Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 769
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Мога да съжаля Роман, но не бих му дала гласа си от съжаление.

# 991
  • тук и там
Изобщо не се очудвам на снощния вот на жените. Я си признайте с чиста съвест колко от дамите тук се трогнахме до сълзи от загубата на Роман. Въпреки, че го намираме за противен, злевъзпитан..
Повечето от нас сме майки, някои имаме и синове..Съжалихме го и ни домъчня, може би си представихме, че това може да се случи на нашите деца..
Цитат
Не харесвам Роман, не подкрепам поведението му, не вярвам и че е добър човек. Единственото му качество, ако може да се нарече такова, че има страхотни чувство за хумор и самоирония. Но това е безкрайно недостатъчно, за да му симпатизирам.
..

Напълно съм съгласна със това!  И аз се просълзих..Иначе подозирам дори целенасоченият избор на близначките за споделянето...Те ако не го разпространят ,кой друг...

# 992
Обаче и тя забрави за помощта, не посочи Нури като най-достоен за финалист. Абе не знам, неблагодарни ли са хората, бързо ли забравят?
Все едно пък той я посочи нея.
А по повод един коментар по-назад, че Александра също заслужавала повече, ме разби. Сякаш малко и беше бутането до момента.

За разлика от останалите, аз съм доволна, че снощи ми спестиха скучно предвидимо гласуване. Беше ми интересно и дали ми харесва избраният финалист е без значение. С нетърпение ще гледам дуела в петък, а и днес.
От шестимата само Александра се надявам да отпадне. За всички останали ми е все тая кой ще слечели.

# 993
А, се опитва да съм обективна до колкото е възможно и наистина мисля, че единственото, което Роман направи целенасочено е да сподели пред близначките. После може да е имало разговори... Всички жени, милият Роман..имал е само майка си, да му помогнем да повярва в чудеса..и т.н. и т.н..
Обаче не вярвам на финала да получи същите гласове. Все пак ще са изгледали цялото предаване..Мисля, че ако евентуално Дидо е на финал, повечето гласове ще бъдат за него.

# 994
Нито един от мъжете не гласува за Роман.Само Данчо който подозирам че гласува за който му кажат.
От фермеритенито един.Защо ли?
Сега май разбирам защо Гошо не го споменава никъде.
Разбрал е и той , че Роман стигна до финала използвайки смъртта на майка си, разбрал е какво лекенце щом за едни пари не само че предаваш приятеля си но си готов да използваш таква трагедия за да ги докопаш
За това Роман мълча.Каза го като наближи финала. Решил е бил да го използва.И да грозно е да го пишем , но е факт.Във фейса има над 3000 коментара 95% от хората са потресени и са на същото мнение.

# 995
  • Другата България
Аз вече не знам за кой съм. СМС определено няма да пускам, много, ама много се надявам Роман да не спечели, за другите ми е все тая. Вече. Страшно се разочаровах от Росица. Ще се радвам, ако спечели, но не я подкрепям. Каквото и да е нейното, не е нормално. И не, не смятам, че е наивност. 20-те години живот по начин, подобен на видяния за три месеца във Фермата го доказва. За мен.
Гошо да го е разбрал Роман, ама Миленита защо? newsm78

# 996
  • Вестерос
Смс и аз няма да пусна, мин.година пуснах, но тази съм пас. Росица ме разочарова, а за Дидо не съм била на 100% сигурна, че искам да спечели. Сега са ми на кантар. Роман , Нури и Ваня не искам да печелят.

# 997
  • София
Аз по принцип СМС за предавания не пускам (освен благотворителни). В нета мога да си се пенява и обяснявам, обаче пари НЕ давам! Достатъчно е им е, че им гледам тъпотията и печелят от рекламите по време на предаването. Стига им толкова от мен   Crossing Arms

# 998
Вчера Иван каза, че вчерашното гласуване е последно за сезона. После каза, че финала ще е различен. Та се замислих, възможно ли е да махнат гласуването на финала, уж за да няма пристрастия заради отборите от началото? Той не случайно дръпна и речта за гласуването. Ще видим...
Колкото до Роман, казах и преди не го харесвам. Вярно е, че бях за Георги, но за мен той с цялото си поведение никога не е бил агресор. Казваше си по - емоционално мнението, но гаден не е бил. Или поне не помня. Според мен обаче, го хвана яд, че Роман се оказа по-добър играч от него. Затова и го прати да си заслужи финала срещу общия враг Нури. Но никой не отчете чувствителните сърца на жените и това, че Роман ги докосна точно в слабото място.
Искам Дидо на финал и Роси също и победител между двамата. Това е!

