Откраднат живот • Тема 71

• 32 722
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Всеки ще си държи на неговата и ще си дърпа "чергата" към своята си страна.
Дължи се на лични симпатии. Сега всеки си има такива...
Единственото хубаво е, че най после има български сериал, които е "заковал" много хора пред телевизора.

# 646

Всеки ще си държи на неговата и ще си дърпа "чергата" към своята си страна.
Дължи се на лични симпатии. Сега всеки си има такива...
Единственото хубаво е, че най после има български сериал, които е "заковал" много хора пред телевизора.

+💯

Убивате ме с тези неуморни дебати по линията Банков- Зорница -Марио 😂 Аз понеже не се вълнувам особенно от нея (не ме бийте 😉)  съм фен на сестра Кая и д-р Карагьозов 😍 ,обаче тъй като не е сигурно дали Карагьозов ще продължи да практикува в този екип , пък и не ми се видя лудо влюбен в Кая 😏, мислите ми за бъдещия сезон са насочени към появата на нов доктор ,достоен за нейната красота, доброта и финес 😎😃

# 647
Според мен Карамазов ще продължи и в другия сезон ще гледаме - жена му иска да си го върне; Кая умува дали благородно да се отдръпне, докато се бори с чувствата си; той се чуди кво им става на тия жени Joy

# 648
  Кая е нормално да умува, дали си струват всичките усложнения ,и до сега живота и не е лесен. Тя е млада и има право на една свежа, некомплицирана, взаимна и огнена любов . С две думи има право на щастие .
  А Карагьозов какво има да се чуди, то разликата между двете е от небето до земята,- и външно и всякак ,отдавна трябваше да нарита бившата 😣. Ама той нали е деликатен , между два стола и на земята накрая 😂 

# 649
  • София
Не знам защо си мисля, че изобщо няма да има д-р Карагьозов в 7 сезон.
След тази излагация да подложат Карамазов на подобна роля ще се учудя ако участва пак.

# 650
Мен това, което ме кара да изпитвам известни съмнения, че ще участва, е че като го питаха дали ще участва в нови проекти догодина, той каза да. А беше казал, че докато снима, няма да поема нови неща.

# 651
  • София
Мия си коридора у дома, ама друго е да викнем "санитаря". Не Йосиф.
Понеже стана на въпрос кой е най ощетения герой.
Е най ощетен е Христо. Ми, три цял  цял сезон.И накрая му закачиха жената с детенцето.

# 652
  Shatzi, не си съвсем права да знаеш 😉. Останахме без чистачка във фирмата две седмици и трябва да ти кажа, че работата със парцала и кой да я върши се оказа много важна 😂Така, че не бива да умаловажаваме дейността на Христо с парцала ,при това той взе и решаващо участие в няколко медицински случая 😎

# 653
Е това казва и Шаци,важна си е тази работа,с парцала,де Simple SmileИ което е най-важно кой я върши ! Simple Smile

# 654
Аз също смятам, че ще участва Карамазов.
Това с проектите предполагам има предвид по-мащабни неща като филми и др сеиали.
Като гледам си има участия театъра, занимава си се и с негови неща, т.е. съчетаеа участието в сериала.
Пък и те не снимат целогодишно.

Относно зрителския интерес не мисля, че това е първия сериал, който е залепил зрителите пред екрана.
Не се интересувам от рейтинг и т.н., но според мен и Под прикритие, и Стъклен дом имаха не по-малко почитатели.
Наблюденията ми като цяло от хората около мен са, че тези, които принципно си гледат  БГ продукции, следят почти всички сериали, т.е. аудиторията е горе долу една и съща.
Още повече, че почти винаги ги излъчват по различно време, т.е. нямат конкуренция помежду си.
Ето сега освен ОЖ и Скъпи наследници май не се излъчва друг Бг сериал.

# 655
Съгласна съм. За Стъклен дом не знам, но Под прикритие също беше направил голям фурор.

А и каквито и други проекти да има, сериали им носят най-голяма популярност и явно пари. Така че малко биха отказали да снимат.

# 656
Амбър, аз няколко пъти вече казах, че след шести сезон съм абсолютно убедена, че абсолютно всичко е възможно да се случи и всички истории и развитие на историите са - не са решили сценаристите, не е станало.
Така че допускам всякакъв развой - Зорница сама или с някой трети, Зорница с Марио, Зорница с Банков, Марио с Банков Joy

Героите са такива, каквито са ни ги нарисували. Това, че някой от нас има други очаквания към някой от тях си е само наш проблем.
Доне, наблягат на отрицателните, защото има и такива хора. На мен Лора ми е такова събирателно на една категория жени, че изобщо не ме изненадва. И понеже не сме като в анимационните филми, затова няма как всички да са бели и добри. Simple Smile
Амин!😆😁

# 657
  • София
Не съм запозната със "Стъклен дом"  и другия сериал, обаче знам, че Столичаните също имат висок  рейтинг.
Браво на българските продукции. Така трябва да е, иначе ни съсипаха латините и турците.

# 658
Едно хубаво интервю с Диана:

https://impressio.dir.bg/interview/zvezdata-ot-otkradnat-zhivot- … pravila-ot-lyubov

Не знаех, че е снимала и в Столичаните, някой ако е гледал може ли да каже в кой сезон и кои епизоди?

# 659
  • София
Ха, гледала съм всички серии на Столичаните и въобще не си я спомням Диана.

Общи условия

Активация на акаунт