Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 74 282
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 210
Роси и друг път е казвала, че не може да разбере Нури, трудно допускал хора до себе си и не бил особено приказлив,Жоро от друга страна защити Роси от Христина и мисля, че тогава ѝ се издигна в очите. Не съм изненадана, че го подкрепя.

Георги ужасно ме дразни с популистките си речи и вживяването си в ролята на Ботев.
За Нури съм..

# 211
Абе аз не съм за Нури, ама съм против Георги категорично. Яко се е сдухал. От пасмината псевдопатриоти и той. Всичко му в сърцето, пък на историческите игри не знае.Който не познава историята е обречен да я повтаря.

# 212
И аз се изненадах за Роси, мисля, че Нури и помагаше при нейните дуели....
Но, намирам за много тенденциозно и неправилно това - Жоро с тениска с лика на Левски, срещу помака Нури, който има различно мнение относно турското присъствие/робство. Той и Владо Николов каза, че е било присъствие май, ама никой не го оплю.

# 213
не съм за нури потури ама ако гошо галошо падне ще му вида физиономията която сигурно ще е супер смешна

# 214
Аз това го разбирам, ама не мога да разбера защо подкрепяйки Жоро трябва да се хили инфантилно.Те всички подкрепят Жоро ,но не викат срещу Нури
Само да уточня не съм за Нури ,но Жоро ми е по- неприятен

# 215
Ваня окуражава Нури.
И аз не съм за Нури да спечели формата, но тази вечер съм за него.
Крайно време е на Гошо да му натрият носа и да си ходи.

# 216
Само Ваня се престраши да го подкрепи!
Абе,тоя Жоро ще се гътне от яд и злоба!И как се пъчи като ......

# 217
Да му върне жеста от вчера.

# 218
И аз се изненадах за Роси, мисля, че Нури и помагаше при нейните дуели....
Но, намирам за много тенденциозно и неправилно това - Жоро с тениска с лика на Левски, срещу помака Нури, който има различно мнение относно турското присъствие/робство. Той и Владо Николов каза, че е било присъствие май, ама никой не го оплю.
Точно пък тениската да е проблем. А това....присъствие? Това пък точно с дуела какво общо има?

# 219
Физиономията на Георги ...безценна! Наакан.

# 220
Нури винаги пръв подава ръка .Гошо нито един път не му подаде ръка за поздрав.

# 221
Еваларката! На 50 години и така го би, би го с опит и просто нямам думи. Тоя ще разцепи дузина млади мъже. Евала на Нури. Шапка му свалям. Страхотен дуелист!

# 222
  • London
Росица в един миг ми падна в очите.... загуби ги моите смс. Сега по-скоро ще си дам гласа за Ваня, отколкото за нея.

# 223
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Забележете как Нури коментира предстоящата битка и как се изказва Жорко.

Георги на този етап ми е като някакъв герой в пародиен филм. Това не може да е реален човек.
Joy Joy

Изненадана съм,че Роси толкова упорито е на негова страна.Неочаквано.
Нури спортменски поздравява Жорко и уважително се държи,а той ееедва му стиска ръката.

# 224
струва ми се че росица иска гошо да е на финал защото знае че нема да гласуват за него което е добре за нея. докато за нури потури може от жал да гласуват хората.

Общи условия

Активация на акаунт