Откраднат живот • Тема 71

• 32 337
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Cилвия Петкова не игра ли жената с рак, в пети сезон, която избра да роди бебето?

# 76
Cилвия Петкова не игра ли жената с рак, в пети сезон, която избра да роди бебето?
Същата, Злати.
В края на миналия сезон излязоха двама - Калин и Наталия - и след това извадиха още двама - Тони и Албена. На тяхно място влязоха петима нови.
Сега по начина, по който завърши сезона, не изглежда никой да излиза, ако вкарат още, направо не знам къде ще си ги качват по главите Joy

# 77
Да, това беше нейния случай.

Диана ясно, че е млада, но горе долу успешно я докарват до нужните години.
Докато това девойче си е с чисто детско излъчване и заставайки до грубоватия вид на Марио контраста още повече ще изпъкне.

Москита, от къде ги извади толкова истории?
За мен най-водещи се очертават първо място Ина с болницата и Фотев, Викторовците, на които предполагам са приготвили цял куп неприятности, Христо и Кая(?) и Марио и Зорница.
Мазови, Захариев и Галя и другите ще вървят за фон.

# 78
BaDBluEeYeS, Яна Титова беше режисьор в този сезон.
Оо, не знаех. Може ли да кажете епизодите, които са нейно дело. Симпатична ми е.

# 79
Ванилия, то и аз си мислех в предишния сезон, че Мазови ще ги виждаме от дъжд на вятър, обаче те си се появиха съвсем централно в историята Grinning
Христо и Кая
Виктор и Виктория
Марио и Зорница
Ина и Тасев
Кръстева и покрай нея Цонев - предвид факта, че стана алкохолик отново, ще ѝ отделят време, докато се оправя
Стаменова - при нея същото като при Кръстева, тя пък стана наркоман, няма да минем без разкази за нея
Хинова и Мазов
Галя и Петър
Жекова

Дотук са 9. Без да включваме историята за развитието на новата болница, без да включваме второстепенните герои, без да включваме медицнските случаи.
Добавяме двама нови по един за Марио и за Зорница, стават 10 сюжетни линии. Просто няма да могат да ги развият всичките, нищо че едни са водещи, а други - не.

BaDBluEeYeS, първият неин епизод е онзи, в който накрая Зорница и Марио танцуваха в болницата, 32 мисля и следващите 2 или 3. И после към края имаше един-два, но не помня кои може би 5-6 епизода преди края, 47-ми помня със сигурност, но не знам другите преди или след него бяха.

# 80
В сериала преобладват предимно актьори 35+, колкото и да не харесвам играта на Неда Спасова би ми се искало да се изявят и други по- младички. Те в ОЖ по-младите са само Ирина, Неда, Наум и Ралица. Не включвам децата в това число.

# 81
Цвети, Диана също, тя е на 28. А доскоро играеха и Теодора Кулева, която също е малка, и Димитър, който е на 33.
За мен даването на път на млади и неизвестни актьори е най-готиното в този сериал и затова малко съжалявам, че в този сезон заложиха почти изцяло на много известните имена, но така са си решили.

# 82
Моски, последните 5 винаги ги е имало и са били основно с по-странични истории, така че те според мен съвсем не са пречка и няма да стане претрупано. Стига Магда да не се зажени пак, де 🤪 тогава всички остават на заден план 😂

# 83
Цвети, Диана също, тя е на 28. А доскоро играеха и Теодора Кулева, която също е малка, и Димитър, който е на 33.
За мен даването на път на млади и неизвестни актьори е най-готиното в този сериал и затова малко съжалявам, че в този сезон заложиха почти изцяло на много известните имена, но така са си решили.

Абсолютно, Диана я забравих. Теодора и Димитър не ги включих, защото ги извадиха.
А лиготиите между Вергов и Духовникова изобщо не са ми по вкуса. Предпочитам да гледам Неда, а не тези, които си вкараха и приятелите. Харесвам и Духовникова като актриса, Вергов адски много, но тук не ме кефят изобщо и съм против тези шуробаджанащини.

# 84
  • София
Моски, според мен една много централна линия си забравила - Фотев. Според мен той ще е едно от главните действащи лица в новия сезон.

# 85
И Теодора, и Владо са казвали, че са канени още от първите сезони, така че според мен далеч не са вкарани с помощ от приятел.
То, ако актьори като тях са дошли с връзки, за новобранците какво да кажем 🤣

Според мен на Банков и Виктория ще им стоварят немалко неволи в новия сезон, така че ще ги видим в съвсем друга светлина, знаем, че никой не остава щастлив в сериала Wink

# 86
Силно се надявам Силвия Петкова да не участва в сериала, още повече като партньорка на Марио. Много ми е антипатична, не я харесвам! И не мисля, че ще му подхожда.

# 87
Фотев този път би трябвало да има доста централна роля. Този сезон покрай ареста толкова не се усети липсата му, но сега и двамата с Ина имат сериозни мотиви да се изправят един срещу друг.

# 88
Силно се надявам Силвия Петкова да не участва в сериала, още повече като партньорка на Марио. Много ми е антипатична, не я харесвам! И не мисля, че ще му подхожда.

И аз така ! Прекалено семпла ми е, като визия, за Марио трябва по- огнена жена.

# 89
Аз пък хич не го виждам с някоя огнена мъжемелачка.

Общи условия

Активация на акаунт