Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 463
  • 2 239
  •   2
Отговори
# 1 545
# 1 546
  Гледам ги .Ама той Гого не се бил заявявал като патриот?!

# 1 547
  • Сред мелниците
...И не се бил държал грубо с жените.

# 1 548
  • около Варна
Снощи не можах да гледам, но да се изкажа и аз Simple Smile
Подкрепям мнението на повечето от вас, че Нури трябваше да е на финал, а не Роман. На всички ни е ясно, а и на него, че нямаше шанс да спечели формата, но заслужаваше да е финалист. Нямам фаворит сред четиримата, само съм против Роман да спечели.

# 1 549
От сутринта ме мъчи една мисъл за Нури. Дали след показването на този общо взето разумен герой, както и след толкова метани в национален ефир възнаграждението му не се формира по друга линия- на ислямската популяризация. Мисля си, че сме щастливо поколение, което преживя живота си без война. Но дали това не ни направи фалшиво толерантни към явления, които не познаваме. Не одобрявам и парадните патриотари, но не бих възхвалявала Нури вън от нормалното му поведение на трудолюбив и упорит човек.

# 1 550
  • около Варна
Не мисля, че е проповядвал ислям, просто си изповядва религията, която и аз не одобрявам по принцип. Но пък на никой не е навредил с това.

# 1 551
  • Другата България
Не съм гледала от четвъртък, нито съм ви чела. Някоя добра душа може ли да резюмира съвсем накратко какво стана снощи и кой как реагира?

# 1 552
Не съм гледала от четвъртък, нито съм ви чела. Някоя добра душа може ли да резюмира съвсем накратко какво стана снощи и кой как реагира?
Снощи- 3 игри.
Първата пренасяха мляко с маркуч.Обикновено пренасят вино , но заради Нури беше мляко.Дидо победи с около 200 гр.
Втората - лост с тежести.Издържаха около 14 минути и Нури се предаде.
Третата беше многокомпонентна и там Нури бе фурия.Ама фурия.За 6 минути наразя  дъски накова стълба и разцепи греда.
Роси даже го пита дали е сигурен че не е извънземен
И резултата стана 3:3.Играха алманах и Дидо спечели с 2 точки.
Много мъжки , много спортсменски и почтен дуел.Нури посрещна загубата с достойнство.Много мъжки и с усмивка.
Роман обаче хииич не беше на кеф че Дидо е финалист и че ще се бори с него за зрителския вот.Стисна ръката на Дидо, нито го прегърна нито нищо.Пролича си просто.

# 1 553
  • Другата България
Мерси Джоли. Hug bouquet
Малко ме е яд за Нури, и не знам дали се радвам за Дидо. Вече не знам.
А на Роман му е ясно, че срещу Дидо няма шанс, затова си е проличало накрая. Очаквано и нищо изненадващо.
Нещо за финала подсказаха ли, как ще се определя победителя?

# 1 554
Споменаха за игри и зрителски вот.Нищо не казаха за глсуване от фермерите.Нищо по точно не казаха.
Пуснаха линиите за гласуване още снощи

# 1 555
Той Роман не се знае дали и срещу Нури щеше да има шанс. Но срещу Дидо със сигурност няма шанс.

# 1 556
  • София
Привет,дами! Как я карате в този арогантен и агресивен свят Simple Smile
Ох,какъв епичен дуел,Нури сигурно е извънземен,Дидо даде всичко от себе си.Достойна игра и за двамата.
Роман дали за част от секундата си е помислил,че няма място на този финал.
Днес ще се отдам на гледане на интервюта и размисъл.В общи линии категорично последен трябва да е Роман,после Ваня.За Дидо и Роси съм на кантар и бих се радвала,който и  от двамата да победи.
Ще чакаме новата механика на финала.Пуснаха линиите за гласуване и уточниха,че от чужбина не може да се гласува,освен с карта на наш оператор.Не им се получи съединението за финалния вот.

# 1 557
  • Другата България
Споменаха за игри и зрителски вот.Нищо не казаха за глсуване от фермерите.Нищо по точно не казаха.
Пуснаха линиите за гласуване още снощи
Joy Сакън да не изтърват парата от СМС-ите.
Значи наистина може да няма фермерски вот. Жалко, ако е така, много се надявах да има и да видя кой как и колко се е осеферил. Аман от нововъведения и промени според зависи.
Някой от темата ще пуска ли СМС?

# 1 558
Твърдо съм жена победител. За предпочитане Росица, но и Ваня бива.
За мен нито Дидо, нито Роман са достойни за победители в това предаване.

# 1 559
  • София
От останалите вътре за мен Дидо е най-интелигентния,възпитан и премерен в изказванията си финалист.И въобще не смятам,че е налучквал отговорите,поне не всички.Отговорът на последният зададен въпрос се съдържаше във въпроса за Радомирската република,ако Нурката беше помислил малко,и той щеше да се сети.Много често даваха Дидо с Алманаха да чете.И само него не чух да казва,че е влязъл ,за да дава пример.А,да,и Роман.
   Оправданията за поведението на Роман на мен ми звучат несериозно,това няма нищо общо с възпитанието.
 Още повече пък,че бил манипулиран!Той за това е  на финал,щото другите му казват какво да прави.Евала за това,че е играч-каза си,че е вътре за парите и играе играта.
     Нури излезе победител за мен!
1.Дидо
2.Роси
3.Ваня
4.Роман-да си ходи от злителски вот
Напротив, Роман си каза, че е добре и някой да даде антипример.  Crazy С всичко останало съм напълно съгласна. Иска ми се победител да е или Дидо, или Роси. Роман трябва да отпадне още в началото на гласуването.

Общи условия

Активация на акаунт