Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 337
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 180
Charieee ,
изпусни малко парата!
Тук не е Фейсбук. Мнозинството пишещи изобщо не четат там. И да знаем нещо, съобразяваме се с онези, които не желаят да знаят. Ако ти се крещи, ФБ е правилната платформа. Тук го даваме по-спокойно.

# 181
  • Стара Загора
Много се извинявам, че го възприехте като спойлер - желанието ми беше да предизвикам нетърпеливо очакване на daily епизода . Не бих си позволила да не спазя правилата на форума.
В този ред на мисли си признавам, че ми е по-интересно да гледам, когато не се притеснявам за крайния резултат - забелязват много подробности. И съм безкрайно благодарна на shokomen за снимките.

# 182
  • Другата България
А аз ти се извинявам, че съм те мислела за мъж досега Embarassed, чистосърдечно си признавам, че това "boy" в ника ти ме подведе. Съжалявам, ако някога съм се изразила в мъжки род в обръщение към теб. Peace

# 183
Няма смисъл ,ще споделиш ли какво точно чисто човешки харесваш в Роман?
😂😂😂Тук понякога се чувствам като на разпит и бойно поле едновременно. Само да кажа нещо хубаво за него и се започва 😂😂😂 не ми пречи де.
Ще ти отговоря, харесва ми, че е работен, весел, че беше силен след всичко което му се случи (имам в предвид смъртта на майка му). Че чисто и просто си заяви още в началото, мисля във визитката си, че влиза за парите. Че си взе поука и се спря с издънките. Бих искала да вземе наградата (макар да знам, че няма да я спечели), но ми се иска да я вземе и да се прибере в България и да си създаде семейство, достатъчно е бил сам. Не ми хареса естествено псувните, но тежките думи няма как да се върнат, изречени са.
А сега ми е интересно, дали някой от вас съжалява за епитетите които използва към него?

# 184
  • София
Аз пък друго си мисля- сигурна съм, че всеки в един момент е достигал до състояние, когато ти идва да псуваш всички наред, ама иначе Роман бил псувал и за това е супер скандално. С тази разлика, че повечето хора псуват на ум, а той го направи явно. 
А малка ли е тази разлика? Нали това, че можем да обуздаваме емоциите си, е единственото, което ни различава от животните? За разума нищо няма да казвам, защото практиката показва, че някои животни са доста по-разумни от хомо сапиенс.

# 185
  • Вестерос
Мерси. И не знам защо възприемаш обикновен въпрос като разпит.

# 186
Мерси. И не знам защо възприемаш обикновен въпрос като разпит.
Твоят не, но често тук се чувствах така. Ама защо, ама как може и още, но не ги помня. Не се вживявам особено в тази тема, има други значими неща които повече ме вълнуват, тук разпускам. 🌸

# 187
Гошо ще се доказва пред цял един народ.Така каза ама леко се сдуха според мен
Айде пак почнаха речите
Гошо тръгва на война да брани честа българска.

# 188
Довиждане Гошоооо. Какъв нещастник, пак залитна в популизъм. Така ще се изкефя как пада от Нури.
Ооохооо, с Дулсинеята от Пазарджик ли се държат за ръчичка? Удари дъното.

# 189
  • Варна
Този Георги с глас ме разсмя. Как може да е толкова прост! Сериозно, няма такъв модел. ooooh! ooooh! ooooh!

# 190
Георги на този етап ми е като някакъв герой в пародиен филм. Това не може да е реален човек.

# 191
Георги с неговите "велики саможертви" вече става адски смешен..

# 192
  • София
Разбира се, че може. Такива като него с лопата да ги ринеш.
Нури ще го отнесе.

# 193
Друг някой видя ли да се държат Гошо и Сашка за ръка, или само се гльодаха кат котаци? Дробя си салата и не видях добре. Голяма лакомия ме наляга по време на тая Ферма.

# 194
Много искам Нури да "отнесе" Жорката, защото страхотно мразя популистки изказвания - България, българския народ, бла-бла. И не защото не си обичам страната или историята, ама във формат, където се бориш за пари, да злоупотребяваш точно с такива сериозни и истински неща.... Бляк

Общи условия

Активация на акаунт