Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 452
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Вестерос
Едва ли ще го направят

# 1 666
Аз не приемам за определящо какви постове има в социалните мрежи. В крайна сметка не всички пишат там, а и най-важното - броячът е на опосумите. Решават си какво ги устройва и се обявява,че по механиката и техниката, ТЕ ТОВА е победителя.

# 1 667
Само да кажа, да получават пари за престоя си там/вътрешен източник/. Пък така като разбрах от това което казаха - може би ще има игри между Дидо и Роман и между Ваня и Росица - спечелените точки се събират с тия от вота и се определя победителя - 1 от мъжете и 1 от жените, след което следва рестарт на гласовете и наново да се гласува като пак се играят игри и на същия принцип се събират точките + зрителския вот и може би като са останали двама ще има и вот на фермерите + вот на Бети и Ники.

# 1 668
  • Варна
Само да кажа, да получават пари за престоя си там/вътрешен източник/. Пък така като разбрах от това което казаха - може би ще има игри между Дидо и Роман и между Ваня и Росица - спечелените точки се събират с тия от вота и се определя победителя - 1 от мъжете и 1 от жените, след което следва рестарт на гласовете и наново да се гласува като пак се играят игри и на същия принцип се събират точките + зрителския вот и може би като са останали двама ще има и вот на фермерите + вот на Бети и Ники.
Нещо такова ще е. Освен това няколко пъти Росица спомена за дуел между нея и Ваня като за голямата ѝ мечта.
BadBlueEyes Grinning

# 1 669
  • тук и там
https://fermata.btv.bg/video/videos/finalistite-ot-fermata-saedi … knh8sPjKeofDxihyg

Гостуването на  четиримата финалисти във "Тази неделя "  .Харесаха ми всички. И Роман включително.

# 1 670
  • София
Като че ще ги разделят на мъже и жени,защото във ФБ извадиха едни блиц-снимки точно на този принцип.
Аз гласувах и обобщено ,по проценти води Роси,после е Дидо,Роман и последна Ваня.
На мен лично такава да е механиката не ми допада.По-добре да ги разделят на емигранти и тукашни.
Ще видим.

# 1 671
Tahiti, много хубави неща говориш, но няма как да стане. Няма как съоръженията да са съобразени, с това, че някой си е с 5см по-нисък от друг, с по-къси ръце/крака.
Бих се съгласила за разлики единствено при игрите с килограми, както беше в последният дуел Дидо-Нури, но толкова.

Ако има таймер, който е видим за всички, то той ще разкаже играта на всякакъв съспенс и напрежение по време на дуелите. Това не е добър вариант.

Дали и какво се плаща на участниците, нито знаем, нито е наша работа. Те си имат глави на раменете и преценяват дали това, което извличат си струва времето и усилията.

# 1 672
  • София
И на лоста бяха с еднакви килограми тежестите.
На всеки участник се плаща- колкото по- дълго се задържи, толкова повече.

# 1 673
  • Вестерос
Aман от смяна на правилата

# 1 674
Не може ли и Бети и Ники да сменят. В първи сезон беше друг стопанин, май Бай Георги. Приятен ми беше. Има нещо фалшиво в сегашните.

# 1 675
Имам към продукцията някои забележки обаче:

- сигурността на участниците -  Роман когато се запали Иван панически търчеше поне 3 сек. с хронометърчето в ръка и крещейки "Романе, гориш! Романе гориш!". ...

...  Силовите игри са много опасни. ..  Всеки път като са се наранявали ми прави впечатление как ги пращат някъде си при някакъв мистериозен лекар, който даже не е на терена на фермата.

- игрите все още не са равностойни. Много от фермерите бяха ощетени -
... последните дуели на Нури
... Сандъкът със сливите не беше съобразено с по-ниския му ръст, нито килограмите сливи, които трябваше да крепи с една ръка.
... Играта с лостовете срещу Дидо и там не беше особено честно.
        Толкова хубаво и точно сте го написали ! Но дали от продукцята ще го прочетат !А трябва !
Бих искала да добавя тук следното:

... Милена и Ваня - дървената конструкция, на която трябваше да се качват двете дуелистки беше прекалено висока за Милена, която е с по-къси крака, и на която беше по-трудно да се качва и пази равновесие при пренасянето на топчето. Може никой да не харесва Милена, но дуелистите би трябвало да бъдат поставени при равни условия.

... НЯМА ПрОЗрАЧНОСТ при засичане на времето - онези 70 стотни от секундата на дуела Симеон - Дидо - оставиха у нас доста съмнения. Ние откъде да знаем кога реално водещият е спрял времето и дали наистина не се помага на единия състезател и да се тика напред, защото е по-популярен и от него ще направят повече пари.

