Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 74 295
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 225
Не упреквам Роси че не е на страната на Нури.Тя също каза че не харесва поведението му и липсата на позиция.
Яд ме е че е за Гошо на пак си остава мой фаворит.

# 226
А малка ли е тази разлика? Нали това, че можем да обуздаваме емоциите си, е единственото, което ни различава от животните? За разума нищо няма да казвам, защото практиката показва, че някои животни са доста по-разумни от хомо сапиенс.
[/quote]
Е, добре, че успяваш винаги да запазваш самообладание. Защото ние, обикновените хора, понякога си изпускаме нервите. Даже и аз, случва ми се в годината веднъж, че и по- рядко, ама избухвам зловещо. После ми е кофти, ама всяко търпение има предел.

# 227
  • London
Не знам какви са й мотивите, ама човека й беше спретнал патерица като имаше нужда, а Гошо я псуваше. Проста жена се оказа, никога не е късно да се осереш на финала.

# 228
Феникс, ти говориш за веднъж в годината и по-рядко. Роман колко пъти се държа грубо и невъзпитано?
Аз сега гледам дуела от неделя.

# 229
Тази вечер Роси загуби и моите СМС-и

# 230
Роси, не е човек, който си прави тънки сметки. Харесала в Жоро , като човек и затова го подкрепя. Такава е тя, като обича, обича..Вижте , че само тя го нахъса. Затова я харесвам, защото грам фалш няма в нея.

И докато пиша това..Нури го размаза..Браво! Достойна битка беше.

# 231
Най-накрая се махна този смешник. Развали целия сезон с присъствието си.

# 232
Онемяха, замръзнаха.
Роман реве.
Гошо не може да повярва че се е наакал.
За мен драги съфорумци това беше най голямото ми удоволствие от формата- да видя как Гошо си тръгва с рев.
На финала - да победи най добрия

# 233
Аз нямам намерение да го играя адвокат на Роман, темата отдавна не ми е интересна, но коментарът беше към мой пост. Казала съм и какво харесвам при него и какво  не. Хора сме, всеки си е със своите слабости и добри и лоши страни. 

# 234
Ехааа. Имало защо да не го викат на дуели досега.

# 235
  • Sunshine state
Браво на Нури, показа, че е по-силният. Гeорги още малко ще се гътне. Не ми хареса, че Роси не окуражи поне малко Нури. Ако не бе прекалила с клакьорството за Гошо, нямаше да ме издразни, но така... Не знам какво да мисля. Сашка я тресе хормона и я изби на рев. Сега ще точат сополи до края на епизода.

# 236
Росица ми падна в очите днес. Беше ми фаворитка, а вече изобщо не ме интересува кой ще спечели.

# 237
Като слушах "надъхването " на Росица, все едно слушах някаква мутра, груб тон, елементарен език...и то в тоалетната, чудно място за мотивиране. Тази жена няма никакъв финес и такт.

# 238
Гошо рева за парите. Как ги беше нагласил и как му ги взеха под носа. Утре да си отива Дружинната и съм доволен. Избиха и нервите на Сашка. Подава му аванси цял сезон.

# 239
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
докато за нури потури може от жал да гласуват хората.

Жал? Не от жал,а от признание,че Нури е ГОЛЯМ.И дори да не спечели формата,всички други са под него.

Общи условия

Активация на акаунт