Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 544
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 275
На мен друго ми е интересно. Все пак фермата е приключила на още Октомври месец и тези 4 финалисти са отдавна навън. Не е ли малко рисковано от страна на продукцията толкова дълго време да изчакват финала все пак това са месец и половина, всичко може да стане, това са хора, може да се разболеят, да стане някакъв инцидент с някой от тях (недай си Боже), малко им е несигурно така.

# 1 276
  • Варна
Някои тук наистина не са с ума си,Дидо трябвало да спечели,щото бил вегетарианец,другата пък я подгониха ислямисти и терористи,а бе, вие нормални ли сте.Точно пък Дидо е голям измекяр,тихомълком, по терлички се довлачи до финала.Аз познавам мюсулмани, които с качествата си могат да забият доста българи. Моля ви, не си изсмуквайте глупави причини, за да плюете по някой.

# 1 277
аре стига бе. къвто ще да е не ви ли докосва поне малко това че е загубил майка си
Какво търси във фермата, когато ма са му е на смъртния одър!? Как да му съчувства човек? Не мога да повярвам, че предпочете фермата и парите пред майка си. Според мен той сподели с Милена какво преживява, и от там идва нейното специално отношение към него. После като изгледа материалите разбра, что за леке е той и охладя

# 1 278
  • тук и там
Много е наистина времето,но явно бавно стват нещата -снимки,подбор на кадри,монтаж и т.н.
Колкото до другото-предполагам,че всичко е включено във договорите им.Те за това и не могат да гъкнат ,относно правилата ,подбраните кадри и т.н.Могат да кажат само, че не всичко е излъчено-ама не смеят да кажат нищо друго,защото знаят под  какви  са се  подписали.

# 1 279
  • Вестерос
Честно днес очаквах един надменен Роман, а той беше доста смирен. Дали е поза , защото му предстои борба за вот или се е примирил, че се е издънил с представянето си..може би времето ще покаже. Аз въпреки всичко му пожелах успех в живота..
хаха и аз бях с такива очаквания и аз му пожелах успех 😁

Радвам се за Роси!

# 1 280
  • Варна
Ммм , поза, не, снимката с парите ме навява на мисълта, че недорасляка е спечелил и то благодарение на наивни души. Амо то така е цял живот, все се чудим, що дебили просперират, ами ей така.

# 1 281
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От всички изброени,само за това ли се хвана,Еsstela?
Това,че споделяме общи каузи го прави още по-подходящ в моите очи.Не смятам,че Дидо по терлички е стигнал финал.Беше на дуели,на няколко пъти го избираха(явно е имало причина) за фермер.Също,поведението му е най-добро и човечно от на всички останали финалисти.

# 1 282
Чудя се ако Нури беше Никола от Сандански, а не "помакът от Сърница" и си играеше играта, дали щеше да е толкова мразен?  Thinking

# 1 283
  • Варна
От всички изброени,само за това ли се хвана,Еsstela?
Това,че споделяме общи каузи го прави още по-подходящ в моите очи.Не смятам,че Дидо по терлички е стигнал финал.Беше на дуели,на няколко пъти го избираха(явно е имало причина) за фермер.Също,поведението му е най-добро и човечно от на всички останали финалисти.

Да ти кажа ли защо е избиран, заради същата тъпа логика на Цецо, че е известен. С какво? Аз повече го помня от реалити предаването, преди да го изберат за фронт, от колкото с някоя песен или пък за грандиозен концерт. Гледайте очите, хора, там е истината, погледа не може да се изиграе, но езика си лъже.

# 1 284
  • Варна
Чудя се ако Нури беше Никола от Сандански, а не "помакът от Сърница" и си играеше играта, дали щеше да е толкова мразен?  Thinking

Именно. Търсиха си причина и понеже няма къде да се зачекнат, го метнаха на вяра, по-тъпа причина не съм и предполагала, че ще имат капацитет, да изберат, както и някои писари тук.

# 1 285
  • Другата България
Накрая на сезона темата се изроди за жалост. Досега не е имало такова нещо и се чудя дали е заради така подбраните участници или заради нещо друго. Донякъде се радвам, че нямам време за четене и писане, а и много изнервен народ, който  скача на всеки с различно мнение и несъгласие с неговото.
Гледах с половин око,  а с две трети ухо слушах. Знаех победителя, повечето неща изречени от Сашка не съм чула, но ви изчетох. Ами на крива ракета Космоса й пречи,  нямам какво друго да кажа. Как  пък не се научиха, че няма нищо лошо и срамно да загубиш с достойнство. ...
Утре съм за. ..никой. Може да е заради спойлерите, а може и да е заради това, че   съм за жена победител.

# 1 286
Чудя се ако Нури беше Никола от Сандански, а не "помакът от Сърница" и си играеше играта, дали щеше да е толкова мразен?  Thinking
Ааа, ако беше от Сандански щеше да е Кольо Макето , 😂😂

# 1 287
Не виждам нито един финалист, който да е стигнал до тук "по терлички". Всички са минали през битки и дуели и всеки един от тях е можел да бъде избран на дуелист по всяко време.
Има хора, които просто не са конфликтни... колкото и невероятно да звучи това на други хора.

# 1 288
Не мога да повярвам, че през 2018 година някой бива обиждан заради религията си, а на друг му се разрешава да се хвали в национален ефир, че по прякор е Хитлер. Вчера пък в друга тема се говереше за една кифла, снимала се в концентрационен лагер под табела Arbeit macht frei. с манекенска поза. Ужасно е.
А на потребителката, която написа, че понеже средната възраст на пишещите в темата била около 30 и нищо лошо не им се било случвало сигурно, мога само да и пожелая много здраве и да и кажа, че преди да ти се стовари нещастие на главата, съдбата не ти иска лична карта и не те пита дете ли си, млад ли си, стар ли си.
Разбирам да защитавате Роман щом харесвате този истински мъж, джентълмен, веселяк, но моля, не ни обиждайте, казвайки, че ползваме същия език като него, защото освен остри думи никой тук не си е позволил да псува на такъв долен език.

# 1 289
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нито Дидо се е държал като примадона звезда,нито останалите са се отнасяли с него по различен начин.Равен е с останалите от ден 1,без привилегии.Ако не е някой да напомни,че между другото е Дидо от Д2(аз лично за първи път го чувам),никой няма да си направи думата.
Не е както,когато лижат задника на В.Николов или боготворят Йовчев.

Общи условия

Активация на акаунт