Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 288
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България
Не, няма история мъж-жена тука, несериозно е да се играе по тази линия. Peace
Мери,
Така е, съгласна съм, но ако е решила да се дистанцира заради това, ма.ко след дъжд - качулка. И песента е изпята /жабешката/ и ехидното, мълчаливо толериране - налице. От себе си как да се дистанцира?
Впрочем, нали ще ги съберат. Там ще проследим отношенията им. Ако Милена е разочарована от Роман, няма да пропусне да поплаче на нечие рамо. Ако пък той някак се окаже сред финалистите, ще  го дъвче порядъчно. Ще видим. 🙂
Абсолютно след дъжд качулка, така е, съгласна съм. И си мисля, че сега се яде, ама е късно. И за другото съм съгласна, надявам се да стане ясно.

# 151
  • София
Аз спирам вече, то се е видяло, че последната седмица ще се пише кой каквото му дойде на клавиатурата.
Специално Рейна имам предвид, която е един изключително толерантен потребител и която многократно заяви, че не желае предварително инфо.
Мери, нямаш представа колко мило и приятно ми стана, че ме виждаш по такъв начин, благодаря ти от сърце!  Hug  Hug Blush
Явно няма смисъл да се ядосваме и да досаждаме на другите, все ще се намери някой, който не знае или не иска да спазва договорките в темата. Аз съм изключително благодарна и на това, че почти цял сезон хората наистина се съобразяваха, а знаеш как беше в предишните сезони.

Разбира се, че ако Росица беше провокирала когото и да било, щяха да го излъчат. Отношението на продукцията към нея беше тенденциозно през цялото време.

# 152
Добре де,ама тия от продукцията защо така си нарочват някой?Ми те вместо да извадят очи,изписаха вежди на Роси.Те какво целят,рейтинг ли?Аз в началото хич не я харесах,но после като видях как си работи жената,и става и закуска им прави,и готви,промених мнението си.
   И тия скандали,дето разръчкват непрекъснато с Гого и Нури,направо писват.На нас у дома ни е по-забавно да дават свежарските моменти и  майтапите,не само някакви ококорени Жорови очи.
   Ааа,и относно заека,работата ми е свързана с храна за животни,синът ми гледаше зайци и аз му помагах-пълни щуротии са това,дето го изприказваха от продукцията и я изкараха зайцеубиец Роската.Те другите там големи зайцевъди се извъдиха.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 17:32 от марулета

# 153
Аз пък си мисля че не имало чак такова приятелство между Милена и Роман.
Използвали са се взаимно .Милена използва Роман за да се набута в групата им с Гошо.И се въртолеше с тях за да продължи напред , надявайки се че те ще я довлекат до финал без тя да си дава зор.
И баам греда.Дидо става фермер, и вместо да прати Роси ратай праща нея.После я праща на дуел за да пощади Гошо.
Прецакаха я за да се запазят те.

# 154
  • DE
В неделя ли е финала newsm78

# 155
  • София
Да, в неделя е.  Peace

# 156
  • Стара Загора
Не мога да не споделя - смешни ми бяха вчера в репортажа  за  срещата с феновете колко усърдно ни убеждаваха, че Дидо, Алекс.... са излезли за малко от Фермата, само за срещата, а днес в "Преди обяд" Десислава Стоянова много спокойно попита Милена снощи като е ГЛЕДАЛА двубоя как се е почувствала. Даже сага като пиша това се развеселявам.
  Изобщо да не се забравя, че всичко е шоу и то с определена цел (и тя не е забавлението на зрителите). И Георги (за повечето е ясно, че не само не е глупав ...) сега предполагам съжалява, не че нещо се е изложил и някой си не го е харесал, а че не избрал друга линия на поведение ( а за това съм убедена, че са го подтикнали и от продукцията )

# 157
Георги за разлика от Милена и Роман няма чак такава злоба и злорадство в себе си. Не си владее емоциите и прекалява с популистките изказвания, има изкривено чувство за дълг и справедливост, но дълбоко в себе си не е лош. И това го показа, когато единствен той сложи Христина на място на РД на детето на Роси. В началото си мислех, че той е моят човек, но адски бързо се срина. Заради държането на сметка , заради прекалената ..хм..не искам да използвам думата патриотизъм, затова ще кажа измислената патриотарщина, която стана много модерна напоследък, но освен синоним на Ганьовщина не е нищо повече. Освен това си беше повярвал прекалено много, правеше си тънки сметки за парите и как той видиш ли ще бъде новият побидетел..
Ей тия работи на Жоро му изядоха главата...Както лицемерието и нагаждачеството на Сашка.

