Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 551
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Сред мелниците
Супер съм щастлива 🎉🎉🎉 даже и конспиративните ви коментари не можеха да ме засегнат.
Вятър, ще те отвеят тук, предупреждавам те 😂😂😂 Питай патилото тук.
Да ти кажа отново, че май ти се от тези, за които си помислих, че Има Смисъл.
Моля те, чети бързо, преди някоя чевръста съфорумка да е взела мерки да ми изтрият мнението.
 Сега ще чакам някой да пише,  за да ти кажа и нещо друго Simple Smile

# 1 156
   Извинявам се, но снощи нямах възможност да гледам "Фермата" и преди малко потърсих да гледам повторението от снощи, но не намерих нищо. Интересувам се за кого гласува Георги?
Мари-Мар публикува линк към епизода без реклами. Заповядай, ако още не си го изгледала.
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ2aWQuYnR2Lm … tc2czNzg3NDY5Mg==

Благодаря. Simple Smile

# 1 157
Писах ти Simple Smile Да не се чудиш какво да правиш Simple Smile
Щом ти с тиганицата - и аз със сaтъра Wink

# 1 158
  • Сред мелниците
Писах ти Simple Smile Да не се чудиш какво да правиш Simple Smile
Щом ти с тиганицата - и аз със статъра Wink
Аз не помня всички никове, може и да бъркам, но ти май в последните страници каза, че си писала с него.
И ми звучеше като допускаща  поне.
Освен, ако това не те обижда, струва ми се, че не си в кюпа.
Пък и аз не съдя никого.

Това е форум, хора всякакви.
 Средната възраст тук сигурно е около 30.
 На този етап на много от тях в живота НИЩО не им се е случвало...
Или пък са от късметлиите, на които в детството са им изградили защитни механизми и те ги спасяват.
Как да разберат, че е възможно нещо друго.

Не ги съдя.

# 1 159
Мен ме обиди това, че едва ли не нямаме право да не харесваме някого.
Аз наистина съм много толерантна относно симпатиите  на хората към определени играчи, може би наистина не ги разбирам, що се отнася до Роман, но нямам нищо против. Питала съм веднъж какво намират в него, но не е било с цел подигравка, а напротив чисто неразбиране.
 Написаното звучеше така сякаш всички , които не го харесват искат да го разпънат. Ами не са ми приятни нито общия знаменател, нито да се държи тон. Даже като цяло ми е неприятно да ексалират нещата до спорове. Аз също пиша в темата от скоро. Но чета от години. Ами останала съм с впечатление , че що годе има някаква толерантност. За разлика от една съседна тема, за едно друго шоО. Тук срещам само интелигентни, добре изразяващи себе си хора, в това число и Вас. Моля приберете си тиганчето и ако опитате да поостанете, ще видите, че може и да се провеждат много приятни разговори, без да ескалира напрежението.
Пийс Simple Smile Прибирам си сатъра, 'щото съм по принцип човек, който обича добрия тон и приятните разговори.

# 1 160
  • София
А нещо за Георги казва ли Роман?

# 1 161
А нещо за Георги казва ли Роман?
На мен не, само за Сашка.

# 1 162
  • София
Не я жалете толкова Росица, щом даже гласува за Роман, или е неискрена, или не са си били толкова анти.

А Роман каквито и грозни неща да чуе за себе си, няма да ги отрази. Чувството му за самоирония ще му изиграе много добра роля на този етап.

# 1 163
Честно днес очаквах един надменен Роман, а той беше доста смирен. Дали е поза , защото му предстои борба за вот или се е примирил, че се е издънил с представянето си..може би времето ще покаже. Аз въпреки всичко му пожелах успех в живота..

# 1 164
Честно днес очаквах един надменен Роман, а той беше доста смирен. Дали е поза , защото му предстои борба за вот или се е примирил, че се е издънил с представянето си..може би времето ще покаже. Аз въпреки всичко му пожелах успех в живота..
Изхождайки от това което гледаме 3 месеца според мен е поза, заради финала.Излязъл е прочел какво мисли болшинството зрители и  особено снощи и сега трябва да е примерен

# 1 165
  • София
Роман е хитър, но не мога да кажа, че е злобен. По-скоро си е взел поука от представянето в играта. Защото ако навън някой го ядоса може и да го подмине, но вътре няма мърдане и явно реакциите никак не са ок. Не смятам, че е поза неговото.

# 1 166
Сериозно ли мислите, че е седнал да се рови във фейса или тук да чете мненията на хората. Според мен младите хора имат толкова забързан живот, че едва ли им е до едни хора без работа (кажете ми кой нормален работен човек има време за форум или фейс, аз имах за тук когато си бях в къщи), че и мненията им да четат.

# 1 167
  • София
Роман сигурно е инвестирал в специалист по кризисен ПР. Някой пише от негово име да му лъска имиджа преди финала. Simple Smile

# 1 168
Сериозно ли мислите, че е седнал да се рови във фейса или тук да чете мненията на хората. Според мен младите хора имат толкова забързан живот, че едва ли им е до едни хора без работа (кажете ми кой нормален работен човек има време за форум или фейс, аз имах за тук когато си бях в къщи), че и мненията им да четат.

Чете и му преразказват. Поне с такова впечатление останах.
Но определено няма общо с фалшивите фб профили, той самият нямал

# 1 169

А защо мислиш че не чете и че не се интересува за хорското мнение при положение че има зрителски вот от който също зависи победата
И защо мислиш че тези които пишем тук сме едва ли не ненормални безделници
Аз работя на смени и имам безкрайно много свободно време.

Общи условия

Активация на акаунт