Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 500
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 500
Тия жени дето пратиха Роман на финал дали сега не ги е яд, че прецакаха така Нури? Иначе големи хвалби го хвалят.
От радките с половин мозък беше очаквано, но Лили и Нина наистина ме изненадаха.

# 1 501
  • Стара Загора
Дидо се представи МНОГО ДОСТОЙНО ! Бях си изтрила гласа за него в анкетата след последните няколко епизода, но вече съм наясно, че ще бъда удовлетворена, ако спечели той.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 22:37 от wanconboy

# 1 502
  • Варна
И кво сега? Дидо некадърника и Роман неграмотния на финал. Браво бе. С третата игра си пролича, че Иван и Андрей доизбутаха Дидо, няма логика да изправиш 50 годишен мъж срещу 30 или колкото там е Дидо. Много дебилска постъпка, да ръчкаме известните, че са го закъсали, щото са известни, а не да стимулират добрите, кадърните хора. Иване, Андрей, много сте прозрачни.

# 1 503
Този с най-нисък зрителски вот няма ли да отпадне още преди игрите както беше миналата година? Нищо не казаха. Сменят си правилата както им е угодно. Спасяват онзи дебил защото едва ли ще има повече от 5% подкрепа.

# 1 504
  • Пловдив
Далии пък не порязаха Нури само, защото е помак? Показа, че е готов за победител и ИиА се уплашиха. Помак, който твърди, че турско робство не е имало, победител в "най-българското" предаване. И единственият вариант да предотвратят "скандала" е да не го допуснат до финал.

# 1 505
  • София
Ама помаците също са своебразни жертви според мен. Потурчени българи с промити мозъци и затова някои от тях се успокояват, че всъщност е било само присъствие, а не искат да признаят и пред себе си, че е робство и че предците им са принуждавани по някакъв начин.

# 1 506
Далии пък не порязаха Нури само, защото е помак? Показа, че е готов за победител и ИиА се уплашиха. Помак, който твърди, че турско робство не е имало, победител в "най-българското" предаване. И единственият вариант да предотвратят "скандала" е да не го допуснат до финал.
Нури така или иначе нямаше да спечели, но да, къде-къде по- добре е един неграмотник, незнаещ българската азбука да спечели най- българското предаване.  Tired

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 23:38 от precious*

# 1 507
Тази година съм твърдо за жена победител. Време е вече. Нямам кой знае какви претенции коя от двете да е.

# 1 508
  • Пловдив
Да, в неграмотника, който не знае азбуката, ще се припознаят (съзнателно или не) много повече зрители...

# 1 509
  • Вестерос
И кво сега? Дидо некадърника и Роман неграмотния на финал. Браво бе. С третата игра си пролича, че Иван и Андрей доизбутаха Дидо, няма логика да изправиш 50 годишен мъж срещу 30 или колкото там е Дидо. Много дебилска постъпка, да ръчкаме известните, че са го закъсали, щото са известни, а не да стимулират добрите, кадърните хора. Иване, Андрей, много сте прозрачни.
И защо е некадърник?

# 1 510
  • София
В реалити шоутата не печелят най-работливите, а най-умелите във всичките аспекти на играта

То в най- голямото риалити не печелят най- работливите, а хитрите, та в някакво си предаване.
Това не значи автоматично, че е правилно.

# 1 511
В реалити шоутата не печелят най-работливите, а най-умелите във всичките аспекти на играта

То в най- голямото риалити не печелят най- работливите, а хитрите, та в някакво си предаване.
Това не значи автоматично, че е правилно.

Не значи автоматично, че е грешно. Това не е истинско стопанство та да се дава награда за ударник на труда. Това е реалити игра с елементи на стратегия. Тук целта да е с бориш и с играта и с конкуренцията и да го правиш така умело, че накрая да гласуват за теб участници, които си елиминирал, а не да си бачкал от сутрин до здрач и да са те победили на дуел малко преди финала.

# 1 512
# 1 513
  • тук и там
И Нури и Дидо имаха място на финала.Жалко че само единият успя да стигне до там.Така или иначе,и на финал-не смятам че Нури имаше големи шансове да спечели.Иначе на финала вече,всички се подкрепят и се държат добре един със друг.Кадрите които излъчват със избрани моменти от участието им са трогателни.Всички участници вече са ми симпатично по своему,защото всички  се   показаха  и  като  положителни и като отрицателни герои.За Дидо и..Росица съм, но и Ваня да спечели-няма да е голяма драма.Единствено смятам,че мястото на Роман не е там ,и смятам че Сашка беше права като каза че са в сходна позиция,.И той със един дуел и то спечелен  със малка разлика ..Но пък си изигра игарата правилно явно, щом гласуваха за него и го изстерляха директно на финал.

# 1 514
  • Сред мелниците
По повод Роман и всичко, което се изписа за житейския му път - всеки носи кръста си. Разликата между разумния човек и онзи, който се носи по течението, обаче е, че първия живее опитвайки се да превъзмогне травмите, а втория дори не ги осъзнава.

Ти за кои травми говориш?
  Аз бих предложила,  смъртта на майка му, за която се изписаха толкова отвратителни неща,  от жени и майки в тази тема…да я оставим засега.
 Пък и едва ли  има какво по-гадно да се добави.
Травма е да останеш сам с майка си като бебе.
 Травма е начина, по-който тя те отглежда, докато се опитва да ти осигури всичко материално, но и емоционално, а това  е практически невъзможно.
 Травма е да нямаш баща, който да те научи на мъжкия начин да преодоляваш проблемите, като почнем от тормоза в училище, та стигнем до как да не псуваш на 25.
Травма е самата смърт, но и процесът на умиране на МАЙКА ти. Ден след ден , месец след месец.
 Години,( доколкото разбрах). Тя умира, а ти оставаш …
И оставаш САМ.
 Пък не си на 50, а си на 19 при поставянето на диагнозата.
 Тепърва ще ти се случват „онези“ неща. Ще се жениш, ще ти се ражда дете, ще се развеждаш, детето ти ще кара тежък пубертет, или ще те мачка шефа ти. На чие рамо ще плачеш?
и как се преодолява това , ти кажи. Кажи го на детето на седем, на седемнадесет и на 27. Щом си толкова категорична.
 Освен това казваш , че той се носи по течението.
На мен пък ми изглежда, че здраво се е  вкопчил - рита и се бори.
 И понякога гледката е доста неприятна. И за околните е кофти.  Фърчи кал и слюнка.
 Но момчето продължава.
Аз вярвам, че това дете ще порасне. И ще се пребори. Майка му го пази от небето.

Общи условия

Активация на акаунт