Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 518
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 380
Освен, ако току-що не е паднала от Марс, няма начин да й повярвам, че не е знаела за чувствата на Сашо. Нали уж търсеше любов, а сега се оказва, че няма да я забележи, дори да я шибне по главата.

# 1 381
  • Калгари, Канада
Ми тя любов си намери, нали още се виждат с Гого. Wink

М/у другото, в "Преди обед" жената на Гого каза, че тя няма проблем да живее в чужбина. Аз бях в заблуда, че и тя е "родолюбка" като него. Тя си има хубава работа с перспектива и мисли да се развива, за разлика от Гого, който иска да живее на село и да развива селски туризъм. Та, имат си дебати в семейството.

# 1 382
  • тук и там
Стига сте търсили под вола-теле.Hands V

# 1 383
    Аз съм от нехаресващите Александра.Умна,възпитана,интелигентна,но не е моят човек.Росито,колкото и да е Тас,колкото и да крива във физиономиите,ми е някак си по-чиста.
   Сега изгледах Сашка при Сашо Кадиев,да бе да,не била разбрала,че Александър я харесва.Айде,не ядем доматите с колците.И от кога пък Жоро й стана най-близкия,като преди това все двете с Лили бяха.
   Само с циганско говорене няма да стане в НАТФИЗ, моме.
   Росито снощи на дуела вярно много хаотична,а уж изглеждаше концентрирана.Ако действа така на финалните игри,няма да спечели.Все си мисля,че тя продължава да не вярва,че съпругът й ще се промени.Снощи на снимките говореше на децата си,на мама,тате.Силно се надявам да намери себе си и малко повече да се заобича.
    Довечера съм за Дидо.

# 1 384
Сашка не е забелязала на Сашо симпатиите към нея, вероятно защото в това време е оглеждала на Георги и Дидо разни части от тялото. И ги беше оценила по достойнство.

# 1 385
  • Сред мелниците
Тъй, потребителката се извинява, че ви накара да чакате,  ама не живее, за да пише във форума.
Мисля, че е завист от страната на мъжете, защото се отъждествяват повече с Роман, отколкото с Дидо. Единия е обикновен участник с равни шансове като тях, другия е певец, когото познава цяла България и това неминуемо му дава някакво преимущество.
Писах отдавна какво харесвам в Роман, никъде не съм писала, че подкрепям агресията под каквато и да било форма. Има ситуации, обаче, в които на всеки може да му падне пердето и да си изпусне нервите. Това не го прави лош човек. Такова разбиране е повърхностно и тесногръдо. Факт.
Относно мъжете- ми естествено, че не всички имат такъв маниер  на поведение, ама аз лично не познавам такъв, който поне веднъж в живота си да не е псувал в някаква ситуация. Който разбрал, разбрал.
Много ми е чудно, обаче, ако Роман е толкова виновен в конкретната ситуация с Росица, защо тя не го заплаши с съд, както направи с Цецо? Там даже не беше толкова голям скандала.
И последно- никой не знае какъв живот е имал Роман, растейки без баща и започвайки работа на 14г. Ако е носил стари маратонки и си е броял стотинките, аз лично го разбирам, ако парите са му цел и ако се гордее, че разполага със средства. Хайде пак се хванете за думата и ми обяснете, как маратонките не са жизненоважни. Ми, за едно 12-13 годишно момче в днешния материален свят са!
Айде със здраве😊🌻, моя човек е на финал, пък може да се драпаме до другия сезон🤘😉   
Подписвам се под това.
Някои от особено категоричните са първосигнални.
Някои обаче са живели и живеят в свят, различен от този на Роман.
Не са виновни, че не разбират.

# 1 386
само дано не стане с роси както миналата година с вили да я отстранят в началото. дано са сменили поне тва правило

# 1 387
Холдъне, така както ги пишеш с малка буква имената, помислих, че очакваш Роската да я отстранят с вили за сено от финала Simple Smile))

Струва ми се, че дори и Жоро, който Алекс е посочила за истински приятел, сякаш леко се е изненадал от нея. Днес във инстаграма в края на постинга си се е обърнал към нея и е писал нещо от сорта "WTF, бе момиче?"
https://www.instagram.com/p/BrW8iQXAdDp/

# 1 388
А аз се надявам точно това правило да не са го променили и Роман да отпадне първи с най-малък вот. Smiling Imp Каква съм гаднярка.

# 1 389
тъпо е който и да е отпадналия

# 1 390
По повод Роман и всичко, което се изписа за житейския му път - всеки носи кръста си. Разликата между разумния човек и онзи, който се носи по течението, обаче е, че първия живее опитвайки се да превъзмогне травмите, а втория дори не ги осъзнава.
В живота няма равен старт. Никой не е виновен за нещата, които е получил или обратното. Единственото важно е, да осъзнаеш, че имаш само себе си и възможностите си, за да извлечеш най-доброто от това. По пътя сам решаваш, как ще изживееш живота си. Трудното детство не бива да е оправдание. Не и на тази възраст.

# 1 391
А какво е това правило?

# 1 392
Зрителите гласуват и този с най малък вот отпада

# 1 393
Първи отпада този с най-нисък вот..

# 1 394
  • София
Хър, правилото беше, че след първата игра /след нея, нали? Thinking/, този с най-нисък вот от публиката отпада и състезанието продължават останалите трима.

Пишете ме и мен в списъка с гаднярите.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт