Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 571
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 695
Помня, че Бети не можа да си скрие разочарованието, че спечели Стоян във 2 сезон...Ти бяха едни хвалби , едно чудо по адрес на Финци...
И всяка година са така много явно си показват пристрастията. А не е редно.
Още по-нередно е да гласуват.

На това мнение съм и аз! Стоян си беше тогава най-подходящ за спечелване, ама какъв негативизъм отнесе горкия... Дано довечера справедливостта да възтържествува Simple Smile

# 1 696
  • Sofia
И на мен не ми харесват откритите пристрастия на Бети и Ники.
Хеле пък и да гласуват. Peace

# 1 697
  • София
Мен пък Бети и Ники ме разочароваха, защото не подкрепиха мама Галя и не казаха една добра дума за нея.

# 1 698
  • София
А за Роман ми стана много смешно-значи той не говорел,а те го видяли като страшно интелигентен и че има хумор в него doh. Как го виждат тия неща... Joy
Сигурно по интелигентното пиянство са го разпознали, нали и те доскоро бяха от същата кръвна група.  Laughing

# 1 699
Аз си мисля, че двамата, които ще са накрая са Дидо и Ваня - по-скоро съм за Ваня победител в този сезон, защото Ваня още в самото начало заяви, че иска да е победител, докато Дидо - не съм за победата и към последните седмици се поотпусна, докато при Ваня нямаше нито една изречена лъжа и всичко си го казваше в лицето.

# 1 700
... НЯМА ПрОЗрАЧНОСТ при засичане на времето - онези 70 стотни от секундата на дуела Симеон - Дидо - оставиха у нас доста съмнения. Ние откъде да знаем кога реално водещият е спрял времето и дали наистина не се помага на единия състезател и да се тика напред, защото е по-популярен и от него ще направят повече пари.

Според нас - там трябва да има някакво електронно табло и бутон, който дуелистите като свършат да изтичат и да натиснат, и пред всички зрители и участници да спре броенето на времето.
В противен случай - това си остава просто едно нагласено реалити тип Биг Брадър с много бачкане и лишения и никакви пари за участниците, минус победителя и минус популярните на които както разбрах им се плаща.

Аз също си мислех за електронно табло и бутон, който самият дуелист да натиска при начало и край на играта. При сегашното засичане нито знаем дали Иван или Андрей пускат хронометъра навреме, а не да речем след 5-10-15 секунди след започване на играта, нито кога реално спират хронометъра за край на играта.

# 1 701
  • Буркина Фасо
... Дано довечера справедливостта да възтържествува Simple Smile
и тя е ? ...  Дидо да не спечели?  Laughing

# 1 702
  • София
по-скоро съм за Ваня победител в този сезон, защото Ваня още в самото начало заяви, че иска да е победител,
Той и Роман го повтаря това от ден първи, но за мен едното голо заявяване на желание не е никакъв фактор за спечелването на победата, ако не е подплатено с нищо. 

# 1 703
Аз си мисля, че двамата, които ще са накрая са Дидо и Ваня - по-скоро съм за Ваня победител в този сезон, защото Ваня още в самото начало заяви, че иска да е победител, докато Дидо - не съм за победата и към последните седмици се поотпусна, докато при Ваня нямаше нито една изречена лъжа и всичко си го казваше в лицето.
Ами не знам.Ваня има много  слаба подкрепа четейки във фейса/ не че там са основен показател/ докато за Дидо да много
Та ако се вземе под внимание зрителския вот.
А

# 1 704
  • София
А за Роман ми стана много смешно-значи той не говорел,а те го видяли като страшно интелигентен и че има хумор в него doh. Как го виждат тия неща... Joy
Сигурно по интелигентното пиянство са го разпознали, нали и те доскоро бяха от същата кръвна група.  Laughing
Именно Laughing
Не знам и аз по какво са го познали, но току- що гледах дуела му и дори Андрей му се смееше и беше озадачен за азбуката. Мислех, че е нещо като на Яни- за 1-2 мин да се обърка от адреналин и липса на кислород в главата, ноо тук случаят е друг- 10 минути да се опитваш да подредиш азбуката... Липсата в главата не е на кислород.

Ще перифразирам, защото ми изтриха мнението- смятам Бети за надменна на фона на простовато поведение и видни предпочитания. Винаги говори отгоре. А всъщност е някъде около Роман като ниво.

# 1 705
  • София
И аз мисля,че с тези мъжки и женски дуели накрая ще останат Дидо и Ваня.Така ще сбъднат продуцентската мечта за хиляди смс-и.
Къде ги гледате тези неща за ресторанта на Бети и Ники?

# 1 706
Ооо, Джоли,ти пък. Важно е И&А как ще сметнат,че е ок за тях. Не е показател мнения във форумите.

# 1 707
Къде ги гледате тези неща за ресторанта на Бети и Ники?
В Инстаграм на Лили. Не са отворили ресторант, а магазин.

# 1 708
Ооо, Джоли,ти пък. Важно е И&А как ще сметнат,че е ок за тях. Не е показател мнения във форумите.
Ааа това го знам.
Мисълта ми е че подкрепата за Ваня хич я няма.Та не виждам кой ще се напъне толкова да гласува.
Виж ако останат Дидо и Роси може и да завалят СМС - и.

# 1 709
  • Sofia
А за Роман ми стана много смешно-значи той не говорел,а те го видяли като страшно интелигентен и че има хумор в него doh. Как ги виждат тия неща... Joy
Сигурно по интелигентното пиянство са го разпознали, нали и те доскоро бяха от същата кръвна група.  Laughing
Това ще да е,как не се сетих пък и аз  ooooh! Joy

Общи условия

Активация на акаунт