Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 291
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 165
Някой се чудеше как може да имат поддръжници някои играчи, след като не били добри хора. Ама как опереляте някой добър човек ли е или лош по телевизията. И няма хора които да са само добри или само лоши за всички.
Подкрепям Роман чисто човешки, а не харесвам Росица и Нури. Лично усещане за хората.
Чисти симпатии така ли? Това ми беше въпросът, благодаря за отговора.
А относно това, че Роман не е добър човек не мога да твърдя на 💯, но от показаното от него, плюс начинът му на изразяване в социалните мрежи, не мога да си направя много други изводи, освен това, което вече писах за него.

# 166
Аз пък друго си мисля- сигурна съм, че всеки в един момент е достигал до състояние, когато ти идва да псуваш всички наред, ама иначе Роман бил псувал и за това е супер скандално. С тази разлика, че повечето хора псуват на ум, а той го направи явно. 

# 167
  • София
Благодаря за темата.
И защо трябва да пишете открит спойлер за това каква информация има във фб не разбрах?

# 168
Ами там е работата, че не го е направил на ум , ами пред цяла България. Колкото и да го е подразнила Роси. Аз не отричам, че явно с поведението си ги е дразнила и провокирала, но пък можеше просто да стане и да излезе , има си начини как да поставиш дразнител на място, без да падаш на такова низко ниво.. Отвратително беше. Не, защото беше срещу Роси, която харесвам, а защото беше срещу жена. Отделно безкрайно ме потресе подогравателното отношение към Лили, която разрева..Не толерирам подобно отношение към физически по-слаби от теб, хеля пък жени..не е мъжко, не е достойно...

# 169
  • Другата България
Скрит текст:
Според една информация от ФБ довечера трябва да има двубой между Георги и Нури.
hahaha Кажѝ поне и победителя, като си почнал.
Аз пък друго си мисля- сигурна съм, че всеки в един момент е достигал до състояние, когато ти идва да псуваш всички наред, ама иначе Роман бил псувал и за това е супер скандално. С тази разлика, че повечето хора псуват на ум, а той го направи явно. 
И това е оправдание не само за псувните, а за цялото му отношение и поведение към една жена - че всеки е достигал до такова състояние? Значи като стигнеш до него, давай да си правим каквото първично ни идва наум, явно, щото, нали, ...всъщност защо? Thinking

# 170
Скрит текст:
Може ли аз 😂😂😂

# 171
  • Другата България
Скрит текст:
Може ли аз 😂😂😂
Аз го знам, това е леко /или не съвсем/ намигване към съфорумеца, който изпляска поредното инфо ей така в темата. Явно наистина това ще е седмицата без спойлери, като за последно. Смайл и Рейна да жумят и да скролват определени мнения. Hug

# 172
  • London
А този Роман в страницата се носи мълва, че има 2-3 фалшиви профила и здраво пише там. Аз единия дори го блокирах, сякаш някакъв душевноболен лала и лала и лала. Ако това е вярно освен всичко друго е и за психиатър човека.

# 173
  • Другата България
 hahaha Нали още преди се носеше такава мълва за един профил? Сега станаха повече ли? И какво пише - срещу Росица и Нури ли?

# 174
hahaha Нали още преди се носеше такава мълва за един профил? Сега станаха повече ли? И какво пише - срещу Росица и Нури ли?
Бълва простотии. Не са няколко профила, просто е сменил името си от Йордан Николов на Антоан Ананиев..

# 175
  • София
Хайде и аз в новата тема,благодарности към авторката!
Аз знаех изхода от дуела и спокойно и с широка усмивка исках да видя как точно се случва това.Първо за Ваня-беше много елегантна,как ги полюшваше тези безкрайно дълги крака,изключително хладнокръвна,слушаше Нури,както би слушала треньора си,с две думи- спортментска игра и логична победа.
От другата страна Милена,ох какво да кажа.То на арената няма много опции за монтаж Simple Smile ,така че видях,че даде всичко от себе си,но просто това всичко е малко.Подпря се на болката,на някаква играчка,през цялото време псуваше като каруцарка.
Не става така ,Миленка.То за да си дама,прическите и маникюрът не са достатъчни.
Можеше да се обереш и да паднеш с достойнство.Накрая  можеше да кажеш,че си искала силен съперник,а не да сипеш отрова към Роси,която се местеше по пейките и те подкрепяше чисто човешки.
Колкото до това,че не била споменавала Роман...хъм мисля че се почувства предадена или усети,че е давала повече в това приятелство,а той по-скоро я е ползвал като ракетоносител първо да влезе в отбора на тукашните,после да си оплете кошничката до финала,така го усещам,но ще видим и как се държи,когато се върне да гласува.
Довечера ще видим какво е измислила продукцията,но дуел ще има и дано Миленчето е провлачила краче и се сбогуваме с подходящ участник Simple Smile
пп.Това за ФБ профила на Роман,един е ,но освен снимката,вече си сменя и името-последно днес го четох като Антон някой си Simple Smile

# 176
  • Вестерос
Няма смисъл ,ще споделиш ли какво точно чисто човешки харесваш в Роман?

# 177
  • около Варна
Оф, и за клюкарка не ставам. Въобще не съм разбрала, че това е друга Милена Grinning

# 178
  • София
Ох,то и аз една клюкарка съм Simple Smile Снощи съм писала два-три поста под Милена и хич не съм разбрала,че това е тя.
Но от друга страна относно този,който е нарочен ,че е Роман,един ден попаднах на странни оплаквания,че на някои от коментиращите им се взима снимката,прави се профил и с тяхното име се плюе по Роси.И хората идваха и се оплакваха,че това не са техни думи.Така че някой наистина здраво се е фиксирал срещу Роси и прави всичко по силите си.

# 179
  • Другата България
Ето това вече не го разбирам, наистина не го разбирам. За някакви дефицити ми говори на мен, както и за отклонения.

Общи условия

Активация на акаунт