Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 467
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Не, не трябва да иска, но щом е влязла да дава примери, да се държи както подобава - все пак той стоеше зад нея, когато всички бяха против нейната особа. И да не го харесва, лоялност му се казва.
Или поне да си беше мълчала.

# 1 531
  • тук и там
Tя (Росица)  е достойна, заради вечното ратайство,за това че не се скатаваше и бойкотираше,за якото бачкане .И за това,че не позволи да я смачкат психически,въпреки изолацията,другарския съд ,обидите и т.н.
И за това че си спечели финала-все пак има най-много спечелени дуели за сега.

Не че е идеална.Аз намирам в поведението и личността и  доста недостатъци. Но има място на финала ,според мен.

# 1 532
  • Сред мелниците
Ветре,
по-полека, моля!
Както написах, всеки си носи кръста. Вървяла съм в неговите обувки, не съм голословна.  До някое време го оправдавах, разбирах и прочее, чаках някакъв проблясък, защото бях убедена, че поведението му е защитна реакция.  Харесвах Роман и упорито търсих знаци за човечност. Той прекали и колкото и да го съжалявам, не мога да оправдая поведението му. Вкопчил се е в победата, в парите, в приятелката си, като средство да изплува, да се хване за нещо, което има смисъл, за да продължи. И това разбирам, но отношението му към хората не е добро. Това е личен избор. Дали ще се давиш в огорчение, защото до момента животът ти отнема всичко, ще отблъскваш хората, за да не ти се налага да преживееш нова загуба, или ще излезеш от окопите. Няма среден вариант. Пътят е дълъг, труден и много болезнен. Но такъв е животът - безкрайни избори. Пожелавам му да намери онова, което ще му донесе мир.
Благодаря ти, Hope!
Извинявай, не съм те разбрала. Съгласна съм с позицията ти.
Но аз , въпреки, че се потрисах от отношението му към Росица,  се питам каква част е била лично негова реакция
Имах гадното чувство , че той беше инструмент на останалите от групата . Милена, Георги и Дидо. Ваня и Христина.
От всички тях най-противен заради това ми е Дидо, защото е най-интелигентен.
Но той ( и те изобщо) ,  не само не го спряха, а го насърчаваха, всеки по своя си начин.
И сега , какво - Дидо - целия в бяло, а Роман опръскан с г..на.

# 1 533
  • Вестерос
Тифани, не ми се спори. За мен Дидо не показа нищо повече от дрънкане на китара, а на потребител dodo 1302 мога да отговоря подобаващо, но ще си замълча от уважение към всички, които писаха, гледаха и се вълнуваха през цялото време. Много обичам, ей така от нищото, да се появяват и да ме обиждат без да ме познават.
Не видях ти да си писала, че Роси ти паднала в очите, а друга потребителка през две мнението от моето. Нея питах.
Нито споря..

Отново ще кажа, че задаването на въпрос НЕ е спор!

# 1 534
Дидо е интелигентен, но не знам дали е най-интелигентен  от групата. Не съм убедена в това

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 00:52 от mrav4ica

# 1 535
а на потребител dodo 1302 мога да отговоря подобаващо, но ще си замълча от уважение към всички, които писаха, гледаха и се вълнуваха през цялото време. Много обичам, ей така от нищото, да се появяват и да ме обиждат без да ме познават.
Той didko123456, периодично така си изтрещява. Първо набира на пишещите във Фейсбук, а после идва да ни каже, че ние тук сме същите неинтелигентни и недоклатени лелки.  Grinning
Хайде сега, Роман бил инструмент на другите!  ooooh! Ама вярно от 9 кладенеца вода ще донесете за да оправдаете простащината му.  ooooh!

# 1 536
Тифани, не ми се спори. За мен Дидо не показа нищо повече от дрънкане на китара, а на потребител dodo 1302 мога да отговоря подобаващо, но ще си замълча от уважение към всички, които писаха, гледаха и се вълнуваха през цялото време. Много обичам, ей така от нищото, да се появяват и да ме обиждат без да ме познават.
Не видях ти да си писала, че Роси ти паднала в очите, а друга потребителка през две мнението от моето. Нея питах.
Нито споря..

Отново ще кажа, че задаването на въпрос НЕ е спор!
Мисля че smile ви отговори ...
Харесвах Роси до нейното фермерство. Дори пиянските изцепки и прословутата история със заека не ме отпратиха. Да жалко ми беше, че така се излага, но човешко е да греши. Обаче като стана фермер и като почна да се мазни, просто беше жална картинка.  В желанието си да я " приемат" " миропомазаните" ... Историята с превъзпитание на Хриси беше много жалка, не прати Роман на дуел, което беше много логично, но сакън ще я отритнат пак, после и Горката най-добрия приятел
А Нека остана лоялността ...

