Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 493
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Калгари, Канада
Гледам много официално сте почнали, на г-жо си говорите. Добре, че не сме на Другарко. Simple Smile

Алманаха изяде главата на Нури. Достойно си тръгна, и по-добре, че иначе на финала щяха да се опитат да го убият от злоба. Не му трябва хич, добре си е той така.
Дуела беше спортсменски. Не бях се замислила за тежестите, че трябва да са пропорционални на теглото на тялото. Ама тогава и височините, на които хвърлят трябва да са пропорционални на височината им, и стъпалата, на които стъпват и т.н. и т.н. Много сложно ще им стане на опусумите.

Сега от финалистите съм за Роси, дано успее да се съсредоточи и да покаже какво може.

# 1 516
И кво сега? Дидо некадърника и Роман неграмотния на финал. Браво бе. С третата игра си пролича, че Иван и Андрей доизбутаха Дидо, няма логика да изправиш 50 годишен мъж срещу 30 или колкото там е Дидо. Много дебилска постъпка, да ръчкаме известните, че са го закъсали, щото са известни, а не да стимулират добрите, кадърните хора. Иване, Андрей, много сте прозрачни.

Мнението ви е безумно тъпо. Май некадърната сте вие. Как точно Иван и Андрей са избутали Дидо ? За това, че Дидо победи Нури и на млякото, и на лостовете и на алманаха. Мислех, че тук пишат малко по-интелигентни и разсъждаващи хора от типичните лелки хейтърки във Фейсбук. Кого са ръчкали ? Дидо беше един от най-достойните участници в този сезон на Фермата. А какво е логиката г-жо ? Да няма дуел и достойният Нури да спечели директно, защото няколко незадоволени лелки са се разгневили на Георги и Роман. Това не е ви е Бразди, г-жо. В реалити шоутата не печелят най-работливите, а най-умелите във всичките аспекти на играта - общуване, игри, дуели и тн..  Отвратителна е злобата, която излъчвате за едно телевизионно предаване, от което ви показват монтирана много малка част от истинския живот вътре.
Айде да смекчиш тона а.Никой тук няма да търпи подобно отношение.
Ако обичаш внимавай какво пишеш

# 1 517
  • София
До колкото разбрах, майката на Роман от доста време е била така. Т.е. краят е можел да дойде всеки един момент и някак си и двамата са били подготвени за това. И именно поради тази причина той е продължил участието си. Това си давам като обяснение, доста грозни коментари има тук. Поне това спестете, Роман все пак е човек. И греши.

# 1 518
  • София
Много кавалерски дуел. Дидо се пребори мъжки, Нури си тръгна с гордо вдигната глава. Поздравления и за двамата!

Милена и Сашка да гледат как се губи с достойнство и да си водят записки.

# 1 519
  • София
В реалити шоутата не печелят най-работливите, а най-умелите във всичките аспекти на играта
То в най- голямото риалити не печелят най- работливите, а хитрите, та в някакво си предаване.
Това не значи автоматично, че е правилно.
Не значи автоматично, че е грешно. Това не е истинско стопанство та да се дава награда за ударник на труда. Това е реалити игра с елементи на стратегия. Тук целта да е с бориш и с играта и с конкуренцията и да го правиш така умело, че накрая да гласуват за теб участници, които си елиминирал, а не да си бачкал от сутрин до здрач и да са те победили на дуел малко преди финала.
Благодаря, че ми разясни целта на играта, Дидо.
Има полъх на егоцентризъм в поста и ще пропусна задълбочен коментар по написаното.

# 1 520
  • Варна
И Нури и Дидо имаха място на финала.Жалко че само единият успя да стигне до там.Така или иначе,и на финал-не смятам че Нури имаше големи шансове да спечели.Иначе на финала вече,всички се подкрепят и се държат добре един със друг.Кадрите които излъчват със избрани моменти от участието им са трогателни.Всички участници вече са ми симпатично по своему,защото всички  се   показаха  и  като  положителни и като отрицателни герои.За Дидо и..Росица съм, но и Ваня да спечели-няма да е голяма драма.Единствено смятам,че мястото на Роман не е там ,и смятам че Сашка беше права като каза че са в сходна позиция,.И той със един дуел и то спечелен  със малка разлика ..Но пък си изигра игарата правилно явно, щом гласуваха за него и го изстерляха директно на финал.

