Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 537
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 260
ако верно има игра с вино продуцентите са боклуци. хем съм за нури да го изяде като религията го спира ама хем пък не ми се струва редно. повече второто.

# 1 261
Не пренасят вино , а мляко.

# 1 262
  • тук и там
Taзи вечер Александра определи дуела като дуел ,едва ли не - между възвишената интелектуалка и  арогантната простачка.Ей за това дразни толкова-има се  за нещо повече от другите, и това винаги и е личало.В смисъл-излиза че другите не са достатъчно добри.Благодари на Дидо че е бил до нея и не я предал,а забрави за Лили.
И в края на краищата да кажеш на някой че е арогантен,не е ли обида?Или тя може да обижда,но го прави изтънчено просто? И не е успяла,защото светът и е  виновен?Света винаги е бил такъв-има място и за поети,има и за напористи и безцеремонни  хора,има хора -родени да са лидери,и  други за дипломати..Никой не и е виновен на Алекс.Да не се изкарва по-добра  и възвишена от другите.Като не успява по единият начин,видя се че чудесно се приспособява и може да оцелее  и чрез добрият  тон  и отношения,които поддържаше със ...щеше ми се да кажа със всички,ама май не беше съвсем така..И още нещо-Александър беше на нейното ниво ,или поне така изглеждаше...но Алекс се сближи със Жоро и Дидо,което пък включваше и Роман и Милена..Роман и Милена какво общо имаха със интелигентната Сашка?Нищо..Та как става така-хем е принципна и възвишена,хем пък се сближи със арогантни хора като Роман и Милена?Защото ако Росица е такава ,това би означавало и че останалите и близки там(без Дидо) са  такива..ама тя това не го видя,или  какво?
Както и да е -аз я харесвах в началото,после-като влезе в здружението,започнах да я харесвам много по-малко,след Лили- и онова безумие че я избира за да не я яд  ако загуби,съвсем..
Росица-разбирам защо не я харесват.Много точно Георги я описа като тасманийски дявол.Право в десетката !
Тя си е точно такава- недодялана,грубовата,шумна,хаотична,бърза и припряна,вършее наоколо и може да те отнесе без да се усети даже.Не са съжителства лесно със подобни хора .Но  това не я прави лош човек !Тя е точно като дяволчето Таз-доста симпатичен герой всъщност,стига да не стоиш на пътя му.Ще те отнесе.Не от злоба,а защото е Таз-той си е такъв!
Та Росица да забрави за прякора Хитлер.Хем е ужасен,хем далече от нейният образ.Виж тасманийския дявол Таз и ляга от всякъде.Това в рамките на шегата разбира се..

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 23:39 от Kaisia

# 1 263
Ее, кофти да се обсъждат открито спойлерите..
Дидо ми е малко йезоит, но пък честно казано нямам нищо против и той да спечели. Не мисля, че не му трябват пари. Не винаги известните са финансово независими. Самият факт, че доста от тях продънват диваните на Вип Брадър и се резилят за смешни хонорари води към тази мисъл.

# 1 264
ако верно има игра с вино продуцентите са боклуци. хем съм за нури да го изяде като религията го спира ама хем пък не ми се струва редно. повече второто.

Като го спира религията, да ходи във Фермата-Саудитска Арабия. Аман с тая толерантност към нетолерантните. Затова постоянно гледаме сериала Страсбург 368-ми епизод...

# 1 265
Сашка онзи ден се тръшкаше, че двама(?!) души я смятали за побутвана и недостойна за финал, но само ако знаеше колко хора навън мислят за нея същото.  Joy И да, стигна до тук благодарение на камъни, амулети и имунитети. Макар и недиректно, амулетът от Владо Николов все пак я спаси от един дуел. Защото ако Сашка нямаше амулет, Милена нямаше да се поколебае да я викне на дуел и щеше да я изцери със собственото ѝ лекарство: "Избирам теб, защото си ми приятелка и няма да ме е яд ако падна от теб"  Whistling и тогава можеше да има "Сашке, гориш!"  Mr. Green

# 1 266

Като го спира религията, да ходи във Фермата-Саудитска Арабия. Аман с тая толерантност към нетолерантните. Затова постоянно гледаме сериала Страсбург 368-ми епизод...
Еее, не е нужна чак такава грубост..Това беше кофти изказване..

# 1 267
А лъжа ли е?!

# 1 268
  • София
Някой бърка континентите.

# 1 269
А някой май не гледа новини, а само Фермата и се включва на слабо време.

# 1 270
# 1 271

не е лъжа но в случая от сигурно сто възможни игри да изберат точно такава с алкохол си е малко педалско....

# 1 272
Поредната простотия с целуването на земята.
Ах, тия глупаци.

Не я знам тази Александра как се е държала във фермата, но е права- печелившото е в показното, викането, простотията и елементарността.
Говорим за ферма все пак, а не за балет. Росица не спечели с викане и целувки на земята, а с яка работа, сила, бързина и издръжливост. Викането е страничен ефект Grinning
Не е проста Роси. А Алекс не е много "сложна"....

# 1 273
  • София
Саудитска Арабия =/= Турция.
НА слабо време? Да не би и ти да си от Арабията? Laughing

# 1 274
Ами не може да сравняваме вярата на Нури с изплискалите фанатици от ИДИЛ..
Най-малкото исляма, както и християнството си има течения..да не ги наричам секти, макар че и това не е далеч от истината, които си тълкуват Корана , както им е удобно и придават значението на джихата, като на нещо което трябва да се случи на всяка цена,за да се въведат неверниците в правата вяра. Има доста християнски секти известни с масови самоубийства..и екстремизъм..
Нури, просто е един вярващ човек, това че нарича Бог Аллах, не го прави опасен. Нека не сравняваме вярващите мюсюлмани с фанатиците сеещи смърт. Не това проповядва Бог/Аллах/Буда/Кришна/Яхве.. и там както е..Бог учи на любов. Останалото е нечийн нечисти интереси да се продават стари оръжия и да се подклаждат войни..

Общи условия

Активация на акаунт