# 999
 Сега е момент за класика : "Аз казАх ли Ви за Росица, че не е стоката за която я представяхте?" Mask  И  един житейски урок от мен, ей така, от доброто ми сърце : Ако станете обект на вербална агресия, не си тананикайте като Роса, не налитайте да прегръщате агресора( като Роса) , а се  опълчете словесно Mask Какви жени сме ако не можем да овикаме един хапльо? Ама трябва характер за да се опълчиш. Какво щеше да стане ако му беше викнала? Една голяма кавга, няма да и посегне заради камерите, ако и посегне ще изхвърчи... но ще я остави на мира, защото ще разбере, че е по луда от него. Мяра според мяра са казали стааарите българи Mask
Роман не ми се коментира, че ще ме изтрие модито Mask, но продукцията успя да създаде напрежение в последните дни, признавам го.
Все така нямам фаворит, гледам участниците безпристрастно , но съм разперила антени за конспирации на продукцията - какви игри ще подберат( знаем,че са избрани още м.април), дали няма да помогнат на някого ....е такива илюминатски работи са ми в главата.Mask

# 1 000
В анкетата гласувах за Дидо. Не ми пречи, че е известен. Това е нож с две остриета. След като Симо си тръгна, ми остана един Дидо. Нито ми е "хлъзгав", нито ми е "играч", още по-малко пък "човек без позиция". Харесвам го. Работи си човека наравно с другите, не го тресе звездоманията, не се прави на велик.
Полуфиналната шестица я подреждам така:
1. Дидо
2. Сашка/Ваня - тук съм в дилема
4. Роман
5. Росица
6. Нури

# 1 001
Аз Роса не я харесвам, но искам да победи Алекс. Това момиче как се озлоби като не я избраха за финалист, умря си от яд и веднага започна да говори глупости как хората се озлобяват като видят момиче като нея. На мен поведението й в къщата е противоречиво. Хареса ми много как каза на Христина право в лицето какво мисли за нея, но пък въобще не ми хареса какво диреше в групата Роман и Георги, при положение, че Роман не я харесва въобще. Но като не й го казва в лицето тя е Ок, а като срещне в лицето неодобрение се затваря в себе си и се озлобява. Явно свикна във фермата да бъде закриляна и побутвана, да й се правят комплименти и накрая пак вика била недооценена. 😂😂
Обаче ние малко търсим под вола теле, веднага решихме че Милена и Жоро са сърдити на Роман, че Жоро злобее за Дидо. Нищо подобно и вчера с вота го показаха. Малко почнахме прекалено дълбоко да мислим и да си внушаваме, видиш ли като не са ги споменали в интервю значи край на приятелството им🙂
Аз много искам Нури да победи Дидо на битката, знаейки че на финала той няма да получи подкрепа. Просто искам, Нури заслужава. Надявам се, че продуцентите са ни изиграли, все пак те знаят от предишните предавания, че инфо винаги изтича и този път да са ни подвели умишлено, все пак кой ще си остави сценария (дъската с имената) на видно място дори при заключена врата 😂😂😂

# 1 002
Упреквате Роман, че е предпочел да влезне във фермата, вместо да бъде до майка си в посредните й дни. А не допускате ли, че може това да е било нейното желание- да изпрати детето си да се бори за бъдещето си, вместо да я гледа как си отива, без да може нищо да направи. Мисля, че всяка майка би искала да спести това на детето си. Освен това,  аз не мисля, че Роман е злото,  за което го приемат повечето пишещи тук. Може да е чепат, импулсивен и арогантен на моменти, ама чак пък лош и т.н. При много хора поведение като неговото е защитна реакция, пък и както казах- за предпочитане е откровения до болка грубиян, пред любезния и прикрит лицемер, който с усмивка и финес би ти забил ножа в гърба. Мъжете не гласуваха за Роман от завист, всеки един от тях го е яд, че не е на неговото място. 

# 1 003
Как пък няма да пращам СМС-и и да пълня касичката на опосумите, а те накрая да дадат наградата на когото са си решили.  Twisted Evil Аз още съм в шок от вчерашния епизод.  #Crazy По-добре мача да си бях гледала. Дори не знам вече дали ми се гледат и двата дуела до финала. Единствено тръпна в очакване какъв 360 градусов панаир са ни спретнали джуджетата преди Коледа.  Thinking Навремето когато двамата опосуми оср*ха Мюзик айдъл не беше трудно да се откажа да го гледам, сега също няма да ми е трудно да приключа с Фермите им. Телевизии бол, предавания също.  Wink

# 1 004
  • Варна
Нямам време в момента да прегледам отново снощното гласуване... интересно кои единствени 2 гласа бяха за Нури. Много по-интересно ми е тия двама колко и какво време са прекарали с него... Хмммм? Както и защо доживявайки  още много дни с останалите гласували загуби като вотове... има нещо гнило тук... Совите не са това, което бяха, още по-малко Нури е такъв, какъвто се представя... и бившите му съфермерци са го усетили и не им повлия при гласуването дори благородната му кауза... С кратки думи прости - НЕ МУ ВЯРВАТ.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 12:20 от Spirit Crusher

Общи условия

Активация на акаунт