Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 435
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Момичета, голямо изясняване на отношенията падна тук последните страници. Извинявайте, ама няма да се жените. Simple Smile  Никой не е длъжен да харесва никого. Въздържайте се от обиди и нападки и гледайте напред. И толкова. Един последен финал остана да изгледаме, още някой друг ден след това ще се коментира Фермата и повече няма да чувате/четете една за друга до следващата година. Излишно се палите.
Мир! Simple Smile

# 1 651
  • София
Аз довечера няма да мога да гледам, ама то и не ми е толкова интересно, никой не подкрепям.

# 1 652
Мислех повече да не пиша, че и аз се почувствах лично засегната и по едно време ми стана доста грозно..ама все пак   тази вечер е Финалът. Предлагам да си стиснем ръцете и да се наслаждаваме на последните часове с риалитито.
И нека победи най-достойният Simple Smile
Идват светли празници не е хубаво да си разваляме настроението , заради една тема. В крайна сметка всеки има право да харесва или не някого. Това, че понякога малко повече се палим на тема участници не бива да преминава границите на добрия тон.

И за да ви разсея малко, да изклюкам, че Лили е пуснала видео от откриването на магазин на Бети и Ники. Там са много от участниците, включително и жената на Жоро. Всички са едни весели и усмихнати.

# 1 653
  • Вестерос
Доколкото се сещам и предните 3 години към края имаше все изясняване на отношенията  Grinning Въпреки караниците мин.година темата беше толкова приятна към края. Не смятам това за тази, за съжаление. Може би се дължи на това, че доста нови потребители дойдоха, няма лошо, но някои в началото си позволиха да се държат като в темата за бб, или да нападат директно потребител.

Whatever дет' се вика по македонски

За довечера и Роси, и Дидо да спечели , ще съм доволна! Приятно гледане на всички Simple Smile

# 1 654
  • Варна
    Здравейте на всички, до сега не съм се включвала в темата, макар че я следя редовно. Позволявам си да пиша сега, защото бих искала да ви припомня, че продуцентите водят всички ни за носа, и дори дрязги те в темата са малко, или много тяхна "идея". Колкото повече мнения, и тук, и във Фейсбук, толкова повече реклама. Няма лоша реклама, когато ти се налага непрекъснато. Другото, което искам да споделя с вас е, че на финала най-вероятно ще има мъжки и женски дуел. Това намекнаха финалистите сутринта в предаването Тази неделя. Така че може да се окаже, че много смс-и са отишли не къде да е, а на халос в джобовете на продукцията. И съм убедена, че ще направят така, че Дидо да падне от Роман, за да може чрез всенародната любов Росица да победи в този сезон.

# 1 655
    Здравейте на всички, до сега не съм се включвала в темата, макар че я следя редовно. Позволявам си да пиша сега, защото бих искала да ви припомня, че продуцентите водят всички ни за носа, и дори дрязги те в темата са малко, или много тяхна "идея". Колкото повече мнения, и тук, и във Фейсбук, толкова повече реклама. Няма лоша реклама, когато ти се налага непрекъснато. Другото, което искам да споделя с вас е, че на финала най-вероятно ще има мъжки и женски дуел. Това намекнаха финалистите сутринта в предаването Тази неделя. Така че може да се окаже, че много смс-и са отишли не къде да е, а на халос в джобовете на продукцията. И съм убедена, че ще направят така, че Дидо да падне от Роман, за да може чрез всенародната любов Росица да победи в този сезон.
Ти пък? Как нахалост? Направо си е наекстра за опосумите. Пък за Дидо да падне те да нагласят, не вярвам. Той е техния човек

# 1 656
  • Варна
Мравчица, това е само предположение, но от самото начало на сезона говорят за жена победител.

# 1 657
# 1 658
И аз мисля че е време жена да победи.Че то иначе ще се откажат жените да влизат в този формат.
Пък и сега Роси, нали е съвсем подходяща , а и заслужила..

# 1 659
Стрега, здравей. Радвам се да те видя тук.
Скрит текст:
Бяхме заедно в августинската отчетна преди 2 години. Не знам дали се сещаш за мен.

Има доста голям резон в твоето предположение, то явно и това им беше идеята да има задължително 2 жени и 2 мъже. Но тогава доста подло от страна на продуцентите, да карат още от петък да се пускат смс..т.к. за двама така или иначе те ще са без значение и просто така пуснати.

Не знам защо си мисля, че ще искат крайната битка да е между Роси и Дидо, заради масовата нагласа на феновете.
Та предполагам, че игрите ще са удобни в полза на едните и за сметка на другите. Както на дуела Нури- Дидо.

# 1 660
Имам към продукцията някои забележки обаче:

- сигурността на участниците -  Роман когато се запали Иван панически търчеше поне 3 сек. с хронометърчето в ръка и крещейки "Романе, гориш! Романе гориш!". ...