# 1 537
Нури ако не се молеше толкова и толкова показно и де ли обяснява на Алах как само в него вярвал, зер Алах не знае кой какво и колко... дразнят ме много всички богомолци без значение от коя религия са... и ако не се хвалеше толкова кого и колко бил научил и самочувствието му не беше толкова натрапливо и не обещаваше дарения ... със сигурност щеше да ми е фаворит. Радвам се за Дидо -  хубав човек е. А че налучквал на алманаха - голема работа - тия знания така или иначе в живота едва ли ще му вършат някаква работа.

# 1 538
  • Sunshine state
Жалко за Нури.. За мен трябваше да са той и Дидо на финал.
Вече има започнало гласуване от зрителите. Аз съм за Роси! 👌🏻

# 1 539
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
НУРИ победител.
По симпатии и за паричната награда,ги подреждам:
1. Дидо
2. Ваня (и това,защото Роса мнооого се изложи последно време)
3. Росица
4. Роман (като желая той да е първият отпаднал)

# 1 540
Подписвам се

# 1 541
Абе то човек както и да си тръгне от тая Ферма, каквото и да каже, все ще е крив на някой. Нури направи най-позитивното излизане и ДА! научи ги на много неща, направи тоя батак, в който пристигнаха на приятно и красиво място.
А за религията няма да коментирам, всеки има право да живее както иска, на никой не е навредил.
Изобщо не съм фен на тази религия, много хора си отидоха заради нея, но пък трябва да се вгледаме и в хората, а той в случаят, не е лош човек.

# 1 542
   Извинявай,но по-често виждахме Нури да свири и Лили да пее,отколкото Дидо да дрънка на китара.Това е невярно.

От останалите вътре за мен Дидо е най-интелигентния,възпитан и премерен в изказванията си финалист.И въобще не смятам,че е налучквал отговорите,поне не всички.Отговорът на последният зададен въпрос се съдържаше във въпроса за Радомирската република,ако Нурката беше помислил малко,и той щеше да се сети.Много често даваха Дидо с Алманаха да чете.И само него не чух да казва,че е влязъл ,за да дава пример.А,да,и Роман.
   Оправданията за поведението на Роман на мен ми звучат несериозно,това няма нищо общо с възпитанието.
 Още повече пък,че бил манипулиран!Той за това е  на финал,щото другите му казват какво да прави.Евала за това,че е играч-каза си,че е вътре за парите и играе играта.
     Нури излезе победител за мен!
1.Дидо
2.Роси
3.Ваня
4.Роман-да си ходи от злителски вот

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 09:32 от марулета

# 1 543
На финала ще стискам палци на Дидо и Росица, който и от двамата да победи ще съм относително доволна.

Продължавам да смятам, че Роси заслужава да е победител, защото тя успя да достигне до тук въпреки всички и всичко. Аз на нейно място, особено в ситуацията със заека и другарския съд, щях да ревна и да си събера багажа, а тя продължи. И си мисля, че на нея не са й толкова важни 100-те хиляди, по-скоро да покаже, че може.
И мен на няколко пъти ме разочарова жестоко, но въпреки това, все още й симпатизирам.
Представянето на Дидо също ми хареса, въпреки, че е известно лице, не разчиташе на популярността си, а беше един от всички. Смятам, че беше добър пример, как трябва да се държи една известна личност.

Участието на Ваня не ме впечатли с нищо, особено беше неприятно толерирането й, щото била голяма спортистка. Това пък изобщо не трябва да оказва влияние във Фермата.

За Роман не искам да пиша, да не напиша нещо, за което ще съжалявам. Смятам само, че не му беше мястото на финала.

И да кажа Браво на Нури, мястото му беше на финала, въпреки религията и теориите му, можеше много, знаеше много, беше точно човек за Фермата.

# 1 544
За мен пък Дисо израстна в тази ферма
Работи наравно с другите и нито един път не измрънка, не бойкотира, не каза не мога , не искам.
Не можеше почти нищо- факт.
Но имаше желание и се научи.
Радва се като малко дете на пърата направена от него пейка
Игра 3 дуела и винаги почтено с уважение към противника.И си ги спечели.Не се правеше на голяма звезда
И никога не предаде приятел
Лесно е да влезеш във фермата можейки всичко.По важно е какво си научил.По важно е да влезеш не можещ и да покажеш че е имало смисъл, че си научил нещо.

Общи условия

Активация на акаунт