Откраднат живот • Тема 71

• 32 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата Simple Smile

Марио, ох, Марио! Искам за него една свободна и открита жена. Той може да си признае, че е имал тежка връзка, влюбен и т.н. и че има нужда от време, но с упоритост и желание, може да се постигне някакъв прогрес. Определено е наясно до какво може да се стигне с премълчавания и заблуди. Как искам някой да се погрижи за него, защото до момента той все се отдава до край - на брат си, на Зорница.

Харесвам Искра Донова, но тя пък е от Скъпи наследници. Не че и други двама от тях не са участвали тук, но единият за кратко, а другата мина там за два епизода

# 136

Ако Вергов за участието си в 6-ти сезон е поставил условие без любовни сцени между него и Димитрова, са се съобразили 100%. За актьор от неговият ранг и ако е имал основателна причина не виждам как няма да се съобразят. Като гледам продукцията залага на известни имена, ще направят чусеса, за да го задържат. Всеки има гледна точка. Напълно възможно е да се е случило.
А за 5-ти сезон е ясно, че е имал ангажименти  и не участва заради това.
Не бих могла и нямам желание да гадая има ли и какво има. В този сезон обаче едно нещо разбрах със сигурност - утвърдените актьори поставят условия. И не са мои интерпретации, а техни думи. Владо Пенев каза, че е поставил условие без любовни сцени с Марта. Теодора Духовникова казва, че са я поканили да играе, като са й обещали партньор да й е Вергов, което е една от причините тя да се съгласи. Владо Карамазов каза, че Христина е написала роля специално за него.
Така че ако Вергов реши да иска такова нещо, вярвам, че е напълно във възможностите му.
Каква е истината никой не знае, а и едва ли е от такова значение.

Перличке, нахална ли съм? Joy

Много точно си го написала. Няма смисъл и аз да пиша. Едно към едно мислим.

# 137
Големите имена в Холивуд сигурно също поставят условия. Не виждам нищо странно в това.

# 138
Големите имена в Холивуд сигурно също поставят условия. Не виждам нищо странно в това.

И то със сигурност имат доста по-странни и изчанчени условия.
Особено пък когато става дума за интимни или голи сцени мисля, че всеки има право да откаже или да има някакви претенции.

# 139

Особено пък когато става дума за интимни или голи сцени мисля, че всеки има право да откаже или да има някакви претенции.
Ванилия, да, но едва ли претенции, които генерално се отразяват на сюжета. Simple Smile

Е, колко да си нахална? Stuck Out Tongue Winking Eye Както се казва - мечтай си, не им пречиш /на сценаристите/ Joy

# 140
Няма лошо да си поставят условия, но ако това води до нелогични отношения и случки - не ми е приятно. Като толкова Духовникова е искала Вергов за партньор и са й намислили подходящ за нея сценарии, можеха да не съсипват Зорница и да я правят на луда цял сезон. Да си се лигавят с Вергов, както явно са свикнали и в живота като приятели, а Зорница с Марио.

# 141

Ванилия, да, но едва ли претенции, които генерално се отразяват на сюжета. Simple Smile

Е, колко да си нахална? Stuck Out Tongue Winking Eye Както се казва - мечтай си, не им пречиш /на сценаристите/ Joy

С вкарването на Духовникова изцяло се заформя нова любовна линия, за да изпълнят условието и да участва в сцени с Вергов. Това за мен генерално се отразява на сюжета, защото виждаме съвсем различен образ на Вергов, който нито в 4-ти нито в 6'ти сезон видяхме.

# 142
  • София
Tsvetelina, предполагам имаш оредвид Банков, не Вергов Wink. Ами то Банков в сезон 6, от самото му начало няма нищо общо с Банкив от сезон 4. Не виждам как вкарването. 10 епизода преди края, на Вики 2 в сюжета е променило образа му.

# 143
Няма лошо да си поставят условия, но ако това води до нелогични отношения и случки - не ми е приятно. Като толкова Духовникова е искала Вергов за партньор и са й намислили подходящ за нея сценарии, можеха да не съсипват Зорница и да я правят на луда цял сезон. Да си се лигавят с Вергов, както явно са свикнали и в живота като приятели, а Зорница с Марио.

И за мен малко прекалиха с образа на Зорница този сезон. Направиха я на нищо, то не беше изнасилване, не беше чуденки с кой да е. От усилие да тръпнат в очакване феновете на Банков-Огнянова, ги лъгаха цял сезон. И не беше еднопосочно, защото и Банков даваше заяви и не беше категоричен с " Всичко е приключило". То езика на тялото говори повече от думите. Кой като отрязва бивша, я хваща за ръка и дава напразни надежди, погледи и усмивки и 200 пъти казва колко е красива. Всичко направиха за да очернят образа на Зорница и да я изкарат безумна глупачка. Е, получи им се.

# 144
Това, което аз разбрах за участието на Духовникова е, че досега няколко пъти са й предлагали различни роли в сериала, но е отказвала. Този път историята на Виктория с рака я е докоснала лично и затова е приела. Партньорството й с Вергов е било просто плюс. Образът и историята на Виктория вече е бил замислен, ако е отказала, друга щеше да е на нейно място.

# 145
Роси, след като видяхме от Банков какво ли не в 6 сезон, чак толкова лигав като накрая аз поне не помня да е бил.

Ами, Ванилия, ако бяха взели друга вместо нея, аз например, по-малко щях да се дразня. Simple Smile

# 146
Tsvetelina, предполагам имаш оредвид Банков, не Вергов Wink. Ами то Банков в сезон 6, от самото му начало няма нищо общо с Банкив от сезон 4. Не виждам как вкарването. 10 епизода преди края, на Вики 2 в сюжета е променило образа му.

Да, Банков. То цял сезон  спа с коя ли не, неглижираше всичко, не искаше емоционален товар, така каза на Христо за Кая и накрая хоп за един миг се влюби безпаметно в болна от рак жена. Това си е емоционален товар и е изсмукано отвсякъде и противоречи с образа му дор и в 6-ти сезон.

# 147
Роси, след като видяхме от Банков какво ли не в 6 сезон, чак толкова лигав като накрая аз поне не помня да е бил.

Ами, Ванилия, ако бяха взели друга вместо нея, аз например, по-малко щях да се дразня. Simple Smile

Това вече си е до лично усещане.
Мисълта ми е, че е било решено Виктория да я забъркат с Банков така или иначе, а не че е измислено специално за Теодора. Ние тук цял сезон чакаме да намерят гадже на Банков, вие сега претенции защо пък точно тя 😁

# 148
Сега пак се замислих за финала - Банков и настоящата му изгора в съблекалнята. Вики как го съветва да отиде да "скъса" с бившата, защото за нея нищо не било свършило или нещо подобно.Двамата мислят, някак съжалително, за нея, бедната изгубена душа.  И той се съгласява. От него да мине, с усмивка на лице. Някак изпитвам жал за Зорница. Другата изпраща бившия да я отреже. Тя пък в бяла рокля му се предлага, ама той пак отказва.

# 149
При Викитата инфантилизмът ми идваше в повече, като оставим настрана влюбването им за няколко епизода. Само в една сцена ми харесаха и липсваше лиготията - събличането на Виктория пред него.

Общи условия

Активация на акаунт