Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 790
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 975
  • София
На мен снощи също ми стана мъчно за Нури. Честно признавам, че никога не ми е бил фаворит. Но фактите са си факти - той беше главен ментор и двигател на отбора на емигрантите. Спомням си как бяха оклюмали как ще си свършат работата, когато него го пратиха ратай. Показваше на всички, подкрепяше ги и ги обединяваше (с изключение на Роман, той се отцепи рано-рано), а те му отвърнаха като подкрепиха това л..но Роман Close  
Аз лично мога да прощавам, но не мога да забравям. И ако някой се е гаврил с мен и ме е докарвал до сълзи без после да се извини и разкае за постъпката си, не бих му дала шанс за спечелването на играта.

# 976
  • Другата България
Снощи от промото чух, че Нури отново подкрепя и напътства Росица по време на дуела със Сашка....

# 977
  • София
Снощи от промото чух, че Нури отново подкрепя и напътства Росица по време на дуела със Сашка....

Въобще не заслужава!

# 978
А на дуела на Ваня срещу Милена, дали Ваня щеше да се справи толкова добре, ако Нури не я напътстваше, особено на улея и топчето?
Обаче и тя забрави за помощта, не посочи Нури като най-достоен за финалист.
Абе не знам, неблагодарни ли са хората, бързо ли забравят?

# 979
  • Другата България
Въобще не заслужава!
Не съм вярвала, че ще го напиша, но и аз така смятам. Confused

# 980
В този ред на мисли, аз лично смятам, че такава помощ от публиката не трябва да се допуска. Все пак това е част от дуела, да си не само бърз, смел, сръчен, а и мислещ. Защото често някой от публиката като подсказва, дуелистът просто изпълнява механично.

# 981
Изобщо не ми е неудобно да го напиша. Роман показа на цяла България, че парите са по-важни за него от това да е до майка си в последните дни от живота ѝ. Каква сила на духа!  Sick
ПродуцентитИ дали се замислят какъв пример ще дадат награждавайки този неграмотен, мързелив, нагъл и вулгарен агресор?
Росица е такова разочарование за мен! Вече не се учудвам, че 20 години позволява на мъжът си да я мачка. Изглежда така ѝ харесва.  Rolling Eyes

# 982
Не съм съгласна, Медунка, имат право да помагат с напътствия на този, когото подкрепят. А и не всички умеят да слушат, да се възползват от това подсказване, разбира се, някои явно изключват на арената. Харесвам хора, които умеят да слушат. Освен че предпочитам да общувам с такива, което е друг въпрос, де, слушащите показват, че умеят да запазват самообладание в тежки моменти, да правят нещата с мисъл и разбиране. Та, не мисля, че механично изпълняват, а просто умеят да слушат и чуват, това за мен е ценно умение, което не всеки притежава.

# 983
А на дуела на Ваня срещу Милена, дали Ваня щеше да се справи толкова добре, ако Нури не я напътстваше, особено на улея и топчето?
Обаче и тя забрави за помощта, не посочи Нури като най-достоен за финалист.
Абе не знам, неблагодарни ли са хората, бързо ли забравят?
Е, тя и Ваня му върна после жеста. Подкрепяше го с Георги.
За мен кой кого е подкрепял на дуелите не би трябвало да бъде кооой знае какъв критерий, защото не смятам, че "подкрепата" е реална.

# 984
  • тук и там
И аз.
Ваня подкрепи Нури срещу Жоро.И вече сметна че са квит със Нури.

Росица според мен е пълно перде.Те за това я сравняваха със тасманийски дявол.В смисъл прави си някакви неща,и който каквото и да и казва-нито влиза нещо в главата и  ,нито излиза, вършей си наоколо  и това е.. Луда работа..В този смисъл-не мисля че и пука за мнението на който и да било във фермата за нея.

# 985
  • Другата България
За мен кой кого е подкрепял на дуелите не би трябвало да бъде кооой знае какъв критерий, защото не смятам, че "подкрепата" е реална.
Съгласна. В този ред на мисли снощния аргумент на Лили за гласа ѝ за Роман беше направо изсмукан от пръстите, с оглед на всичко последващо, което понесе от него.

