Откраднат живот • Тема 71

• 32 347
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Според мен би трябвало да гонят противоположна външност на Зорница.

# 106
За какъв конфликт може да се говори между актьри? Тези хора са професионалисти и са на работа. Не са длъжни да се харесват и обичат докато работят. След работа проблема си е техен. Не съм запозната, но не ми се вярва продуценти и режисьори да се интересуват кой, кого харесва или не от актьорският състав.

# 107
  • София
Не знам как си представя някой, че на Велислав му вкарват нова партньорка от Вездесъщият, щото така е лесно, ама айде ще приеме, че екипа чете където се раждат тези идеи и ги копира.
А какъв ще намерят за Зорница - единия рус, другия черен. Simple Smile Освен за нея някой гологлав - Захари Бахаров - Доктор Бойваленски  Simple Smile

# 108
Hа мен, още от Отплата, много ми харесваше как стои до Велислав Cтефания Kочева. Hо мисля, че тя участва в Cкъпи наследници. И честно казано, все по-вероятно ми изглежда, да съберат отново Mарио и Зорница.
Скрит текст:

# 109
Hа мен, още от Отплата, много ми харесваше как стои до Велислав Cтефания Kочева. Hо мисля, че тя участва в Cкъпи наследници. И честно казано, все по-вероятно ми изглежда, да съберат отново Mарио и Зорница.

Аз пък нея хич не я харесвам, а и тя също участва вече.

# 110
Така ли, не си спомням. В каква роля беше?

# 111

Беше годеница на мафиота любовник на Виолета. Баща й беше министър на здравеопазването или нещо подобно.

# 112
Бе коя двойка са я разделили току така, без някой от актьорите да излиза от сериала? Освен ако решат да правят прецедент, ще си се гонят цял един сезон Grinning

# 113
Скрит текст:
И накрая какво и  двамата по русокоси си падат Joy

# 114

Беше годеница на мафиота любовник на Виолета. Баща й беше министър на здравеопазването или нещо подобно.
Вярно, че май беше тя, благодаря.  ooooh! Първите три сезона са ми като отделен сериал, а и имам много бледи спомени от тях  Laughing

# 115
Бе коя двойка са я разделили току така, без някой от актьорите да излиза от сериала? Освен ако решат да правят прецедент, ще си се гонят цял един сезон Grinning

Може и така да е.
Аз като изгледах финала, някак по дифолт приех, че това беше краят за тях и всеки си поема по своя път.
После като го коментирахме тук и видях, че немалко смятат, че пак ще ги съберат, започнах да се замислям и аз над този вариант.
Но въпреки това съм по-склонна да вярвам, че ще ги разделят и поне единия ще си намери нов човек.
В противен случай ще повторят този сезон.
Знаем, че няма как да си простят и да бъдат щастливи, цели се драма на макс. Или ще има цял сезон единия да обича повече, а другия да се колебае, или ще ги забият с репродуктивни проблеми. И двете неща вече ги видяхме.

# 116
Ванилия, ако мотото на сезона ще е, че любовта лекува, няма как единият от тях да го оставят сам.

# 117
Ще ги разделят, Ванилия, ще си намери Марио друга евентуално. Зорница май на тоя етап поприключи с мъжете Grinning Ще се сблъскват по коридорите,колкото и да не им се иска, пък в някакъв момент ше се плеснат по челата и ше се сетят, че се обичат Joy
Спомнете си Калин и Наталия през какво минаха, даже се разведоха.
Галя и Петър се разделиха, Галя беше гадже с Борис.
Мазови ще се развеждат, Хинова си има друг и т.н. Сценаристите отдавна са показали, че това не са никакви пречки за тях Joy

# 118
Злати, така предположих, защото ще е прекалено нагласено и двамата веднага след толкова силна връзка да си намерят нови половинки и да се излекуват с любов.
Пък и любовта лекува не значи задължително интимна такава.

Москита, на моменти като се замисля за някое безумие в сериала, се сещам, че самата Милошевица е хукнала при Евтим с няколко месечно бебе, така че на екран нищо не бива да ни изненадва 🤣

# 119
МОски, то не само по коридорите, някакъв супер, суууууупер сложен случай, нужни са различни специалисти и там са  Зорница, Виктория, Марио и Банков, анестезира разбира се Врабчев Joy

Ванилия, сценаристите изпадат в депресия есента явно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт