Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 537
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 305
Момичета, никога не е казвано,че семейството на Нури е в Англия. Той работи там,семейството е тук. И в един момент той ще се прибере при тях. Но това не пречи да е бил при семейството, разбира се.
Аз разбрах, че и двамата с жена му са там.

# 1 306
Момичета, никога не е казвано,че семейството на Нури е в Англия. Той работи там,семейството е тук. И в един момент той ще се прибере при тях. Но това не пречи да е бил при семейството, разбира се.
Там е заедно със съпругата си ! Hands V

# 1 307

Във визитката му се казва че и двамата с жена му заминават и работят в Англия.
Опссс писали сменяколко потребители.

# 1 308
Ааа,добре. Не споря. Но не им знам визитки, не следя толкова стриктно и подробно. Само за Симо прочетох,защото ми е симпатичен и във Франция живее сравнително близо до нас.

# 1 309
Така е, яд я е било Сашка, че избраха Роман за финалист, който и от нея по-малко го заслужава според мен. Но пък права си беше, на мен също не ми харесва опитът му да я дискредитира, посочѝ коя смяташ за най-достойна, не е нужно да оплюваш друга/и. Хър, много смешничко ми стана и на мен, че Романчо не само азбуката не знае, а и значението на някои думички. Simple Smile
Знаех кой ще победи във вчерашния дуел, та не съм се вълнувала особено. Но Сашка се представи достойно, не я е отвяла Росица, победи я, но не я разпердушини. Ако играта за две точки, която Сашка взе, беше сложена на 3, резултатът щеше да е равен и щеше да има и алманах..., а там Сашка май е доста по-силна от Роси ... Ама, няма значение вече, каквото - такова.
Да ѝ е честит финалът на Роси и дано има късмет. Искам някоя от двете финалистки да стане победител в този сезон.
БедБлуАйс, предложената от теб анкета предлагам да я направим след финала, да включим и тазгодишния победител, съгласна? Hug Simple Smile
И нещо друго - Иван говори за "нова механика" на финала тази година, то няма лошо, нека е различно, дано е интересно. Но ми се ще, ако има следващи сезони, да впрегнат малко усилия в измисляне на нови игри за дуелите. Толкова пъти е играна всяка от битките, с едно-две изключения в този сезон, че като гледам някоя, само превъртам спомени - тази игра я играха един кои си в еди кой си сезон, пък и в настоящия. Ако продължават с едни и същи битки, нещата много затъпяват, става скучно. Ето, вчерашните игри бяха токова експлоатирани през сезоните, че не ми беше интересно изобщо. Simple Smile
Довечера съм за Дидо. Simple Smile

# 1 310
  • София
Ха-ха, сравнението на Роси с Тас е много сполучливо! Добър човек е тя. Пожелавам ѝ и да бъде щастлива.
Много искам жена да спечели Фермата, много! Ваня не ми е фаворитка точно и много неща не харесвам в нея, обаче искам да се разчупи този стереотип дето жените са само за пълнеж в подобни предавания  Crossing Arms
Така че на финала ще стискам палци за жените! Няма значение коя от двете ще победи  bouquet

# 1 311
....Накрая на сезона темата се изроди за жалост. Досега не е имало такова нещо и се чудя дали е заради така подбраните участници или заради нещо друго. Донякъде се радвам, че нямам време за четене и писане, а и много изнервен народ, който  скача на всеки с различно мнение и несъгласие с неговото. ...
Мери, аз надушвам ФБ инвазия тук. Толкова елементарен език нямаше миналата година. Пак имаше харесвани и нехаресвани, имаше и дискусии, спорове, но на друго ниво. Тази година тук присъстват доста "Романки", "Гергинки", "Христинки", но те не си го знаят. Wink

По темата - жалко за Александра. Наистина много се сдуха след гласуването. Личи си и умората, и огорчението. Добра беше и на дуела, но се знаеше, че Роси е по-силна /не чета спойлери/. За мен Алекс е добър пример за това как можеш да поддържаш добър тон и да не станеш "жертва" на човек, който не те харесва, за разлика от Роси. Животът е пред нея, ще се поучи от грешките си, защото е интелигентна и има потенциал. За Роска, обаче, няма шанс.

И последно - за двойния аршин - самочувствието на Нури е опеавдано, щото "Скромността краси човека" било комунистическа отживелица, а това на Сашка е черен грях, нали? Wink

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 10:23 от pip4i

# 1 312

По темата - жалко за Александра. Наистина много се сдуха след гласуването. Личи си и умората, и огорчението. Добра беше и на дуела, но се знаеше, че Роси е по-силна /не чета спойлери/. За мен Алекс е добър пример за това как можеш да поддържаш добър тон и да не станеш "жертва" на човек, който не те харесва, за разлика от Роси. Животът е пред нея, ще се поучи от грешките си, защото е интелигентна и има потенциал. За Роска, обаче, няма шанс.

И последно - за двойния аршин - самочувствието на Нури е добродетел, щото "Скромността краси човека" било комунистическа отживелица, а това на Сашка е черен грях, нали? :
wink:
Това се припокрива изцяло с моето виждане. Hands Plus1 Но понеже нямаше да успея да бъда толкова дипломатична - като теб, ако го бях коментирала, та затова си спестих коментара... Smiling Imp Joy

# 1 313
  • Калгари, Канада
Как точно показа Сашка, че самочувствие то й има покритие? Аз не го видях.

# 1 314
Pip4i, Алекс като интелигентен млад човек, трябва да знае,че да губиш с достойнство понякога е повече от някои победи. Нужна е доза самочувствие,но балансирана. И аз понякога предпочитам разпилян емоционален Тас, пред студен,  поглед и презрително, жлъчно стиснати устни.

# 1 315
Не знам каква ще е тая нова "механика" на финала, ама хич няма да се учудя, ако не го направят съвсем по Биг Брадърски. Да поканят роднини и приятели на финалистите да ги защитават и да си врякат един през друг. Или разни знаменитости, които са си избрали фаворити да агитират за тях.

# 1 316
Pip4i, Алекс като интелигентен млад човек, трябва да знае,че да губиш с достойнство понякога е повече от някои победи. Нужна е доза самочувствие,но балансирана. И аз понякога предпочитам разпилян емоционален Тас, пред студен,  поглед и презрително, жлъчно стиснати устни.
Само тоя Тас да не ти е в къщата.

# 1 317
Той Ники Николов си пада по сеирите, даже в пъти повече от Андрей и Иван, та не бих се учудила.

# 1 318
За мен Алекс е интелигентна, красива и образована, фин човек като поведение (е, всеки може да иззлобее понякога, човешко е), но изброеното за мен е достатъчно, за да има човек добро самочувствие.

# 1 319
  • Калгари, Канада
За мен Алекс е интелигентна, красива и образована, фин човек като поведение (е, всеки може да иззлобее понякога, човешко е), но изброеното за мен е достатъчно, за да има човек добро самочувствие.
Пак не виждам връзка с Фермата и заслугите й там.

Общи условия

Активация на акаунт