Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 11

• 56 599
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
С този епизод  СЦ излязоха  на  нов път . Щом и Джанер се  възмути !

# 91
Като му гледах физиономията на Алихан, сестра си някак я преглътна, ноо Зейнеб му приседна Simple Smile  обичам ги тези сценаристи бе Simple Smile))))..... когато си пият хапчетата:)

# 92
Мерси на Злати за откъсите .Явно сте прави - ако Зерин има участие във Фалкон , тя е решила Зейнеп да е съпредседател .Леле майко , миличкия Алиханчик , красавецът ми той , така му се полага .Сега вече за трети път ще се влщби в Зейно .
Първия път се влюби в миловидното смело и различно от всички момиче . Вторият път се влюби в силната млада жена кочто въпреки любовта си към него  гордо му се противопоставяше . Сега вече ще се влюби в една силна и успяла жена , която няма да му е подчинена , а напротив , ще му се наложи да се съобразява с нея . Браво на Зерин , оцени нашето момиче . Но мисля и Халит ще остане доста неприятно изненадан от зейнеп в последствие .

# 93
Мерси на Злати за откъсите .Явно сте прави - ако Зерин има участие във Фалкон , тя е решила Зейнеп да е съпредседател .Леле майко , миличкия Алиханчик , красавецът ми той , така му се полага .Сега вече за трети път ще се влщби в Зейно .
Първия път се влюби в миловидното смело и различно от всички момиче . Вторият път се влюби в силната млада жена кочто въпреки любовта си към него  гордо му се противопоставяше . Сега вече ще се влюби в една силна и успяла жена , която няма да му е подчинена , а напротив , ще му се наложи да се съобразява с нея . Браво на Зерин , оцени нашето момиче . Но мисля и Халит ще остане доста неприятно изненадан от зейнеп в последствие .

Ха така, както си казваше в една народна песен: Мъчи се, Радке,  да плуваш!...Пардон, Алихане!

# 94
  • Варна
Момичета, ако ви прави впечатление всичките тия удари, които получаваше, Зейнеп ги приема необичайно хладнокръвно - поне за мен.  Как реже Джанер и Емир, че и Йълдъз, Гюлсум също - хич не е толкова невинна. Нали и Емир каза - Зейнеп с дългия (острия ) език. Така ,че тя не е чак толкова по - различна от Алихан. Но както каза има някакъв срам и не е толкова самонадеяна. Yılmaz(фамилията на Зейно) означава неукротим/а Joy
А разговорите й с Халит бяха много разумни и зрели и той я прецени тогава, че е способна.

Надявам се в следващия епизод да разкрият как е подготвил всичко Халит, тоз дърт чакал : ))))

Елеонорче - вярно му приседна Зейнеп Hands Plus1 Joy

# 95
  • По света и в нас.
Ще разкрият на 100%  как дъртата лисица Халит ги изигра и Ендер и Алихан.
Ендер много доволно ходи да злорадства при Зерин в болницата и сега и излезна на носа на кой е жена.

# 96
Благодаря на всички за коментарите и компанията! Hug bouquet  Hugbouquet Hug bouquet

Интересен епизод!Доволна съм от сценаристите! newsm10

Алихан не прецени правилно ситуацията!Как си мисли той,че сестра му ще си остави акциите след като е с Ендер!Да видим кого ще подкрепи Кемал! Peace В следващия епизод ще има и двама нови кавалери! Laughing

Очаквам утре с интерес 1-ви фрагман! Laughing

Hoscakal....😣💔

Много ми харесва тази песен....
Emre Aydın - Hoşçakal

https://youtu.be/oF0NhmAFpDI

С превод....

https://www.vbox7.com/play:e52b6183

# 97
Момичета, ако ви прави впечатление всичките тия удари, които получаваше, Зейнеп ги приема необичайно хладнокръвно - поне за мен.  Как реже Джанер и Емир, че и Йълдъз, Гюлсум също - хич не е толкова невинна. Нали и Емир каза - Зейнеп с дългия (острия ) език. Така ,че тя не е чак толкова по - различна от Алихан. Но както каза има някакъв срам и не е толкова самонадеяна. yılmaz означава неукротим Joy
А разговорите й с Халит бяха много разумни и зрели и той я прецени тогава, че е способна.

