Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 681
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 710
по-скоро съм за Ваня победител в този сезон, защото Ваня още в самото начало заяви, че иска да е победител,
Той и Роман го повтаря това от ден първи, но за мен едното голо заявяване на желание не е никакъв фактор за спечелването на победата, ако не е подплатено с нищо. 

Да, но не забравяй факта, че Роман се държеше през по-голямата част от пребиваването си във фермата отвратително, докато Ваня запазваше едно поведение и го държеше до край и хич не беше лошо да ти кажа, обажда се на място и не си натяква никъде това мен

# 1 711
Лили е качила малко кадри от гримьорната, не знам как да споделя клип от сторито. Ако някой знае мега го пусне.

Вчера попаднах на ютуб каналът на Нури. Има няколко любителски песни написани.Явно му е нещо, като хоби.

# 1 712
  • Сред мелниците
Да се мерна за последно в темата.

Дидо -  за мен той не е за това предаване.
Както разбираме, бил е поканен. Т.е. изместил е някой от многото обикновени желаещи.
Беше натрапчиво лансиран. Известен е, съпругата му също и доколкото разбрах тя и агитка агресивно работят в Интернет пространството.
 Участва категорично в завери срещу Росица и Нури, но не достойно и открито.
 Иначе изглежда добре,  интелигентен, сдържан и имаше няколко много красиви постъпки - напр. последната с Нури.

Росица - въпреки първоначалната си антипатия, я поддържам все още, заради тормоза, на който беше подложена и за борбения й дух. Но последните епизоди ми е фалшива и неблагодарна.

Ваня - не е моят избор, заради известността й, която сакън да не забравим,  ни се навираше в лицето всеки епизод . За мен няма качества на фермер и се държа грозно с Роси.
 Но е честна, открита, опъна се дори на Продукцията. И малко ми е жал за нея.

Роман - държа се просташки с Роси многократно, и доколкото помня веднъж с Лили.
По неговия си начин се шегуваше с всичко и всички, включително с болката си.
 Беше сръчен, някои от идеите му  за двубоите се прилагаха после от всички.
Импулсивен и по младежки героичен се качи на горящия покрив без много да се замисля.
 Едно младо момче с лошо възпитание или с недостатъчно задръжки.
В пристрастията си не забравям и че за него в най-голяма степен,тази награда може да е онова, което ще обърне живота му. А ако зависи от мен бих му дала този шанс.
 Но Дано да си е научил урока и да успее със или без Фермата.
Ще стискам палци на Роман. Да получи доброта и прошка в навечерието на Рождество Христово. Заради него , но и заради хората които ще преборят озлоблението в душата си.
Да стигне до финалния двубой, а да не отпадне заради зрителски вот. Пък там вече – нека най-добрия победи.

Казано в резюме, никой от финалистите не би бил моят избор за победител. Не знам и днес кой ще подкрепяме в къщи.
Все пак не забравям, че не избираме мъж или жена на годината. Избираме фермер.
Миналата година категорично си имах фаворит. И той спечели. Но помня, че пърдеше и плачеше като бебе.

# 1 713
Мисля, че всяка година си имат квота на известните, тя не отнема от местата на неизвестните, ако не е бил Дидо е щял да е някой друг, например Дичо..Все пак по-добре се представи от разни известни пиянки. Чест му прави и че не се скатаваме от работа и работи, наравно с другите.

# 1 714
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо Дидо да е лансиран? Участва си наравно с останалите,и на дуели го пращаха и за фермер го избираха.Тук продукцията няма намеса,винаги е било избор на участниците.
Не смятам,че е пригласял на Роман и Георги в атаките срещу Росица и Нури.Дори многократно призна на Нури заслугите и уменията.Към Росица гняв не е отправял,нито е злобеел по някаква линия.

Дидо не е Райно,нито Стоян,нито Нури откъм кадърност,но наистина ли смяташ,че след всичко казано и сторено от Роман,то Роман е по-достоен от Дидо за победител?

# 1 715
Лили е качила малко кадри от гримьорната, не знам как да споделя клип от сторито. Ако някой знае мега го пусне.

https://instagram.fsof2-1.fna.fbcdn.net/vp/06c6aac2e32d3347ef584 … 2-1.fna.fbcdn.net

# 1 716
Хайде Дидо, вярвам в теб! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 717
  • Вестерос
Kaчила е и тази снимка

https://www.instagram.com/p/BrdKd9eFovn/

# 1 718
Като си помислих колко им е напрегнато сега на финалистите, даже и аз се поразвълнувах.
Пожелавам успех на всички!

Но все пак, давай Роси, давай адашке!

# 1 719
  • София
Да, но не забравяй факта, че Роман се държеше през по-голямата част от пребиваването си във фермата отвратително, докато Ваня запазваше едно поведение и го държеше до край и хич не беше лошо да ти кажа, обажда се на място и не си натяква никъде това мен
Ваня действително беше доста обрана като цяло в участието си, имаше и смелостта да казва някои неща в очите на другите, но на мен лично не ми харесва изобщо поради ред други причини. Може би я харесвам една идея повече от Христина и Радилена.
Стискам палци на Дидо и Роси!

# 1 720
Стискам палци на Роси и Дидо
Ами това е, да видим.

# 1 721
  • София
Хубавка е. Защо във фермата ми се стори бая пълна и набита. Изглежда много добре тук, примерно.

https://www.instagram.com/p/BjKRmm_AkaM/?utm_source=ig_web_copy_link

# 1 722
  • Буркина Фасо
камерата не бачка

# 1 723
Цитат
Хубавка е. Защо във фермата ми се стори бая пълна и набита. Изглежда много добре тук, примерно.

Може би малко фотошоп? Малко поиздължена ми се струва.

# 1 724
Не вярвам, че на жените вотът е толкова близък..

Общи условия

Активация на акаунт