Kaisia, за пореден път ми допада мнението ти. За мен беше мечтаната финална четворка - Дидо, Нури, Роси и на мястото на Ваня - Симо... По друг начин се извъртяха нещата обаче и видиш ли Роман цвъкна като финалист, свободните места от 4 станаха на 3 и трябваше да се примиря, че ще трябва да преглътна отпадането на поне един от любимците ми... как да е... важното е, че баш любимецът ми оцеля тази вечер... и за да им е гадно на всички подели анти-дидо кампанията той пък взе, че си го спечели честно дуела...

# 1 521
Много кавалерски дуел. Дидо се пребори мъжки, Нури си тръгна с гордо вдигната глава. Поздравления и за двамата!

Милена и Сашка да гледат как се губи с достойнство и да си водят записки.

Дали?!
 Нури си тръгна с усмивка.Евала за моженето на тоя човек.Той, където и да е,ще се справи.Радвам се,че Дидо продължи да се държи достойно.

# 1 522
  • Вестерос
тази четворка и аз бих искала

# 1 523
Ветре,
по-полека, моля!
Както написах, всеки си носи кръста. Вървяла съм в неговите обувки, не съм голословна.  До някое време го оправдавах, разбирах и прочее, чаках някакъв проблясък, защото бях убедена, че поведението му е защитна реакция.  Харесвах Роман и упорито търсих знаци за човечност. Той прекали и колкото и да го съжалявам, не мога да оправдая поведението му. Вкопчил се е в победата, в парите, в приятелката си, като средство да изплува, да се хване за нещо, което има смисъл, за да продължи. И това разбирам, но отношението му към хората не е добро. Това е личен избор. Дали ще се давиш в огорчение, защото до момента животът ти отнема всичко, ще отблъскваш хората, за да не ти се налага да преживееш нова загуба, или ще излезеш от окопите. Няма среден вариант. Пътят е дълъг, труден и много болезнен. Но такъв е животът - безкрайни избори. Пожелавам му да намери онова, което ще му донесе мир.

# 1 524
  • София
И Нури и Дидо имаха място на финала.Жалко че само единият успя да стигне до там.Така или иначе,и на финал-не смятам че Нури имаше големи шансове да спечели.Иначе на финала вече,всички се подкрепят и се държат добре един със друг.Кадрите които излъчват със избрани моменти от участието им са трогателни.Всички участници вече са ми симпатично по своему,защото всички  се   показаха  и  като  положителни и като отрицателни герои.За Дидо и..Росица съм, но и Ваня да спечели-няма да е голяма драма.Единствено смятам,че мястото на Роман не е там ,и смятам че Сашка беше права като каза че са в сходна позиция.
И аз се подписвам под това мнение. Страшно ме е яд, че Нури не е на финал, но много се радвам за Дидо. Страхотен дуел беше и двамата се представиха много достойно. Така се прави!

# 1 525
А чухте ли "достойната" Росица ,как прошепна на Ваня и Роман - Не искам Нури да бие...
Съвсем ми падна в очите...

# 1 526
  • София
А чухте ли "достойната" Росица ,как прошепна на Ваня и Роман - Не искам Нури да бие...
Съвсем ми падна в очите...

Ауу, аз не го чух. Честно казано нямам фаворит вече..

# 1 527
  • Сред мелниците
Нури с много силно  представяне в тези тежки силови битки.  Как си влачеше торбата с ръка Sad
, а Дидо просто си вървеше с неговата.
Нури беше един от най-достойните за финала. А най-достойното беше поведението му след като загуби.
Толкова засмян и позитивен!
Разби им конспиративните теории.
 Къде го Георги да му стори поклон. И озлобената Александра.

В същато време, макар и много да  ме е срам,  си признавам, че молитвите му  и възхвалата му на аллах ми обръщаха стомаха.

Сега стискам палци на Роси и на ...
Роман Simple Smile).

# 1 528
  • Вестерос
Защо ти падна в очите, трябва да иска ли? И аз не исках, бях за Дидо

# 1 529
  • Варна
Тифани, не ми се спори. За мен Дидо не показа нищо повече от дрънкане на китара, а на потребител dodo 1302 мога да отговоря подобаващо, но ще си замълча от уважение към всички, които писаха, гледаха и се вълнуваха през цялото време. Много обичам, ей така от нищото, да се появяват и да ме обиждат без да ме познават.

Общи условия

Активация на акаунт