама Роман, кой е Роман....
Които са всички останали участници, нито е по-различен, нито по-неизвестен. Е, вече е известен. Основно с негативни неща.
Кои бяха Райно, Стоян, Яни? Същите като Роман, Георги, Росица и сие. Така че паралела Роман-Дидо и свиренето по струната на известността също ми е несериозен на мен. Дидо е харесван повече от Роман далеч не заради това, че е известен.
Страшно се разочаровах от Росица. Ще се радвам, ако спечели, но не я подкрепям. Каквото и да е нейното, не е нормално. И не, не смятам, че е наивност. 20-те години живот по начин, подобен на видяния за три месеца във Фермата го доказва. За мен.
Мисля си, че Роси няма как да няма определени дефицити от живота си с човек, който не я уважава достатъчно, за да й признава заслугите, не я оценява и тя е принудена непрекъснато да се доказва. И понеже човек няма как да избяга от себе си, във Фермата тя продължава тази си линия на поведение, която й е ежедневие почти цял живот - опитва се да се докаже в очите на слепия Роман. Само така мога да си обясня подкрепата й.
Оффф, честно, аз не я разбирам. Това противоречи на всички мои принципи, схващания, разбирания и личностни качества, които ценя и уважавам в хората. Съжалявам, ама не го разбирам.

# 1 019
Какво го пита? Според мен чете, все пак си е постнал в инста, “да не бъдеш харесван във фейсбук и Бг мама” 😂😂😂😂
На срещата с феновете, бяха ли Нури и Росица?
Дали е доволен от представянето си във Фермата и ако имаше възможност да промени нещо в играта си какво ще е то. Исках да видя дали съжалява, че се е държал , като простак и в обиждал жените. Очаквах да ми каже, че не и че пак би играл така. Нарочно не го попитах злобно и да му държа сметка, защото знам, че нямаше да ми отговори. Следя го с въпросите, ни един отрицателен не е пуснал, а е имало 💯. Но в Инстаграм съм с ника си..и това ме навежда на мисълта, че чете.

Общи условия

Активация на акаунт