Откраднат живот • Тема 71

• 32 741
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Ванилия, край! Fearful Дори и да съм имала някакви намерения да заспивам скоро, като си представих дамите както си ги описала и Магда по/без бельо, ме напуши смях и рязко се разсъних Joy
Божеее, не е лесно да си съквартирант с някой друг след определена възраст май Stuck Out Tongue Winking Eye

# 631
Охх, значи дразня й се вече на Диана... няма ли да се боядиса най-сетне??? 😁
ами не е нейния цвят и грим това!

# 632
И аз я харесвам с черната коса. Но цветът може да е решение на стилистите на продукцията, а тя е споделяла в интервю, че заради роля е готова на доста промени във външния вид.

# 633
Ди, е основала клуб"Върни черната коса - черното рулсз", може да се присъедините Joy

# 634
Не знам дали е по настояване на екипа, като й гледам стари снимки и преди често е експериментирала с косата си и като цяло артистичните натури са склонни на такива промени.
Но просто черното й стои много по-добре 😍

# 635
А пък аз я харесвам повече със светла коса Simple Smile

# 636
Каквато е мургава и с черни вежди, с този ръждив цвят ми прилича от малцинството ,съжалявам . Определено черното е нейния цвят . Но като художник иска да пробва всичко .

# 637
  • София
Нещо не мога да заспя и мисля да ви споделя какво не ми дава мира. Осъзнах, че сценаристите може и да са длъжници на образа на Зорница, както прочетох на няколко пъти, но са длъжници и на образа на Банков. Изкараха го долен, гнусен лъжец- 2/3 от сезона обясняваше как жена му е починала и накрая баааам оказа се жива, кой нормален човек ще лъже за подобно нещо?! Знам, че нямаше друг вариант да изкарат Вергов и същевременно да оставят вратичка за връщането му. Трябваше или да убият героя, което е безумно, или Банков и Огнянова да заминат заедно и след време да се върнат. Но тъй като не искаха да изтърват “златната кокошка” в лицето на Диана, измислиха вариант поне тя да остане. Та мисълта ми е, че им секнаха историята изведнъж и тъкмо се настанихме да гледаме една красива любов... и то дойде време за края на сезона и реално двамата щастливи и обичащи се не успяхме да ги видим. Както обичат сценаристите, оставиха тези 4 месеца връзка на въображението на публиката 😆 Като цяло, историята им остана супер незавършена, тъкмо започна и приключи. Може би и поради тази причина все още вълнува толкова хора, защото не успяхме да видим почти нищо от нея и не задоволиха емоционалното ни любопитство. В отношенията на Зорница и Марио видяхме много нюанси - от закачките, през караниците, сближаването, годеж, съжителство, подкрепа. А с Виктор някак си се спряхме на периода със свалките, имахме няколко откъслечни момента и една интимна сцена и после раздяла. Не беше достатъчно. Затова си мисля, че тези отношения трябва да бъдат развити и показани. Щом те се обичат, толкова хора вярват в любовта им, еми редно е и да я покажат подобаващо. А ако се окаже, че и самите герои, и ние зрителите сме се заблуждавали, тогава нека всеки продължи по пътя си. Но определено смятам, че нещо трябва да се случи между тях. И наистина се надявам да е в 7ми сезон, защото вече ми идва в повече 😆

# 638
Кате, приеми, че е възможно, че това е било разказ за невъзможната любов и е възможно така и да си остане, съдейки по монолозите им, които бяха доста категорични, че в този живот това не е тяхната приказка.

# 639
Изобщо не са длъжници на образа на Банков. В шести сезон той беше героят, който се бори за жена си; който даде органа й за трансплантация; който извади Кая от дупката (танците в клуба), но благородно не спа с нея; който в края на сезона застана до Виктория.
Никой не му е длъжник.

# 640
Ди, е основала клуб"Върни черната коса - черното рулсз", може да се присъедините Joy
Хохохохоохох вече си има име клубът ми Smiling Imp Animal Joy Cat

# 641
Въобще не смятам, че някой дължи нещо на някого.
На всички образи се случват гадости и тъпотии, на едни повече, на други по-малко.
Има ситуации, в които се държат като идиоти, в други излизат пичове.
За Лора тогава какво да кажем? Три сезона само за нея няма да им стигнат да й се издължават 😀

# 642
Добро утро.Какви сте сладурани всички,всеки си държи на неговото становище и е абсолютно убеден,че няма как да се случи друго Simple SmileСамо че е възможно и то сигурно нещо "извънземно" ,което изобщо не ни е дошло на ум.
Аз подкрепям тезата на Кате.И съм на мнение,че на всички  персонажи са "длъжни" сценаристите,никой не развиха като хората Simple Smile

# 643
Ванилия, нещото, което не ми харесва е, че някои от героите ги правят откровено "лоши". Всеки има положителни и отрицателни черти, но при някои наблягат на отрицателните - Лора, Врабчев, Пенев. Може да има и още. Все пак това не е детско филмче, в което едните са супер гееои, а другите супер злодеи, а те го изкарват малко така.

# 644
Амбър, аз няколко пъти вече казах, че след шести сезон съм абсолютно убедена, че абсолютно всичко е възможно да се случи и всички истории и развитие на историите са - не са решили сценаристите, не е станало.
Така че допускам всякакъв развой - Зорница сама или с някой трети, Зорница с Марио, Зорница с Банков, Марио с Банков Joy

Героите са такива, каквито са ни ги нарисували. Това, че някой от нас има други очаквания към някой от тях си е само наш проблем.
Доне, наблягат на отрицателните, защото има и такива хора. На мен Лора ми е такова събирателно на една категория жени, че изобщо не ме изненадва. И понеже не сме като в анимационните филми, затова няма как всички да са бели и добри. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт