Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 74 308
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 240
В Българско предаване Аллах  жднб

# 241
Не,не е. Всеки с неговото си присъствие, излъчване, поведение, допринесе за общата картина. Ако не беше Гошо, щеше да е друг и той да дразни някои с едно, да е симпатичен на друг с друго. Не съм му фен, но на Нури още по-малко  ( никак).

# 242
  • Вестерос
Големи драми и от Жоро и от Нури 😨

Роси и не мен ми направи кофти впечатление 😒

# 243
  • Варна
Безумно щастлива съм .

# 244
Любимият ми епизод! Grin Георги е доказателство, че когато летиш много високо, падаш много болезнено.

# 245
  • постоянно
Накефих се ! Георги изобщо не очакваше ... рев , рев 😂😂😂

# 246
Всички, които са против Нури биват анатемосани Joy Аз пък вече искам Роси да спечели, защото моят фаворит Дидо няма реални физически възможности за това.

# 247
  • София
Много добре се получи. Сега, ако е възможно и лайното Роман да си ходи, ще е още по-добре.

# 248
Браво Нури, железен, наистина голям, достоен, умен и силен човек. Аз съм атеист и ме дразни с религиозността си, но всеки луд с номера си....
Гошо - силен, но ... Грубиян, арогантен, прекалено самоуверен.

# 249
аз поспрях гледането,,тук там-дуелите.
Дидо защо избра да е женски дуела?

# 250
Аз си оставам поддръжник на Роси. Но бих приела за победител и Ваня.

# 251
  • Sunshine state
На мен епизода ми хареса, понеже отпадна един от най-неприяните за мен участници, но ми осана и горчив вкус, заради Росица и безумната й подкрепа на Георги при все, че същият я правеше на две стотинки.Може би му е простила, а тя действително не е злоблива, но можеше да не прекалява с издигането му на пиедестал. Айде само на Гошо детето баба му и дядо му не са близо, моля ви се... Rolling Eyes

# 252
И аз се изненадах за Роси, мисля, че Нури и помагаше при нейните дуели....
Но, намирам за много тенденциозно и неправилно това - Жоро с тениска с лика на Левски, срещу помака Нури, който има различно мнение относно турското присъствие/робство. Той и Владо Николов каза, че е било присъствие май, ама никой не го оплю.
Точно пък тениската да е проблем. А това....присъствие? Това пък точно с дуела какво общо има?
Съжалявам, натиснах "полезно", а исках "цитат". Какво общо има тениската ли - ами Левски е светиня, икона за нас, не може да се използва под път и над път, особено в комерсиално реалити шоу, ако това се прави, то тази велика личност за България "олеква" някак си.  А, и не съм съгласна, че ако темата е "Съединение", защо трябва да се използва Левски срещу човек, който принадлежи към друга вяра, особено тази, която дали ни е държала под робство, или сме имали в един момент съвместно съжителстване, за мен е един вид насаждане на омраза на религиозна или етническа основа. Не казвам и не разсъждавам в момента дали Нури е прав или не за мнението си - има място и хора /по-компетентни/ от нас, където и които могат да обосноват реалните неща, които са се случвали. Но, всеки един от нас има право на мнение - правилно или грешно - просто това противопоставяне ми се вижда неправилно. Гьоте ли беше казал /цитирам по спомен/ - "не съм съгласен с теб, но бих дал всичко, ти да можеш /да имаш правото/ да кажеш какво мислиш".

# 253
Много се радвам,че Гого се маха.Само как ще спя спокойно,като няма кой да защити честта на целият български народ?!
  Евала на Ваня,не вярвах,че нещо в нея ще ми хареса!
  Моите фаворити си остават Роси и Дидо.

# 254
Писна ми от тая Сашка. На всчки кадри винаги е до Гошо. Голям рев сега за него.... Да се маха и тя, че аман от въртиопашки.
Нури е номер едно. А Гошо е най-големия смешник. Сега да се прибира при жена си и детето и да не се появява никъде. Не знам какво ще прави без Сашка, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт