Откраднат живот • Тема 71

• 32 769
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
То и Наталия беше к.... и наркоманка, пък после любовта я промени и се кротна. Не виждам защо 3 сезона Зорница само да я  чернят и опропастяват. В 4-ти сезон беше зарязана заради друга, в 5-ти сезон я плюеха някои че не е категорична с Тони и не го била отрязала и че не трябвало да се нахвърля на Марио под душа, за 6-ти не ми се коментира грам.  Не знам кога за този герой ще изгрее слънцето.

# 166
Така е. Зорница нито е първата, нито последната, на която се чудят какво да стоварят на главата.
Лора милата какво да каже в това отношение? 😄

# 167
  • Разпиляна във въображението
Образът на Марио беше вкаран, за да партнира на Зорница, сигурно защото Вергов не може да играе в сезона. Изграждат много добра връзка, логична, с добър финал за Марио и Зорница. Обаче Банков се връща в сериала. Всичко градено за 50 серии отива в канала, объркано, нелогично, непоследователно и накрая дори тези двамата не са заедно?! Поддържат някакво люшкане 40 епизода между Зорница и Банков, може в крайна сметка да ги съберат, ще се намери някакво обяснение, приемливо за едни, за други компромис, обаче БУМ! Вкарват нова тръпка на Банков. Защо, бе, защо Марио бе захвърлен така?Премахваме няколко двусмилени сцени между Зорница и Банков и историята й с Марио щеше да е също така логична и силна, а те да си му градят новата връзка с Вики.

# 168
Мириел, аз като ви казвам, че в последния момент са се плеснали по челата какво ще правят в следващия сезон и затова оплескаха всичко Grinning
По принцип имаха два варианта - продължават историята на Марио и Зорница, като елиминират няколко сцени с Банков, за да не изглежда всичко малоумно. Минават през куп перипетии - ревност, здравословни проблеми, изнасилване, справят се с всичко.
Втори вариант - завъртат историята с Банков и ни показват, че тя не го е забравила. Тогава обаче махат няколко сцени между Зорница и Марио, които са доста знакови, за да й повярваме.
Те обаче направиха манджа с грозде - хем ни показват, че тя го обича изключително силно, хем че си мечтае за друг. Иди ги разбери какво искаха да ни кажат всъщност. Grinning

# 169
Духовникова като Божура в Дървото на живота много ми хареса. Много и отиваше тази роля. Сега като Виктория хич не ме грабна, ама нито веднъж. Колкото и да драматизира заради рака, колкото и загрижена за другите болни да го играе, абе не ме кефи... А „любовта” им с Банков ми е някаква пародия направо. Дори моментите, в които трябва да е смешно, на мен ми е банално, лигаво, даже неприятно да ги гледам. А като видях, че тя ще участва супер много се зарадвах и останах разочарована накрая. Вярно, че Банков живна, ама много бързо стана. От вечно пиян, вечно сърдит за няма 2 серии стана като напушено тинейждърче... Колкот и да го харесвам Вергов, не мога да отрека, че се се дразня на това развитие на героя му.

# 170
  • Разпиляна във въображението
Абе яд ме е. Марио излекува всичко, което трябваше в Зорница - в пети и сега в шести сезон и накрая дърво. Все едно топлеше леглото за другия.

# 171
Според мен основен проблем им е че не знаят кога ще приключи сериала.
Съответно хем тръгват една посока, която води към завършване на дадена линия, хем в последствие радвайки се на популярност, решават да продължат и за да имат материал за следващ сезон, оплескват пейзажа.
Това важи кажи-речи за всички линии и образи.
Общо взето приключват само тези, които излизат от сериала.

# 172
  • Там,където се събуждам щастлива.
Най-дразнещото за мен беше, че група актьори им изнесоха 52 епизода в сезон 5, а след това все едно не са го направили, защото по-великите Пенев, Карагьозов и Вергов (а след това и Духовникова) бяха в центъра на почти всяка серия. И другите в девета глуха. Алергична съм към подобни несправедливости.
И като се замисля....с какво са по-велики. Единственото, което ме убеди в големи актьорски възможности беше Пенев и то как зрителите го мразеха в началото, а след това не искаха да си тръгва.
Карамазов има чар и е приятен за гледане, но в главата ми няма спомен за момент, в който да си казах “Аааууу, как го изигра.”. За Вергов същата работа. Единствената сцена, която ме докосна и убеди в чувства беше в склада със Зорница
Духовникова я намирам много еднаква в ролите, които съм гледала, заради тембър и интонация. Историята им е поднесена доста лигаво, но я гледам. Не загасям компа. Simple Smile Да са си заедно с Викито, но да не се акцентира само върху тях, ако участват и други.

# 173
Аз все си мисля, че като изключим малоумния завой и финала на 4 сезон, за сезоните имат все пак някаква първоначална най-обща концепция за развитието на сюжета. Предполагам детайлите се уточняват в хода на работата и ако нещо се наложи или им хрумне някоя добра  според тях идея променят първоначалния план, но не дотолкова, че да измени съществено замисленото.
Още в първия снимачен ден на 6 сезон Милошев каза: "В действителност на всички ни се случват едни и същи неща - влюбваме се, разлюбваме се, обичаме се, предаваме се, харесваме се, мразим се. За нас важното е да покажем как преминаваме през тези емоции и как се справяме с тях." Всичко това го видяхме, нали? И ако говорим специално за Зорница, мисля, че още от самото начало ни даваха знаци накъде ни водят. Друг е въпроса дали сме ги разчели правилно или сме проектирали върху това, което виждаме това, което искаме да се случи. За мен също има няколко ситуации, които малко бягат от цялостната концепция, която ни внушиха по тази сюжетна линия, ама за другия сезон обещавам да внимавам повече като гледам Joy

# 174
Перличке, те по една карта трябва да ни раздадат за завоите дето правят сценаристите, че ние се изгубваме на моменти от липсата на логика и причинно-следствени връзки Joy

# 175
За разведряване да се посмеем с Карамазов 😁

# 176
Тъкмо гледах въпросния кол в сторито му във ФБ Joy

# 177
Перличке, мога да приема, че са ни водели натам, но не мога да напасна на тая концепция няколко неща. Направо си мечтая Христина да ми обясни как се връзват тия няколко отделни елемента с цялата картина, която стана все едно Пикасо я е рисувал Joy

Ох, Владоооо,.Владо, горкия Joy

# 178
Милият Joy, докато четях се чудех за какво става на въпрос, скролнах надолу и видях снимката Joy

# 179
Перличке, те по една карта трябва да ни раздадат за завоите дето правят сценаристите, че ние се изгубваме на моменти от липсата на логика и причинно-следствени връзки Joy
Майче, ми то ако трябва да гледаме със затворени очи, за какво са ни тези карти? Rolling Eyes Май трябва по-направо да карат, че на някои завоите не им понасят много Joy
Моски, аз не съм очарована от сезона и Пикасо не ми е най-любимият художник, но мога да преживея това, че в отделни моменти са се престарали и са създали неща, които не пасват. Все пак 6 човека плюс Апостолова го пишат тоя сценарий, не е лесна работа Joy

Ох, Владо, май не е чувал, че евтиното излиза скъпо Joy

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 11:26 от Little Pearl

Общи условия

Активация на акаунт