Откраднат живот • Тема 71

• 32 350
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Любовта има много измерения. Не е само "любовната" любов  Simple Smile

# 121
Аа в тази напечена ситуация ще имат нужда и от Пенев със сигурност 😋

само той милия си остана на сухо 6 сезона и това си е... директори, лекари, сестри, че и санитари се облажиха, само наш Пенев седи самотен самец 😀
да му дадат Илиева поне да се посмеем

# 122
Погледнете историята на Марио - за 35 години не е срещнал жена, в която да се влюби. После среща Зорница и тя буквално му изпива мозъка до степен да е готов на всичко само да е с нея. И след като тя избяга, той се влюбва в друга? Може, ако имаме скок от няколко години. Иначе ще повторим историята на Зорница - ще срещне някоя, ще има връзка с нея, ще установи, че не е забравил Огнянова и така до безкрай. По-скоро ще има случайни връзки, отколкото някаква сериозна.

# 123
Е, сега е ред на Марио да се пропие, да мине Чокова и още една две сестри и докторици... Албенчето и тя щеше да му пусне, нищо че е брат на гаджето и 😁

# 124
Силно се надявам Силвия Петкова да не участва в сериала, още повече като партньорка на Марио. Много ми е антипатична, не я харесвам! И не мисля, че ще му подхожда.

+1

Незнам дали биха жертвали Вергов да сметка на доскоро неизвестната Диана, но сериала показа, че без него може. А от друга страна нея с който и да я завъртят все се получава бум...
Предпочитам да не си лишаваме от никой от двамата, все пак.

# 125
Весела Бабинова хич не ми стои до Велислав, сори Simple Smile.
Виж Ирмена Чичикова, става, като ще ги събираме по филми, което е доста плоско като идея де

Ирмена и на мен много ми харесва, мисля, че визуално много ще си паснат :

# 126
Погледнете историята на Марио - за 35 години не е срещнал жена, в която да се влюби. После среща Зорница и тя буквално му изпива мозъка до степен да е готов на всичко само да е с нея. И след като тя избяга, той се влюбва в друга? Може, ако имаме скок от няколко години. Иначе ще повторим историята на Зорница - ще срещне някоя, ще има връзка с нея, ще установи, че не е забравил Огнянова и така до безкрай. По-скоро ще има случайни връзки, отколкото някаква сериозна.
Моски, а ти защо приемаш, че след като досега са разделяли двойки само по необходимост, сега няма да го направят? Винаги може да има прецедент Simple Smile А и съгласи се, че ако ги съберат отново, това едва ли ще е голяма изненада. Всъщност, според мен, това е най-баналното развитие на сюжета Grinning
И кой казва, че един сезон не стига за оформяне на нова двойка? Най-пресен пример - Викитата. Зорница и Банков ги събраха и разделиха за по-малко от един сезон. Зорница и Марио за един сезон също стигнаха до "ще се омъжиш ли за мен?" Grinning

# 127
Перличке, не казвам, че няма да го направят, нали това написах - че може да са решили да направят прецедент Simple Smile
Освен това, аз след този сезон вече знам, че абсолютно всичко е възможно Grinning Струва ми се слабо логично Марио да го тресне голямата любов към друга, но не и невъзможно. Изобщо, сценаристка работа е какво са им замислили Grinning

# 128
Според мен това, че и двамата участваха в този сезон и имаха немалко общи сцени, ясно показва, че дори и да имат някакъв конфликт, то той не касае работата им в сериала.
Изказването ми беше по повод на коментарите, че едва ли не Вергов не е участвал в 5-ти сезон заради конфликт с Диана, в което аз не вярвам.
Пак казвам, не смятам, че ако е имало толкова голям проблем, че да не могат да снимат заедно, Милошев би предпочел да запази Вергов. Дори и да не става въпрос конкретно за тях двамата, който и да е продуцент би избрал утвърдено име пред неизвестен актьор, нека си говорим нещата както са.
Но аз като цяло не мисля, че имат кой знае какво неразбирателство, по-скоро се опитаха да се разграничат от слуховете, че са двойка реално. И тъй като доколкото разбирам не се познават наистина добре, явно тези неща ги е сконфузило още повече.
Защото ако се пишат такива неща за някой, който ти е по-близък, ще го приемеш на майтап, но когато става дума за непознат колега малко или него според мен се заражда едно неудобство.

А иначе не мисля, че има незаменими актьори, който и да си тръгне, сериалът си продължава. Това не малко пъти се доказа, доста актьори си тръгнаха, обаче ние си гледаме.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 17:31 от Ванилия 🌸

# 129
Дам, Моски, а и не е казано, че цял сезон трябва да гледаме любовната история на един герой, за да установим в края на сезона, че точно любовта го е излекувала. Като нищо могат съвсем съвсем в края на сезона да ни покажат, че някой е щастлив и влюбен с нов човек и тепърва поемат по общ път. Без да ни показват историята на това влюбване в 51 епизода Joy

# 130
Нямам претенции към конфигурациите. Искам добре построена, логически последователна и цялостно замислена история, която да ни разкажат така, че да ни грабне, а не да се чудим някой от актьорите дали случайно няма шизофрения, а ние да не сме разбрали.

# 131
Москита, пак казвам - припомни си личната история на Милошева и после си помисли дали си попаднала на точния сериал за това, което търсиш 😆

# 132
За какъв конфликт може да се говори между актьри? Тези хора са професионалисти и са на работа. Не са длъжни да се харесват и обичат докато работят. След работа проблема си е техен. Не съм запозната, но не ми се вярва продуценти и режисьори да се интересуват кой, кого харесва или не от актьорският състав.

Ако Вергов за участието си в 6-ти сезон е поставил условие без любовни сцени между него и Димитрова, са се съобразили 100%. За актьор от неговият ранг и ако е имал основателна причина не виждам как няма да се съобразят. Като гледам продукцията залага на известни имена, ще направят чусеса, за да го задържат. Всеки има гледна точка. Напълно възможно е да се е случило.
А за 5-ти сезон е ясно, че е имал ангажименти  и не участва заради това.

# 133
Нямам претенции към конфигурациите. Искам добре построена, логически последователна и цялостно замислена история, която да ни разкажат така, че да ни грабне, а не да се чудим някой от актьорите дали случайно няма шизофрения, а ние да не сме разбрали.
Извини ме, но лекичко ще те попитам дали не искаш твърде много? Joy

# 134

Ако Вергов за участието си в 6-ти сезон е поставил условие без любовни сцени между него и Димитрова, са се съобразили 100%. За актьор от неговият ранг и ако е имал основателна причина не виждам как няма да се съобразят. Като гледам продукцията залага на известни имена, ще направят чусеса, за да го задържат. Всеки има гледна точка. Напълно възможно е да се е случило.
А за 5-ти сезон е ясно, че е имал ангажименти  и не участва заради това.
Не бих могла и нямам желание да гадая има ли и какво има. В този сезон обаче едно нещо разбрах със сигурност - утвърдените актьори поставят условия. И не са мои интерпретации, а техни думи. Владо Пенев каза, че е поставил условие без любовни сцени с Марта. Теодора Духовникова казва, че са я поканили да играе, като са й обещали партньор да й е Вергов, което е една от причините тя да се съгласи. Владо Карамазов каза, че Христина е написала роля специално за него.
Така че ако Вергов реши да иска такова нещо, вярвам, че е напълно във възможностите му.
Каква е истината никой не знае, а и едва ли е от такова значение.

Перличке, нахална ли съм? Joy

Общи условия

Активация на акаунт