# 986
Изобщо не се очудвам на снощния вот на жените. Я си признайте с чиста съвест колко от дамите тук се трогнахме до сълзи от загубата на Роман. Въпреки, че го намираме за противен, злевъзпитан..
Повечето от нас сме майки, някои имаме и синове..Съжалихме го и ни домъчня, може би си представихме, че това може да се случи на нашите деца..
Преди време писах, че се радвам, че майка му не е успяла да го гледа, защото това, което той показа би разбило всяко майчино сърце. Отишла си е с идеята, че доброто ѝ дете се бори да се докаже и да направи най-накрая нещо с живота си.
И ето какво се случва..тя умира, той подтиска болката в себе си, отричайки, че нея я няма, ако беше напуснал Фермата и се беше върнал у дома, всичко щеше да му напомня действителността. Във Фермата му беше лесно да си мисли..че тя е някъде там, отвън.
После го осъзна, не мисля, че умишлено използва смъртта на майка си, може би един единствен път се "възползва" като подхвърли за рождения ден на майка си пред близначките. Можеше да го направи пред Милена, която щеше да си трае и нямашв да го изкоментира пред никого. Но Ива и Йоана са емоционални и съм убедена, че са разпространили мълвата из жените. Не е толкова трудно да се случи..И ето как Нина, Гергана, Лили и даже Росица дадоха шанс на Роман да получи подарък от майка си и да усети подкрепата ѝ на този ден.
Замислих се аз как бих постъпила на тяхно място, най-вече на Росица..и да ви кажа..съжалението щеше да надделее. Росица не е злоблив човек, умее да прощава и да се трогва от най-малките неща. Наивна до глупост е..това е.

Не харесвам Роман, не подкрепам поведението му, не вярвам и че е добър човек. Единственото му качество, ако може да се нарече такова, че има страхотни чувство за хумор и самоирония. Но това е безкрайно недостатъчно, за да му симпатизирам.
Ще бъда доволна, който и друг да спечели..без него и Сашка, намирам го за недостойни..

# 987
Да, страхотно чувство за има! Да се посмеем на гърба на другите.  ooooh!

# 988
Аз не го съдя за избора му, просто не го разбирам, всеки приема нещата различно. Бил е подготвен какво предстои, знаел е, че по никакъв начин не може да ѝ помогне, казва си го. Участието му във фермата се опитвам да приема като опит за бягство от реалността, не че ще успее да избяга... Мисля, че е бил претръпнал отдавна, съжалявам, ако на някого това му прозвучи жестоко, но е така... Не го виня. Но...
Но и на мен не ми харесва линията "да бъде компенсиран за загубата си".... Срам ме е, че го пиша, грозно е, но за мен това си е да извлечеш дивиденти от трагедията си, предвид това Кога съобщи на другите за нея. И, ето, влизат отпадналите, и какво се получава - да го компенсираме за загубеното време с най-близкия му човек в живота, което Той Самият не отчита като такова - по негови думи.... Спирам, че ми е гадно...
 Жената си е отишла само на 48.... Cry
Именно това намерих за най-цичнично в цялата логика на гласуването.
Ехоо...каква компенсанция, какви 5 леа?!
Каква компенсация може да бъде една парична награда за смъртта на близък човек. И то не просто близък, ами майка, която вероятно е била и майка, и баща за него? Как изобщо близначката с птичия си акъл реши, че подобно нещо може да се компенсира, па макар и със 100 бона.
Да не говорим пък изобщо за едни други дефицити на Роман, които и милион да му бъде даден на тепсия, пак няма да се комепнсират до живот. Дори подозирам, че парите съвсем биха развалили такъв човек като него.
И то мАни тъпите кифльоци, дето му дадоха този шанс, ами Данчо Йовчев - той как можа да се изложи така не знам...
Единствена Александра остана вярна на ценностите си и на симпатиите си досега и гласува за Дидо. Заради което се замислям дали ако все пак успее да пребори Роса, да не подкрепям нея. Поне има заченки на някакъв здрав разум това момиче.

От целия вот дотук за мен стана ясно едно: на българина дай му да съжалява. Значи, някой може да си скъса задника от работа, да е прекрасен, разбран и добър човек. Но нали с робската си психика, все си мислим, че много хубаво не е на хубаво, не ни иде отвътре да наградим един човек за това, което е, защото го харесваме, защото му се радваме и защото вярваме, че наградата е за най-добрия. Не, не може победителят просто да е победител. Трябва да има някаква драма, някакво страдание, да ни е жал за него. Щото иначе малко в повече ще ни дойде хорското щастие. Аз съм сигурна, че и Дидо, и Нури, ако бяха тръгнали да вадят от ръкавите разните му техни драми в живота, все щяха да намерят нещо, за което да се хванат онези глупави създания в обкръжението им. Но те предпочетоха да заложат на позитивни и градивни неща.

# 989
Да, страхотно чувство за има! Да се посмеем на гърба на другите.  ooooh!
Ааа, не визирах това. Това мен много ме дразни. Но например танците и базиците с Георги са ме разсмивали и да си кажа правичлата не съм се смеля на ничий друг дуел, както на неговия. Радка му е достойна конкурентка , но не можа да го задмине.

Общи условия

Активация на акаунт