Откраднат живот • Тема 71

• 32 342
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Силно се надявам Силвия Петкова да не участва в сериала, още повече като партньорка на Марио. Много ми е антипатична, не я харесвам! И не мисля, че ще му подхожда.
Aз затова питах не беше ли тя пациентката от пети сезон. Hе вярвам да участва, мина си по реда. Досега единствената с епизодична и впоследствие централна роля е Диана Димитрова, но тя не беше известна, а и в двете роли е със съвсем различна визия.

# 91
И Теодора, и Владо са казвали, че са канени още от първите сезони, така че според мен далеч не са вкарани с помощ от приятел.
То, ако актьори като тях са дошли с връзки, за новобранците какво да кажем 🤣

Според мен на Банков и Виктория ще им стоварят немалко неволи в новия сезон, така че ще ги видим в съвсем друга светлина, знаем, че никой не остава щастлив в сериала Wink

Отдавна се говори за конфликт между Вергов и Димитрова. Те за това не продължиха историята между тях според мен. Освен това и Димитрова намекна за връзките в интервюто и при Мон Дьо. Според мен точно Вергов и Духовникова визираше. Естествено няма как да знам със сигурност, но има логика.  Пак казвам харесвам ги, но не и като двойка, в тази конфигурация не стават. Мое мнение.

# 92
  • София
Няма как да вкарват прекалено млади актьори. Освен ако в новата болница няма и нехирургични кабинети. Може на Кръстева да ѝ доведат някоя млада колежка, стига с тези хирурзи. Пък и не може връзките да са все с по 10, 15 години разлика.

# 93
Оо, приятно съм изненадана от Титова и като режисьор е добра.
Дано да я вкарат и като актриса.
На мен ми харесва да гледам известни актьори в сериала. Не, че има против младите неизвестни, напротив част от тях са ми безкрайно симпатични, но големите са си големи. В тази връзка, все ми се иска да видя Христо Шопов , така ще му отива бялата престилка..😍

# 94
И аз от нехаресващите Силвия.Такъв сухарски вид има.В "Под прикритие" същи не ми хареса,единствено в "Революцията".В тази й роля беше много добра и не може да избяга от нея.
Изобщо не се сещам коя жена би била за Марио,само знам че трябва да е мила,земна,чувствителна.

# 95
Аз пък хич не го виждам с някоя огнена мъжемелачка.

Мъжемелачка не, със сигурност, по- скоро малко по- зрял външен вид, брюнетка, загадъчна, нещо такова си представям.

# 96
За Марио според мен поне визуално е подходяща жена тип.. не съм сигурна за името- Весела Бабинова ( мацката от Вездесъщият). Поне във Вездесъщият много ми харесаха и двамата, за разлика от Теодора Духовникова. Сега се замислям, че аз от преди не я харесвам просто, не е заради ролята и на Виктория

# 97
Дано само не изкарат Диана и Павлов от сериала. Някой да знае нещо?

# 98
Дано само не изкарат Диана и Павлов от сериала. Някой да знае нещо?
Със сигурност се знае, че ще участват, потвърдено от тях двамата, няма да ги изкарат.

Ох, секс сцените с Весела Бабинова във Вездесъщият бяха толкова....като на филм. Филмът е жесток, но точно в тия сцени хич не им повярвах Grinning

# 99
Сега дават повторението на началните епизоди от 4-ти сезон. Тъкмо днес им съобщиха, че никой от тях няма да е директор - физиономиите им са безценни Joy

# 100
  • София
Весела Бабинова хич не ми стои до Велислав, сори Simple Smile.
Виж Ирмена Чичикова, става, като ще ги събираме по филми, което е доста плоско като идея де

# 101
Ооо, хич не ми харесаха и на мен Павлов и Бабинова или както там се казва..

# 102
Колко сте ентусиазирани. За разлика от вас не изпитвам никакъв сантимент към сериала, поне за сега. Не ми хареса последния сезон, изплющяха ме с финала и съм още под неприятното му въздействието. Песимистично съм настроена към сериала  и "създателите му" най-вече. Не мога да правя никакви прогнози, нито знам какво искам да се случи.
На мнение съм, че е хубаво да влизат нови персонажи, с нови истории - изпипани и добре обмислени от "творческият екип".
Омръзнаха ми протяжните истории на някои, омръзнаха ми и някои персонажи. Много дълго се задържаха  и имам чувството, че не знаят, какво да ги правят.
И без това от 3-ти сезон темата се измести от първоначалния замисъл, така че могат да ни представят каквото решат.
И да, да е по-лек за гледане,а не всеки момент да съм в очакване, кого ще гътнат, разболеят, убият, осакатят, абортира, опиянчат и т.н.

# 103
Скрит текст:
И Теодора, и Владо са казвали, че са канени още от първите сезони, така че според мен далеч не са вкарани с помощ от приятел.
То, ако актьори като тях са дошли с връзки, за новобранците какво да кажем 🤣

Според мен на Банков и Виктория ще им стоварят немалко неволи в новия сезон, така че ще ги видим в съвсем друга светлина, знаем, че никой не остава щастлив в сериала Wink

Отдавна се говори за конфликт между Вергов и Димитрова. Те за това не продължиха историята между тях според мен. Освен това и Димитрова намекна за връзките в интервюто и при Мон Дьо. Според мен точно Вергов и Духовникова визираше. Естествено няма как да знам със сигурност, но има логика.  Пак казвам харесвам ги, но не и като двойка, в тази конфигурация не стават. Мое мнение.
Моето лично мнение, без никой да ми се сърди, е че ако наистина е имало/има конфликт между Диана и Вергов и това е причината за скапването на историята им, то първата отдавна щеше да си е заминала от сериала.
Не вярвам Милошев да се лиши от присъствието на Вергов, за сметка на новоизгряваща никомуизвестна актриса.

Той ясно си каза, че причината да не участва в 5ти сезон е предварително поети ангажименти и уговорката му е била само за 4-ти. Като аз съм склонна да вярвам, че той е бил замислен за финален сезон, тъй като голяма част от историите се изчерпаха, Буковска приключи участието си, Димо и Дария бяха на крачка да си тръгнат, Луиза също тогава излезе, така че това с Вергов ми е търсене под вола теле.
А Милошеви в стремежа си да доят кокошката до последно, решиха да продължат и повлиявайки се от еуфорията на зрителите до последно мълчаха какво се случва с него, предполагам и той самият не каза нищо по тяхно настояване. А може би и са се надявали, че все пак ще го вмъкнат в някой епизод.
За себе си вярвам, че ако са имали някакъв конфликт, то нямаше да имат и една обща сцена в този сезон - освен някой разговор от немай къде, колкото да покажат, че се познават от някъде 😀

# 104
Аз пък хич не го виждам с някоя огнена мъжемелачка.

Мъжемелачка не, със сигурност, по- скоро малко по- зрял външен вид, брюнетка, загадъчна, нещо такова си представям.

Е, ти си искаш Зорница, с това описание... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт