Откраднат живот • Тема 71

• 32 762
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ванилия, е аз очаквах да му вкарат някоя мадама, но по-плавно и не така натрапващо се. Дразни ме, че историята стои като кръпка, а това за приятелския кръг просто усилва неприятното чувство. Само уточнявам, че мен много малко неща, които не ме касаят лично ме дразнят Grinning

# 151
То като цяло нещо не си позиционираха събитията както трябва.
Цял сезон си губиха времето с Кая и Мазови, а важните неща ги сбутаха в последните няколко епизода и нормално да не могат да ги развият както трябва.

# 152
Роси, след като видяхме от Банков какво ли не в 6 сезон, чак толкова лигав като накрая аз поне не помня да е бил.

Ами, Ванилия, ако бяха взели друга вместо нея, аз например, по-малко щях да се дразня. Simple Smile

Това вече си е до лично усещане.
Мисълта ми е, че е било решено Виктория да я забъркат с Банков така или иначе, а не че е измислено специално за Теодора. Ние тук цял сезон чакаме да намерят гадже на Банков, вие сега претенции защо пък точно тя 😁

Точно, за да имат общи сцени е любовната линия с двамата. Нали условието на Духовникова е било да има общи сцени с Вергов. То ако не е любовна линия какви общи сцени? И я вкараха накрая, явно са преговаряли и съшиха тази тъпотия именно, за да участва и тя. Е, не ме кефи да пишат сценария спрамо това кой с кого иска да има общи сцени. Това не е професионално изобщо. Аз като фенка на Вергов чак се отвратих от инфантилизма.

# 153
Не знам дали Вергов се понася с Диана или не, но не мога да си обясня рязкото му отдръпване от сериала веднага след последната серия.
Все едно никога не е участвал, нито дума за героя му, за колегите, за екипа на продукцията.
После изведнъж намери сили дори да представя хората зад кадър.

# 154
TsvetelinaP, от къде е тази информация, че условието на Теодора е било да има общи сцени с Вергов?

Veracruz, според мен както писах това мълчание беше свързано с екипа. Защото и те цял сезон си правиха оглушки и така и не заявиха ясно ще участва или не.
Явно от страх да не загубят фенове ли, не знам.

# 155

Цял сезон си губиха времето с Кая и Мазови, а важните неща ги сбутаха в последните няколко епизода и нормално да не могат да ги развият както трябва.

Приготви се, че ще има и в 7-ми сезон Joy
Само не разбрах Владо ще участва ли или това беше за него в сериала.

# 156

Приготви се, че ще има и в 7-ми сезон Joy
Само не разбрах Владо ще участва ли или това беше за него в сериала.

Според мен ще участва. Не виждам защо иначе го назначиха като лекар. Едва ли ще го викнат в 7-ми сезон, само за да напусне 😁 ама нищо не е сигурно...

# 157
Ванилия, не знам дали е поставила такова условие, но Теодора каза в интервюто, че са я поканили и са й казали, че ще си партнира с Вергов, а тя се намирала в етап от кариерата си, в който кой ще й бъде партньора е основна мотивация да приеме дадена роля.

Сега с новата болница ще е много лесно - всеки, който няма да участва, ще се окаже, че просто е осранал в старата Grinning

# 158

Ако Вергов за участието си в 6-ти сезон е поставил условие без любовни сцени между него и Димитрова, са се съобразили 100%. За актьор от неговият ранг и ако е имал основателна причина не виждам как няма да се съобразят. Като гледам продукцията залага на известни имена, ще направят чусеса, за да го задържат. Всеки има гледна точка. Напълно възможно е да се е случило.
А за 5-ти сезон е ясно, че е имал ангажименти  и не участва заради това.
Не бих могла и нямам желание да гадая има ли и какво има. В този сезон обаче едно нещо разбрах със сигурност - утвърдените актьори поставят условия. И не са мои интерпретации, а техни думи. Владо Пенев каза, че е поставил условие без любовни сцени с Марта. Теодора Духовникова казва, че са я поканили да играе, като са й обещали партньор да й е Вергов, което е една от причините тя да се съгласи. Владо Карамазов каза, че Христина е написала роля специално за него.
Така че ако Вергов реши да иска такова нещо, вярвам, че е напълно във възможностите му.
Каква е истината никой не знае, а и едва ли е от такова значение.

Перличке, нахална ли съм? Joy

# 159
Поправям грешката си, не условие, а се е съгласила заради Вергов, който и партнира, което пак си е някаква договорка, кой с кого да бъде в любов на екрана.
Важното е, че не им се получава, няма смисъл да се чудим как е дошла Духовникова, просто не ве убеждават в любов и това е. Не ми харесват като двойка и не се връзва с героят на Вергов въобще.

# 160
Ами има разлика между това да поставяш условия и да ти харесва това, което вече е заложено по сценарий.

По думите на Теодора на първо място е приела ролята заради историята на Виктория с рака, а не заради партньорството с Вергов.
Задявката с Банков е била решена без значение дали ще се изиграе от Теодора или не.
В случая просто тя отчита като плюс това, че ще играе с близък човек, което предполагам се отнася за мнозинството актьори и не виждам нищо нередно.

# 161
А на мен ми харесват. Вярно е, че малко се лигавят, но са свежи, забавни, без много драма и освен това Банков за първи път е човек, който дава, грижи се и наистина обича.

Ванилия, няма нищо нередно, естествено. Моята мисъл е, че утвърдените актьори могат да си позволят да имат изисквания. И в това няма лошо. Поставят си условията, ако ги устройват и двете страни, всичко е ок.

# 162
Не им знам условията , но  вкараните сцени с лигавенето на В-тата  не ми е интересно и е извън  основните сюжетни линии .
Ако ще ги дават как квичат и в следващия сезон , по-добре да направят няколко цели епизода - филми с тяхната нестандартна и велика любов  , за да мога да ги пропускам Imp с удоволствие .
На мен също не ми харесва , че толкова дълго и успешно изграждания  образ на Зорница  /в сезон 5/ го направиха на изтривалка .
Не очаквам ,че са измислили нещо интелигентно  за отношенията на Марио и Зорница и за образите им  в новия сезон .

# 163
Все пак да не забряваме, че Зорница 7 години е била нечия изтривалка.

# 164
На мен Викитата ми харесват и ме убеждават във взаимните си чувства и симпатии.

Общи условия

Активация на акаунт