Надявам се в следващия епизод да разкрият как е подготвил всичко Халит, тоз дърт чакал : ))))

бРАВО НА ХАЛИТ , ТОЧНО ДЪРТ ЧАКАЛ , НО Е РАНО ДА СЕ РАДВА . Защото и той ще си го получи от Зейнеп . Радвам се ,че Зерин оцени най-после Зейнеп . И какво излезе, Йълдъз пак си е най-добре . С тази силна сестра Халит няма вече да си играе с нея . Напротив ,тя ще му избяга в посока Кемал , а той ще страда . Халит не повярва на Алихан за Ендер .Помните ли каво му каза ,че любовта към една жена прави човек слаб и уязвим . За това съм сигурна ,че той е убедил зерин за Зейнеп .Не отичам ,че той има хубави впечатления за нея и работата и , но основното е да постави Алихан на място .
А ние винаги сме знаели колко е силна Зейно , но сега вече ще придобие и самочувствие . А Ендер как гледаше , кучка мръсна .

# 98
За мен Зейнеп е различна не само от Алихан ,но  и от всички останали,тя  е  чиста  . На  никого не  е направила  нещо лошо .

Отговаря много точно и ясно  според ситуацията ! Не позволява  да я тъпчат . Има си достойнство  и си го  отстоява .

# 99
За мен Зейнеп е различна не само от Алихан ,но  и от всички останали,тя  е  чиста  . На  никого не  е направила  нещо лошо .

Отговаря много точно и ясно  според ситуацията ! Не позволява  да я тъпчат . Има си достойнство  и си го  отстоява .
Това си мислех ,че е чиста , но че остане ли такава след толкова удари и сега с тази власт  .За да се защити трябва и малко по-корава и безцеремонна да бъде , не знам .Дано не я направят Алихан 2 ...

# 100
И къртица си имаме в дома на "младоженците" .Назикет ханъм" мила,кротка,послушна", ма къде беше скрила снимката ? Simple SmileSimple Smile

# 101
  • Варна
Злати - тази втората снимка - като видиш някой с такъв стъклен поглед като на Зейно - трябва много да те е страх. Там цъка бомба със закъснител.

Зейнеп обаче слуша със сърцето, не с ушите. Алихан й каза три неща:
1.че я обича; 2. че е бил принуден да направи това; 3. че не й е изменял никога;
Остави й пръстена - знак, че е само за нея и никоя друга - само ,че не дадоха какво стана там;

Когато Халит й каза ,че е заради пари - тя каза - той не е такъв - и го знае и го вярва ( и е много права) - и когато пиша ,че е Алихан е различен имам точно това предвид - при него парите и положението не са мотивация и движеща сила - както е при Ендер и Халит.

Ами точно там е ключа - достойнството - което е важно и за Алихан и за Зейнеп; За мен са много еднакви; И тя го каза - в техния разговор;
Вие гледате само като положение, аз ги гледам като интелект и като разбирания за живота. И не мисля ,че Алихан я е възприемал за по-долу от него.

Хахаха Елеонора - така е : )))) Hands Plus1

Чиста е Зейнеп, но не си оставя магарето в калта и не се отдръпва от борбата, свряна в ъгъла.

# 102
При  Алихан водещо е преживяното , наранен е и затова така "зъбато " се  пази ,като господства.

Може СЦ да ни показат една отмъстителна Зейнеп заради преживяното унижение ,дано ни го спестят !

# 103
Пуснах си пак последния откъс, точно на Фалкон казва че е новия изпълнителен директор Зейно.

# 104
И на мен ми се струва , че Зейно прекалено спокойно прие нещата, верно бомба със закъснител, а да видим кой ще и палне фитила

Общи условия

Активация на акаунт