Откраднат живот • Тема 71

• 32 709
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Ролята ѝ е съвсем миниатюрна, едни трима идиоти бяха откраднали нещо, ама не помня какво, яйца някакви ли бяха, що ли, и тя се появи с една кола и ги заплаши с пистолет. Сигурно е не повече от 2-3 минути участието ѝ.

Иначе е забавно ние тука как възприемаме нещата, а актьорите колко по-различно ги преживяват и как сигурно Диана като е разбрала, че трябва да бяга на сватбата си, е била доволна, че ще има драми Joy

# 661
Излезна вечерната програма на Нова от 7-ми Януари.. Те нещо са се побъркали напълно.. Вместо да пуснат нещо ново от 7-ми Януари като да речем „Дяволското гърло“, те ще повтарят най-доброто от тъпата „Черешка на тортата“... Grinning Grinning Grinning http://tvnovellas.blogspot.com/2018/12/nova-07.html#more

# 662
Това с щраусовите яйца май и аз си го спомням 😁 но нея не, аз помислих, че някаква по-голяма роля е имала, както е написано, но не ги следя вече

На мен така ми е много интересно да гледам непознати актьори, които съм виждала само в един филм и после да играят друг образ в др продукция.

Хах по-добре Черешката, отколкото Съдби на кръстопът примерно 😁
Аз ви казах предполагам, че Дяволското гърло го пазят за след финала на ОЖ

# 663
  • Разпиляна във въображението
С тази продуктивност краят на ОЖ може да е след 2-3 години. "Дяволското гърло" е с някакви си 12 епизода. За половин месец и край.

# 664
  • София
Имаме вече името на новата болница - "Св. Анастасия" Simple Smile

# 665

От къде?

# 666
  • София

От къде?

Видях я във ФБ. И явно Виктория ще се задържи по-дълго, щом ще има отделение по неврохирургия. Което пък предполага и още нови лекари Simple Smile

# 667
Това за отделението по неврохирургия го меля от 5ти сезон още.
Не ми изглежда официална информация, но дано.

# 668
  • София
И нито дума за Карагьозов.

# 669
За Виктория беше ясно още щом Банков й предложи 😀

Св Анастасия не е лошо име, аз очаквах, че този път ще изберат нещо друго, а не отново светец

# 670
  • София
Не е цялата статия това, май ще ходя утре да издирвам вестника Grinning

# 671
  • София
Интересно, че явно няма да има голяма промяна в актьорския състав, поне ако се вярва на този вестник.

# 672
  • София
Повечето болници в България носят имена на Светци. Даже го очаквах.

# 673
Днес се почита Света Анастасия https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/pochitame-sveta-anastasiia-2138842

Хм, християнизиран образ на смъртта, не е много подходящо име за болница сякаш 😏

# 674
  • София
Ина го е избрала, то за нея в този момент друго име няма.

Общи условия

Активация на акаунт