Според нас - там трябва да има някакво електронно табло и бутон, който дуелистите като свършат да изтичат и да натиснат, и пред всички зрители и участници да спре броенето на времето.
В противен случай - това си остава просто едно нагласено реалити тип Биг Брадър с много бачкане и лишения и никакви пари за участниците, минус победителя и минус популярните на които както разбрах им се плаща.

... Забелязали сме, че още от сезон 1 се вкарват агресивни хора нарочно, за да има скандали и да има, според тях - шоу. Да, но агресивните хора не винаги могат да се владеят, и НИКОЙ от ПРОДУКЦИЯТА не се намеси да усмири Роман и Георги, когато изливаха унизителни обиди, агресия срещу и направо мога да кажа тормоз върху РОСИ. Намирам това за НЕДОПУСТИМО, не просто АБСУРДНО, а НЕДОПУСТИМО. В някои развити страни, където има закони, такъв тип поведение е подсъдно, а от тази продукция дори беше толерирано и излъчвано многократно, но най-вече толерирано и като че ли подстрекавано.

... Не смятам за справедливо на участниците да не им се плаща нищо за усилената работа, лишенията и съсипаното здраве в битките, защото стават много контузии, ДОКАТО ВОДЕЩИТЕ и СИЕ ПРАВЯТ ЛУДИ КИНТИ. Считам, че това е абсурдно. Би трябвало да им се заплаща определена сума, за всяка седмица престой във Фермата. Предаването правят достатъчно пари от реклами, толкова много, че то половината предаване е само реклами.

... Не смятам за справедливо само 1 участник да спечели едни никакви 100 000 лв, а останалите да са стояли, работили, борили, студували, търпели унижения и лишения, да им се разказва и майчиното мляко пред камера и цяла България - и да не получат нищо. Трябва да има награди за поне първите 3 участници, за да си е струвало цялото това напъване.
1во място - 100 000 лв
2ро място - 30 000 лв
3то място - 20 000 лв

Толкова ли ще са непосилни тези суми за "НАЙ-ГЛЕДАНОТО ОТ МИЛИОНИ ХОРА ВСЕКИ ДЕН", според водещите, предаване? Наистина???

И още: избора на игри за дуел да бъде на принципа на лотария, всеки да тегли плик и която игра се падне да се играе, а не Иван и Андрей, взависимост от техните симпатии да нагласят игрите за съответния си любим участник.
Дано от продуцията да четат и да вземат необходимите мерки следващия сезон!

# 1 676
И друго- в риалити форматите се наказва физическата агресия.Ако някой удари друг изчезва.
Да се вземат мерки и за вербална такава по същия начин.
Да видим дали някой ще си позволи да обижда и псува друг по най вулгарен начин.

# 1 677
и защо Бети и половинката и да гласуват на финала питам се аз то по тази логика нека гласуват и готините баби,които малко или много повече бяха с фермерите,а и още не мога да преглътна фермерството на Роси как Бети се подигра с него и с пяна на уста прехвалваше Милена.....време е да бъдат сменени..

# 1 678
  • London
И друго- в риалити форматите се наказва физическата агресия.Ако някой удари друг изчезва.

Джолева, ти хубаво си ме познала във фейс, а да те питам да си ми искала приятелство? Защото една жена точно като го спомена ми беше поискала и веднага помислих за теб. Simple Smile

Иначе за псуването и обиждането малко трудно каквито и да било рестрикции ще помогнат. Това си е в кръвта балканска, някои се опитват да попиват от западните общества било покрай престой там или по друг начин, но като цяло си ни е генетично да си имаме голям процент съмнителни балкански субекти. Simple Smile

Аз още не мога да прежаля Нури, боли ме душичката за тоя човек ама уви.... така било писано. Sad

# 1 679

Джолева, ти хубаво си ме познала във фейс, а да те питам да си ми искала приятелство? Защото една жена точно като го спомена ми беше поискала и веднага помислих за теб. Simple Smile

Иначе за псуването и обиждането малко трудно каквито и да било рестрикции ще помогнат. Това си е в кръвта балканска, някои се опитват да попиват от западните общества било покрай престой там или по друг начин, но като цяло си ни е генетично да си имаме голям процент съмнителни балкански субекти. Simple Smile

Аз още не мога да прежаля Нури, боли ме душичката за тоя човек ама уви.... така било писано. Sad

Не съм била аз.

Общи условия

Активация на акаунт