Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 892
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 885
djoleva Hands Thumbsup  споко, поне зъбите опазихме, защото така зяпнах като чух за кого е гласувала Росица, че ми се разкачи ченето Mask

# 886
Изяжте ме, хвърляйте камъни по мен, кажете ми, съм злобна и че съм същата като него, но не, грам не ме докосва, че е загубил майка си. Не говорим за момченце на три, а мъж на почти 30 години в крайна сметка. Стягаш се, събираш се, живееш с мъката до края на живота си, сърцето ти никога не спира да кърви, но не се вреш по формати и форматченца за 100 бона, свирейки по тази струна.
Утре ще гледам. Не мога да повярвам, че Росица е гласувала за него, както казвате.   
Кой гласува за Нури? Нина за кого даде глас? Вчера пуснаха информацията със фейсбук предварително, а сега никаква я няма. Иначе видях, че Роман е имал осем гласа.

# 887
Според мен Няма смисъл е нялаква близка на Роман.Точно тази вечер ни пожела всичко хубаво и каза че ще влиза по рядко.
Яростно го защитаваше въпреки излагацията му
Така мисля

# 888
Аз се отвратих и от Росица и от Ваня и от всички дето тръгнаха да обсъждат сирака Роман, дайте на Гаврош да му съберем зрителите пари, че е недъгав бе, не може да си изкара. Противни ми станаха всички, все ми е тая кой ще вземе парите, аз смс няма да пращам вече на 100%. Евала на Нури, единственото, което си заслужаваше този сезон, другото е една измет в буквалния смисъл на думата, а мазното знаем винаги отгоре плува.

Е, как ми се иска да мога да натисна поне 2-3 пъти - Like, like, like...

# 889
Само едно ми идва наум в момента: Напълно си го заслужават всичките "жертви" във Фермата тарикат Роман. Сигурно и в България си ги заслужаваме такива играчи като него. И аз не се учудвам в такъв случай на повечето теми в СО. След цялата пледоария на Иван за образа на най-достойния, цялата работа се оказа 'бий ма, обичам та' . Да им е честито!

# 890
Според мен Няма смисъл е нялаква близка на Роман.Точно тази вечер ни пожела всичко хубаво и каза че ще влиза по рядко.
Яростно го защитаваше въпреки излагацията му
Така мисля
Аз мислех, че е гаджето му.😂

# 891
Welt Нина след като прави нервни кризи за лошото  отношение към Нури, сега гласува за ....Роман. Да го подкрепи в трудния момент,нещо такова Confounded

# 892
Само едно ми идва наум в момента: Напълно си го заслужават всичките "жертви" във Фермата тарикат Роман. Сигурно и в България си ги заслужаваме такива играчи като него. И аз не се учудвам в такъв случай на повечето теми в СО. След цялата пледоария на Иван за образа на най-достойния, цялата работа се оказа 'бий ма, обичам та' . Да им е честито!
Точно днес четох 2 теми за домашно насилие... психическо.. Еми..кой е луд- който яде баницата или който му я дава.

# 893
Специално мен историята с майката на Роман много ме докосна и всеки път когато той говори за нея, аз плача. Изпитвам страшна тъга когато слушам как той говори за нея и наистина не мога да остана безразлична. С противоречиво мнение съм за Роман, хем ми е анти в някои отношения, хем в други ми харесва.
Съжалявам, че Нури получи толкова малко гласове, този човек толкова много работи и беше толкова отдаден, че беше доста несправедливо, че накрая само 2ма го подкрепиха. Много ми се иска Нури да победи Дидо 😀

# 894
Момичета, Няма смисъл си има много сериозни лични причини да не може да отделя време за такива теми. Моля, проявете такт.

# 895
Аз съм тук😉🤔

# 896
Толкова се пазих от спойлери и те накрая май ще се окажат грешни така или иначе. Ще видим в следващите няколко дни.

Не съм най-големият фен на Роси, но утре й стискам палци срещу Александра. Голямо разочарование ми е това момиче.

# 897
Съжалявам, че Нури получи толкова малко гласове, този човек толкова много работи и беше толкова отдаден, че беше доста несправедливо, че накрая само 2ма го подкрепиха. Много ми се иска Нури да победи Дидо 😀

както миналата година или по-миналата мама еди-коя-си никой не и даде поне една точица от фермерите

# 898
  • Варна
А бе хора.. знаете ли какво се замислих.. Откакто Дичо не е в Д2, не мога да се сетя за една тяхна песен..
Вие можете ли?

Ох... още ви дочитам, че бая съм изостанала, но на този коментар не можах да устоя. Д2 за моите поне капризни представи май не се водят особено бляскави творци. Изключителни изпълнители, талантливи, но не умеят сякаш да творят да му се не види... BaDBluEeYeS, най-вероятно свързваш Д2 с песента "Две следи", която записаха по времето на Дичо и, която не е тяхна песен, а един кадърно изпълнен кавър на Щурците. Grinning Забоксувала е българската сцена, за което на мен лично ми е тъжно, искрица няма, стимул няма, вдъхновение няма... котира се и е модерно в днешно време "да ти пръсна дисплея и панела"...

# 899

както миналата година или по-миналата мама еди-коя-си никой не и даде поне една точица от фермерите

Мама Галя Тя изнесе цялата ферма и ратайство на гърба си и отиде до финал, но много малко хора гласуваха за нея и отпадна. Ние гласувахме за нея, но...

Общи условия

Активация на акаунт