Откраднат живот • Тема 71

• 32 770
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Аз го преживявам, но не го разбирам, а това адски ме дразни Joy Само ако можех да хвана идеята, щях да си свиркам. Grinning Имам слаба надежда, че в следващия сезон ще ми се изяснят нещата от този Grinning Засега съм приела, че това е дълъг сезон от сто епизода и досега гледахме първата половина за гнева, а като изгледаме втората половина за любовта, всичко ще се намести Grinning

# 181
Моски, днес цял ден ти събирам желанията Hug Вече станаха колкото за една новогодишна баница Joy

Иначе ясно е, че все нещо ще разберем през следващия сезон Grinning Дали ще ни се изяснят нещата от този, дали ще разберем само какъв е краят - знаеш, че всички да са доволни няма как да стане Simple Smile

# 182
Перличке, аз и да желая, и да не желая, няма да ме огрее Joy
Трябваше на финала в киното, като казаха дали имаме въпроси, да я подбера Апостолова, направо свят щеше да й се завие на горката жена Joy

# 183
Ами да беше я подбрала, не сега тук да си разменяме желания и пожелания Joy
Обаче хубавото на този сезон е, че поне свърши доста преди Коледа, предвид развоя на събитията. До тогава направо ще сме забравили какво сме гледали Simple Smile

# 184
Сънувах, че Марио и Виктор играят голо хоро 😲

# 185
😵😵😵

# 186
  • София
Голото не е на хубаво. Значи точно за сценаристите, да не се притесняват в черногледството си Nerd

# 187
Бяха само по един древногръцки запаски, но както танцуваха, (това на една голяма сцена и имаше оркестър и много публика, в някаква зала. А аз, ги гледах от доста далече и високо, явно от вип ложите.) И както танцуваха и Вергов си махна препаската 😂😁😃

# 188

Ти друго можеш ли да сънуваш?  JoyJoyJoy

# 189
Перличке, аз и да желая, и да не желая, няма да ме огрее Joy
Трябваше на финала в киното, като казаха дали имаме въпроси, да я подбера Апостолова, направо свят щеше да й се завие на горката жена Joy

Сигурно после никога нямаше да си помисли за прожекция на живо пред публика 😂

# 190
той, Карамазов, в живота как е? В личен план нищо не ми е попадало - жена? деца? гадже, ... друго?
друго😉

# 191
  • Там,където се събуждам щастлива.
той, Карамазов, в живота как е? В личен план нищо не ми е попадало - жена? деца? гадже, ... друго?
друго😉

Което някак си личи в сцени с жени. Нищо против този вид хора, но дори таланта не може да покрие изцяло това. (И в Дървото не бях зашеметена от любовните сцени, а тогава дори не подозирах за подобно нещо.) Не се сещам и за големи любови изиграни от Парцалев.

Тукашните актьори не си крият предпочитанията и се знаят партньорите им. Ами..и те не играят основни любови с жени.
Вие сещате ли се за някого, който да го прави?

# 192
друго😉

Което някак си личи в сцени с жени. Нищо против този вид хора, но дори таланта не може да покрие изцяло това. (И в Дървото не бях зашеметена от любовните сцени, а тогава дори не подозирах за подобно нещо.) Не се сещам и за големи любови изиграни от Парцалев.

Тукашните актьори не си крият предпочитанията и се знаят партньорите им. Ами..и те не играят основни любови с жени.
Вие сещате ли се за някого, който да го прави?
Ричард Чембърлейн доста добре изигра влюбен в Птиците умират сами.
Сега ги прехвърлям, може и да се сетя за още някой 😋
Един английски актьор Бен Даниелс играе много добре хетеросексуален.
Мисля си, че ако си достатъчно талантлив можеш да прикриеш сексуалната си принадлежност..
Ето,например, Джереми Айрънс, неприкрит хомофоб, как добре играе хомосексуални, дори да си помислиш, че е такъв.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 00:01 от HumbleDrumble

# 193
  • Там,където се събуждам щастлива.
И аз изведнъж се сетих за Ричард Чембърлейн. Обаче, съм го гледала като дете. Може сега по друг начин да го видя. Трябва да потърся дали някъде има откъси.

Според мен е някак си по-лесно да изиграеш хомофоб, а да не си. Някак си при мъжете е сложно, когато стане въпрос за жени. Имах познат, който почина от СПИН и ми е разказвал доста за възприемането им на нашия пол. Много интересно беше.

# 194
И аз изведнъж се сетих за Ричард Чембърлейн. Обаче, съм го гледала като дете. Може сега по друг начин да го видя. Трябва да потърся дали някъде има откъси.

Според мен е някак си по-лесно да изиграеш хомофоб, а да не си. Някак си при мъжете е сложно, когато стане въпрос за жени. Имах познат, който почина от СПИН и ми е разказвал доста за възприемането им на нашия пол. Много интересно беше.

Общи условия

Активация на акаунт