Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 626
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 455
Рейна, и аз го забелязах, ама в поезията е позволено, за да има благозвучие. Simple Smile Тя и Гошко единствени отбелязаха грешката на Митко, да. Simple Smile

# 1 456
  • Калгари, Канада
Какво излезе сега, всеки сезон мъжете харесват и са пренебрегнати и подвеждани.  Върхът на сладоледа -миналия сезон с футболистчето. Нагледах се на любов и сълзи. Там си беше баш мазало, стига толкоз. Да се смени сюжета малко.

Ох, искам да видя как Иван и Андрей правят предаване за поезия.  Joy
И аз тъй. Рейтингово ще да е. 😀😎😅 Ръкавицата е хвърлена.

# 1 457
Рейна, и аз го забелязах, ама в поезията е позволено, за да има благозвучие. Simple Smile Тя и Гошко единствени отбелязаха грешката на Митко, да. Simple Smile
Георги ли..с неговото КаранЙотов 😂😂

В поезията е позволено само , за да се запази ритъмът..членуването на тази дума не би го променила..ма както и да е.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 20:23 от BaDBluEeYeS

# 1 458
  • София
Ензимче, мъчех се да се сетя дали е позволено, както е позволено да се ползва "във" и "със" заради стъпките, обаче нещо паметта ме предава напоследък, за съжаление.  Blush

# 1 459
pip4i, трябва И&А да поемат поетичното предаване, да го нагласят за днешния българин. Те понеже също са със самочувствие, няма начин да не го възродят. Wink
Майтапа на страна, но доста предавания за музика и песни се навъдиха ( даже "пееш или лъжеш" имаше), тъй че що да не измислят нещо за поезия... Трябва да се намери начин и да се котира някак.

Това дето го е имало, как се казваше?
mamamia, казваше се "Ръкописът", ама и аз не го следях, беше си скука. Жури от писатели седи и обсъжда творчески напъни. Нямаше интрига. Smile Накрая само книгата на победителя си купих. Виж, ако го хванат опосумите, ще има пак да кръстосваме шпаги. Joy

# 1 460

В поезията е позволено само , за да се запази ритъма..членуването на тази дума не би го променила..ма както и да е.
И ти имаш грешка в членуването... Simple Smile

# 1 461

В поезията е позволено само , за да се запази ритъма..членуването на тази дума не би го променила..ма както и да е.
И ти имаш грешка в членуването... Simple Smile
Не съм забелязала ще го поправя Simple Smile
Нося на критика Wink

# 1 462
  • София
Разбира се, че е разрешено в поезията.
Не е разрешено, обаче, да се отправя критика, когато самият ти не блестиш по български език.
Шегувам се, разрешено е всичко, просто е неуместно. Joy

# 1 463
Темата достига нови висоти Simple Smile Мисля да се оттегля от нея. Беше ми приятно, макар и за кратко Simple Smile
Кетчър, приемам критиката на Ензим, но твоето си е живо злорадство.
'Айде нЕма нужда да си броим и запетайките...
Гудбай!

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 23:16 от BaDBluEeYeS

# 1 464
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
   Александър го харесвах, защото беше много умен и добър човек. Рядко вече се срещат такива мъже в днешно време. Поне Александър навреме видя истинското лице на Сашка.

Joy Joy Joy
За същият този мъж ли говорим,който коментираше,че Роси не заслужава да е майка?
И кой е той,40г ерген,тотален смотаняк и лузър,да определя кой,какъв родител е..на база богат опит в личния живот ли?
В какъв смисъл е видял истинското лице на Сашка,защото по спомен,точно за нея гласува за вот на финала..а отдавна е излязал,чел е и гледал епизодите.

Както казах,тази година е един голям провал откъм кастинг.Това беше едно от първите ми мнения в темата,още през септ.Просто няма явен финалист,за който да си кажеш - Ето,това е човека!

# 1 465
Излиза, ме спойлерът пак не е изцяло верен. Играта с мляко не е решаваща кой ще е пибедителя, защото е само  за 1 точка.

# 1 466
  • София
Едно се знае вече, че първата игра всъщност не е последна. Grinning Демек победата, както се говореше, не зависи от нея.

# 1 467
  • Варна
Нямах търпение и погледнах епизода тази вечер.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ще има алманах.Simple Smile

# 1 468
  • София
Много ми е чоглаво да ги гледам и да зная, че единият ще отпадне. Трябваше и двамата да са на финал...  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 21:41 от Reinа

# 1 469
  • София
Нямах търпение и погледнах епизода тази вечер.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ще има алманах.Simple Smile

Сега вече дъската обяснява всичко.

Общи условия

Активация на акаунт