Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 56

• 49 075
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Вие така ли се чувствахте преди втория преглед?
Аз освен подути и болезнени гърди, не съм имала абсолютно никакви други странни и различни усещания- нито гадене, нито повръщане, нито нищо.
*Утре влизам в 13г.с.

# 421
  • Бургас
Момичета много ви благодаря, прави сте че при всеки е индивидуално, но ми е първа бременност и все го мисля всичко наред ли е....как е... А и откакто видях сърчицето се моля всичко да е наред Simple Smile

# 422
Всичко ще е наред. Не се притеснявай Simple Smile С първата нямах никакви оплаквания, обаче сега до 4ти месец ми се гадеше денонощно Grinning Постоянно ми беше лошо. Така че се радвай хихи

# 423
Защо да не трябва дом.яйца?
Миеш добре, вариш 15 мин.

И на мен ми се услади биричката като забременях и след като родих, но пия/ех само безалкохолна .
Защото домашната майонеза се прави със сурови яйца:) за това не е препоръчително, иначе термично обработени ест, че няма проблеми да се хапват, но в случая са си сурови. Но всеки си решава как и с какво да се храни. Аз лично понякога много се затормозявам с храните, винаги питам какво има, как е направено, чета етикети и пак “съгрешавам” без да искам.

# 424
  • Бургас
Всичко ще е наред. Не се притеснявай Simple Smile С първата нямах никакви оплаквания, обаче сега до 4ти месец ми се гадеше денонощно Grinning Постоянно ми беше лошо. Така че се радвай хихи

Ох да ти кажа радвам се и поне малко ме поуспокоихте... Изчетох сигурно целия форум а и не само тук - едната се оплаква от зацапване,втора от гадене, трета главоболие.... Боже, викам си аз ли нещо не съм наред а не съм имала никакви проблеми Smiley
Всеки организъм е различен - да.... ама си викам как пък нищо от това ми няма?! Smile

# 425
Не се притеснявай, и аз нямах никакви симптоми, леко ме боляха гърдите но до 7-8 седмица това спря после към 12-13 понякога ако не се нахранех до 2-3 маса след ставането на 4-3 пъти леееееко ми ставаше гадно (по скоро от глад, а не от бебето 🤣 ) та така вече ще навляза в 5 месец. И също като теб се притеснявах. 🤗🤗🤗

# 426
  • Бургас
Ами това сме явно бъдещите мами, а и не само:))))
притесняваме се, мислим го... няма начин
Пожелавам на всички ни едни здрави бебенца на финала Simple Smile Gift Heart People Baby

# 427
Мамчета, вече знаете ли пола на вашето бебче? Аз съм в 13 гс и на скрининга на 4Д се видя чочото на нашето бебче Simple Smile

# 428
  • Dope Reach
Аз съм в 17та и от 13та знаем, че ще е момче, но ще чакаме морфологията в 5ти месец, за да потвърдят казаното. Simple Smile

# 429
Много зависи от апарата и от лекаря, който го гледа. Също така от позицията на бебето, има някои, които се крият дълго време, и други, които се показват и не са "срамежливи" Simple Smile При мен Чавеева в Щерев в средата на 11та седмица на ранния скрининг каза момиче, което се потвърди в последствие от всички други прегледи.

# 430
И при нас в 11 и половина казаха момиченце. За сега си е така Simple Smile

# 431
От 11+5, на първата фетална морфология се видя, на 2Д.

# 432
Мамчета, вече знаете ли пола на вашето бебче? Аз съм в 13 гс и на скрининга на 4Д се видя чочото на нашето бебче Simple Smile

А какво е това все пак? Момченце или момиченце? Joy

# 433
Много си недосетлива, Салсиша 😂 чочо - момче, чочка - момиче

# 434
Много си недосетлива, Салсиша 😂 чочо - момче, чочка - момиче

Шегуваш ли се, или наистина е така? Не съм го чувала това. Joy

Общи условия

Активация на акаунт