...  Силовите игри са много опасни. ..  Всеки път като са се наранявали ми прави впечатление как ги пращат някъде си при някакъв мистериозен лекар, който даже не е на терена на фермата.

- игрите все още не са равностойни. Много от фермерите бяха ощетени -
... последните дуели на Нури
... Сандъкът със сливите не беше съобразено с по-ниския му ръст, нито килограмите сливи, които трябваше да крепи с една ръка.
... Играта с лостовете срещу Дидо и там не беше особено честно.

Бих искала да добавя тук следното:

... Милена и Ваня - дървената конструкция, на която трябваше да се качват двете дуелистки беше прекалено висока за Милена, която е с по-къси крака, и на която беше по-трудно да се качва и пази равновесие при пренасянето на топчето. Може никой да не харесва Милена, но дуелистите би трябвало да бъдат поставени при равни условия.

... НЯМА ПрОЗрАЧНОСТ при засичане на времето - онези 70 стотни от секундата на дуела Симеон - Дидо - оставиха у нас доста съмнения. Ние откъде да знаем кога реално водещият е спрял времето и дали наистина не се помага на единия състезател и да се тика напред, защото е по-популярен и от него ще направят повече пари.

Според нас - там трябва да има някакво електронно табло и бутон, който дуелистите да натискат като започват и като свършват  -  броенето на времето да бъде пред всички участници, и евентуално зрители.

В противен случай - това си остава просто едно нагласено реалити тип Биг Брадър с добавка много бачкане и лишения за участниците.

... Забелязали сме, че още от сезон 1 се вкарват агресивни хора нарочно, за да има скандали и да има, според тях - шоу. Да, но агресивните хора не винаги могат да се владеят, и НИКОЙ от ПРОДУКЦИЯТА не се намеси да усмири Роман и Георги, когато изливаха унизителни обиди, агресия срещу и направо мога да кажа тормоз върху РОСИ. Намирам това за НЕДОПУСТИМО, не просто АБСУРДНО, а НЕДОПУСТИМО. В някои развити страни, където има закони, такъв тип поведение е подсъдно, а от тази продукция дори беше толерирано и излъчвано многократно, но най-вече толерирано и като че ли подстрекавано.

... Надяваме се, че на участниците им се плаща за усилената работа, лишенията и съсипаното здраве в битките, защото стават много контузии.  Справедливо е да им се заплаща определена сума, за всяка седмица престой във Фермата. Предаването правят достатъчно пари от реклами, толкова много, че то половината предаване е само реклами, така че би трябвало да има достатъчно за всички.

... Не смятам за справедливо само 1 участник да спечели едни никакви 100 000 лв, а останалите да са стояли, работили, борили, студували, търпели унижения и лишения, да им се разказва и майчиното мляко пред камера и цяла България - и да не получат нищо. Трябва да има награди за поне първите 3 участници, за да си е струвало цялото това напъване.
1во място - 100 000 лв
2ро място - 30 000 лв
3то място - 20 000 лв

Толкова ли ще са непосилни тези суми за "НАЙ-ГЛЕДАНОТО ОТ МИЛИОНИ ХОРА ВСЕКИ ДЕН", според водещите, предаване? Наистина???

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 21:19 от Tahiti

# 1 661
Сега си мисля- дали няма да направят един вид женски дуел, и един мъжки и да останат двама финалисти.Вместо да отпадне този с най нисък вот.
Това ще е върха на наглост от страна на И/А при положение че се пуснаха линиите за гласуване още в петък

# 1 662
Сега си мисля- дали няма да направят един вид женски дуел, и един мъжки и да останат двама финалисти.Вместо да отпадне този с най нисък вот.
Това ще е върха на наглост от страна на И/А при положение че се пуснаха линиите за гласуване още в петък
И на мен ми намирисва на такъв вариант.

# 1 663
Ако на финала се избира между мъж и жена. Жена на 💯 (или хайде на 90%)би спечелила , ако се бори с Роман, срещу Дидо, шанс има само Роси.
Ваня има шанс на вота само срещу Роман, иначе нагласите за нея са, като за по-малко зло, не е от най-харесваните, не е и от най-мразените.

# 1 664
  • София
Не смятам за справедливо на участниците да не им се плаща нищо за усилената работа, лишенията и съсипаното здраве в битките, защото стават много контузии, ДОКАТО ВОДЕЩИТЕ и СИЕ ПРАВЯТ ЛУДИ КИНТИ. Считам, че това е абсурдно. Би трябвало да им се заплаща определена сума, за всяка седмица престой във Фермата.
Казват, че участниците получават "заплата" за участието си във формата.

Общи условия

Активация на акаунт