Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 768
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 570
Моля за спойлер на ЛС кой е победител от дуела Сашка- Роси!
  Роси ми е много усмихната и искрена в реакциите си.
И без спойлер се знае. Роси, разбира се. Сашка няма шанс срещу нея.

# 571
Иван на колко питиета води предаването хич не му личи.
не му личи да е пиян или да е трезвен?

# 572
Ех, Александра не можа да си ползва амулета ,можеше по-рано да направят даването на този амулет ,че да има време за ползване.Сега кво -пак на дуел  ooooh!

# 573
  • Варна
Моля за спойлер на ЛС кой е победител от дуела Сашка- Роси!
  Роси ми е много усмихната и искрена в реакциите си.
И без спойлер се знае. Роси, разбира се. Сашка няма шанс срещу нея.

Силно се надявам, а Роман от къде тръгна, за майка си и до къде стигна хилядарките във фермата. Пфуу и той е един мазно.Аз едно не мога да схвана, що не си говорят истината, всичко излиза на яве, рано или късно.

# 574
Бях сигурна, че ще изберат Александра. Но се радвам, че повече хора са видяли що за човек е. Тя видимо остана разочарована, защото си мислеше, че почти всички гласове ще са за нея. Лили добре я наказа, но трябваше и Александър - явно наистина е влюбен след като продължава да я подкрепя.

# 575
Направи ми впечетление,че много от участниците не смееха да се гледат в очите,а Георги както винаги с поглед в краката се излагаше като кюмюрджия в българска махала.И както винаги се гласуваше кой ми е най на сърце и неприятен ,а не кой как е изживял във фермата и кой е най способем.Аз лично нито Ваня,нито Алекс считам за финалистки,че какво показаха във фермата хич не се сещам.

# 576
# 577
Роман беше много прав специално за Алекс, споделям мнението му и много се радвам, че Ваня е на финал. Не съм съгласна, че Ваня е безхарактерна. Трябва ли всеки да влиза в конфликт и да  оспорва чуждото мнение, само и само след това да се потупа по гърдите и да каже “аз бях директен”. Да си директен и честен не означава да потъпкваш достойнството на хората, да обиждаш и да караш човека срещу теб да се чувства зле. Замислете се, нямало е спор във фермаа без с се раздават квалификации и обиди. Аз мисля, че Ваня се държа достойно, много на ниво, уважаваше и ценеше всеки. Дори начина по който каза на Алекс, че не я харесва беше много благ и мирен.
Алекс много ме издразни тази вечер, като каза, че приятелства във фермата няма и уж го е казала на Лили, но в какъв ли контекст? Защото аз си спомням много добре как повтаряше, че Лили е най-добрата й приятелка във Фермата, нейната сестра, как иска да живеят заедно след предаването, а сега пред Ивайло каза, тя не ми е приятелка... много повъртлива и нагаждаща се спрямо ситуацията. Ужасна е Саша...

# 578
От фейса
-----------------
Сергей Гергов Не смятам, че точно Ваня Стамболова, избрана тази вечер за първи финалист, е човекът, достоен да спечели "Фермата". Големият проблем на нас, българите, е, че помним твърде кратко! През 2007 г. тази жена опозори България, след като бе уличена в употребата на допинг и лишена от състезателни права за 2 г.! Победа с цената на всичко, включително и с измама и нарушаване на спортсменството?! Това ли е лицето на България? Не вярвам и не мога да го приема!
3
Управление
Харесване · Отговор · 3 мин.

# 579
Еееех, пусти роден наш нихилизъм. Много по-велики спортисти от Ваня са хващани с допинг. Това там си е едно надлъгване, ако те хванат - Романе,гориш. Ако ли не, не значи непременно,че си чист.
Ваня се държа достойно,хареса ми как говори пред всички.

# 580
Дами, дами....три страници със злобна радост от отпадането на Александра, обидни квалификации  .... с какво сте подобри от Роман обиждащ Росица? Всъщност, Ваше право е да се радвате, макар, че аз не разбирам с какво една разумна ,млада жена, с дарба за поезия,образована , с добро чуство за хумор и самоконтрол не Ви допада. Дори я подозирате в опити да "сваля" мъжете ....къде го видяхте пък това? 
Възхвалявате емоционалния шемет Росица,  много изтърпяла ... а колко от конфликтите предизвика сама? Росица със сигурност ще победи Алекс , но в Росица наистина има нещо недовършено. Само като се сетя за мутренското и поведение докато надъхваше Жоро. Брррр, недостойно държание за жена и непремерени приказки. Това ли е идеал за подражание ? Не трябва ли победителя да е доказал,че се сработва с останалите и е изградил авторитет? 
Ваня заслужено получи място на финала, макар, че ако махнем гласа на Тегавия,  който я подкрепя като спортист, а Роман защото е "известна" (а той надушва победителите ) ще излезе, че има гласове колкото Роси.
Лили сега и дошъл акъла, казала ,че ще я избере, но нямало да я избере. Или чак към финала...Моля? ако не беше Алекс, всяка друга щеше да я отнесе, Ваня и Роси са бойци с хъс , как си е мислила,че ще ги преодолее? Явно някой и е поговорил отвън и са я убедили,че е предадена. Нейна си работа, но е време да порасне.
Оттеглям се , за да Ви дам възможност да хейтвате на воля Сашка, без странни мнения като моето.

# 581
Браво за Ваня, радвам се.
Сашето сега да видим кой ще ѝ помага на дуела и колко струва.
Tary Лилия би много убедително на един дуел, не беше слаб играч. Сашка я избра и психически я смаза още преди дуела, голямата ѝ уж приятелка...

# 582
  • Sunshine state
В тези среди всеки взема стимуланти. Хванали са я, голям праз. Не това е мотивът ми да не харесвам Ваня, а това, че за мен лично тя малко си измишкува участието, така да се каже. Не видях някаква кой знае каква усърдност в нея, нито пък доблест. И все пак я предпочитам пред подлизурката Сашка.

# 583
Големият проблем на българите е, че не прощават. Не мисля, че трябва да я съдим заради нещо, което е направила преди 11 години, не е убила човек все пак.
И по-големи и известни спортисти са ги хващали.

# 584
Добре, че ни един спортист , никогАш не е ползвал допинг..Просто всяка година сменят списъка с позволените..
Някои може би още помнят скандала с руските олимпийски надежди..Ама тогава цяла Русия застана зад тях..
Хайде Ваня ни е кусура на нас.. Предпочитам нея пред лицемерната Сашка.

Общи условия

Активация на акаунт