Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 281
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 90
Малее, горкият Коко. Какво ще прави сега само с една книга?
Да вземем да съберем по някоя-друга стинка да му купим още една книга на момчето, че да поправим най-накрая тази несправедливост.

# 91
Не харесвах Милена, но и обидите във фейсбука не одобрявам. Чудя и се защо се е захванала да се оправдава там.

# 92
Във фейса има и стойностни коментари.Надявам се Милена да осъзнае колко е сгрешила прикрепяйки се към групата на Роман и Гошо и пеейки тяхната песен.Влизането и във фейса е по скоро сякаш за да се оправдае.
Дидо също е там, но той сякаш не допуска да бъде тотално въвлечен.Дистанцира се понякога и никога не си позволи да обиди някой или да се разкрещи.

# 93
Само с Хриса не му издържаха нервите на Дидо, ама то е разбираемо. Simple Smile

# 94
Само с Хриса не му издържаха нервите на Дидо, ама то е разбираемо. Simple Smile
Дори и там беше търпимо, при положение че ставаше дума за Хриса.

# 95
  • София
На цялото крякане, врякане и блъскане на Христина, това че Дидо си изпусна нервите ми прозвуча като леко повишаване на глас.  Laughing

# 96
  • София
Аз му писах в Инстаграм на Симо, много приятно впечатление ми направи. Отговори ми почти веднага.
Мисля, че е по-активен с фенове и симпатизанти в Инстаграм, а Фейсбук си му е лична територия- за близки и познати.

Симо има фен група във Фейсбук. Ако искаш може да се включиш в нея. Сайтът ми е предложи, защото от време на време посещавам страницата на Фермата във ФБ, за да чета коментарите.
Може ли да ми я пратиш на ЛС? Макар, че напоследък следя повече Инстаграм, ще се радвам да видя тази група.

Симеон Томов - Фермата:Съединение
Това е името на групата. Копирала съм го съвсем дословно с интервалите, така че всеки, който се интересува да я намери.

# 97
Благодаря за новата тема. Свикнах с Фермата и не знам след тази седмица какво ще се гледа. Стана ми навик.

# 98
  • Sunshine state
Милена като е влязла в реалити формат, ще си търпи последствията. Не може всички да са сдържани и дипломатични в обидите си, има и по- разюздани "фенове". Joy И като не ти отърва, не се вреш да те показват по ТВ-то, дето куцо, кьораво и сакато ще те объжда. Много грозно от нейна страна, че в последните си думи успя пак да иззлобее спрямо Роси - не я била избрала, защото не я харесвала. Да, бе да, направо ти повярвахме. Не я избра, защото я смята за по-силна от Ваня, за това. Тая Милена верно се мисли за голям капацитет.. Знаех си, че не е толкова силна и само се превъзнася. Браво на Ваня! Направи голяма услуга на зрителите с отстраняването на злобарката. Радвам се, че е видяла настроенията навън и сега се пръска от яд пред монитора. Да би мирно седяло, не би ..
Много точни насоки на Нури, браво!

# 99
  • тук и там
Aз от участието и тази сутрин по БТВ,разбрах че не е избрала Росица  само защото не я харесва. На въпроса-не смята ли че ако беше избрала Росица,щеше да има по-голям шанс за победа-каза,че "не" -знаела си възможностите.Тоест-не е избрала Росица само заради това че не я харесва.И нещо друго-каза че не знае защо на по-ранен етап не са я избрали.Един вид,аз поне  така го  разбрах -си е преценила възможностите,(и е можела да отпадне и по-рано примерно).И още-че битките за имунитет нямали нищо общо със тези от дуелите за отпадане.

# 100
Прочетох и аз коментарите за Милена. Отвратителни са масово. Но имаше и доста, които я поставят на място без да я обиждат. Хареса ми един особено, на който тя не отговори.

# 101
Ами...този коментар е не по-малко груб: "пикльо", "зверове".
Аз ако искам да получа смислен отговор, бих задала въпроса по-меко.

Колкото до "лудите жаби", тогава Милена не само подкрепи Роман в псувните му към Росица, а имаше допълнителен намек според мен за външния вид на Роси.

# 102
Ами много хубав въпрос, но Миленчето няма да отговори никога, тя тогава само се хилеше и пушеше, разбира се.  Много се надявам Роман и Георги да си тръгнат, не искам на никакви дуели да ги гледам. Не че Нури миналата седмица не се прави и той на дръж ми шапката, но пък тези псувни бяха ужасно грозни наистина.

Цитат
Колкото до "лудите жаби", тогава Милена не само подкрепи Роман в псувните му към Росица, а имаше допълнителен намек според мен за външния вид на Роси.

Е тя понеже Милена е невероятно красива. Срамно държане на голяма жена.

# 103
"пикльо" и "зверове" пак по-меко от масовите брутални коментари...Но тя така и не е отговорила, защо подкрепи това отношение към Росица. Колкото и да не я харесваш, не може една жена да допусне такова отношение към друга...още повече беше авторитет за Роман, имаше начин да го дръпне на страни и да му обясни.ю

# 104
Вчера не виках за него една от двете. Дразнещи са ми.

Чакам с нетърпение финала.

Общи условия

Активация на акаунт