Роман и Милена са много еднакви, правилно си се надушиха. Аз все още се чудя на малкото, които подкрепят Роман, какво точно им харесва в него. Нито е интелигентен, нито е добър човек, простак на всичкото отгоре, зле (само)възпитан, няма елементарно уважение към жените, няма принципи или поне не разбрах какви са те. Единственото, което не мога да му открека, че на моменти е доста забавен. Няма да забравя как се смях с "Романе, гориш", но на фона на простотията която изля..това е прашинка..

# 158
  • Вестерос
Нали съм си кл....., така де любопитна,  влязох да чета коментарите на Милена във фейса. От това, което видях, дори не защитава себе си толкова, колкото продължава да говори срещу Росица, толкова я е яд на нея. С какво била заслужила да е на финал, била пияна жена, която убива животни и ей такива.
FlushedFlushed ужас, как може такива простотии

# 159
  • Другата България
Стана ясно, че това не са нейни коментари, а на друга Милена, нека все пак да сме реалисти.

# 160
  • София
Аз пък си мисля че не имало чак такова приятелство между Милена и Роман.
Използвали са се взаимно .Милена използва Роман за да се набута в групата им с Гошо.И се въртолеше с тях за да продължи напред , надявайки се че те ще я довлекат до финал без тя да си дава зор.
И аз така си мисля. И изобщо всичките тези уверения,  че е готова да се жертва за него, си бяха чиста проба прах в очите на зрителя. Макар че тя сигурно си е мислела, че хвърля розов брокат.  Laughing Толкова егоцентричен човек не е готов на подобни жестове и жертви.

А от това, което прочетох за интервюто й сутринта, май не е споменала и Дидо измежду приятелите си. Защо така? Не мисля, че има нещо общо с това, че я изпрати на дуел.  Laughing

# 161
  • Вестерос
Общо взето казва,че мнението на хората е на база 1 час подбрани моменти,а не е  на база какво се е случвало вътре в действителност.Аз поне това разбрах.Включително и за свършената работа.И за Росица и Роман и останалите-може би Росица ги е провокирала  и т.н.(това по скоро от фейса)

Въпреки че ако Росица наистина ги беше провокирала със нещо, Иван и Андрей до сега 1000 пъти да го бяха излъчили си мисля,те сеир не изпускат..
Да, казва, че ги била провокирала, но и да е така, пак не се оправдава поведението на Роман- мъж към една жена. Както и за целия булинг след това.
Иначе ми е отговорила за монтажите, че било монтирано Grinning

Apocalyptic City, защото толкова им е акъла, колкото и грозно да звучи.

Мерси , Мери, видях, даже се върнах и във фб да търся и реших да й оставя на Милена едно послание.

# 162
  • Другата България
Оф, аз дремя тука до камината и реших да разгледам във фейса, ами не намерих изобщо отговори на Милена, за тази сметка попаднах на писания на другата Милена, дето хули Росица, та и лично се убедих, че е съвпадение на имена. Но такива коментари има, че наистина ние тук сме росна китка в сравнение с тях. Според мен е малко прекалено. То наистина, влизайки в такова предаване трябва да си готов да понесеш всякакви мнения, ама пък и не искам да се поставям на нейно място. Confused
Да, и за Дидо не казва нищо положително. Хм. newsm78 Сега ми минават в главата едни мисли за финала,
Скрит текст:
като знам вече кои ще са там и започвам да се чудя за кого Миленита ще си даде ценния глас.

То, че е монтирано, монтирано е, ама пък как три месеца едно и също и всичкото да е с умисъл срещу нея?
Ензимче, анкета за финалисти или победител няма ли да имаме?

# 163
Някой се чудеше как може да имат поддръжници някои играчи, след като не били добри хора. Ама как опереляте някой добър човек ли е или лош по телевизията. И няма хора които да са само добри или само лоши за всички.
Подкрепям Роман чисто човешки, а не харесвам Росица и Нури. Лично усещане за хората.

# 164
  • Стара Загора
Според една информация от ФБ довечера трябва да има интересен двубой.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 20:22 от wanconboy

Общи условия

Активация на акаунт