Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 11

• 56 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Наистина е интересно да се види, кое я е накарало да приеме това предизвикателство. Може да е искала да разбере истината и какъв е Алихан. Да разбере дали не се е объркала като мисли ,че не парите са важни за него. И като не я допуска той - тя си намери начин да стигне до истината.

А за това ,че той не й сподели според мен просто искаше да не я забърква в мръсотиите и да я кара да взима страна.

# 106

Лека нощ! smile3524

И утре е ден! Wink

# 107
Не гледах онлайн, но познах за Звйно.

# 108
  • Варна
Хахахаха Злати - така е.
Аз ще направя едно гифче Wink само

# 109
Елена , съпрезидент .Остава и двамата един офис да делят .
Боби , не я приемаше за напълно равна .Той си е номер 1 за себе си , оценяваше я , но той да е водещата фигура .
А ,че си приличат по много неща е вярно .

# 110
  • По света и в нас.
Наистина е интересно да се види, кое я е накарало да приеме това предизвикателство. Може да е искала да разбере истината и какъв е Алихан. Да разбере дали не се е объркала като мисли ,че не парите са важни за него. И като не я допуска той - тя си намери начин да стигне до истината.

А за това ,че той не й сподели според мен просто искаше да не я забърква в мръсотиите и да я кара да взима страна.
И сбърка ,защото неволно я накара да вземе страна и сега Зейно няма да отстъпи,защото той я унижи пред всички, а това унижение няма да прости.И пак на дневен ред забранената ябълка се яви Зейно.

# 111
Дружки , как какво я е накарало да приеме - ами момичето има договор .Ето , изпълнява го .Ще продължи да работи там . Ще си я гледка от близо Алиханчо , само ще я гледка ....

# 112
Той не ѝ измени ,просто я заряза в името на НЕЩО и с кого ? Факта ,че я принуди да изтърпи унижението  от  Ендер .....достатъчно !!! Алихан  дали вече съжалява ????

Правилно е да не си остав /я/и " магарето в батака" ,но дано подходи,както до  сега ,с достойнство ! Дано  не я повлече течението на "аристократите"или да я използват за разчистване на техните си  сметки .

Лека ,че  стана ДНЕС!!!! Joy smile3524

# 113
Ендер беше изненадана, но не и сразена като Алихан. Защото тя очакваше удара, за това подготви и план В. Надявам се да има и С, когато Кемал се обърне срещу тях. Може и да не е целяла да стане г-жа Ташдемир, но когато случаят й се предложи тя го сграбчи и мисля че сега търси 2 в 1 - и отмъщение и да се подсигури с нова още по-влиятелна фамилия. Алихан, горкия глупак и идея си няма че тя наляво-надясно разказва как той се е влюбил в нея и я е преследвал.
Зейно във Фалкон - толкова близо и толкова далеч ... нищо подобно, "рядом", както казват рускините. За пръв път Зейнеп ще бъде на едно властово ниво с Алихан. Да видим как огромното му его ще понесе факта, че не му е подчинена, че не може да я разиграва като маймуна, че не му принадлежи - нито служебно нито духом!
Зейнеп винаги е била на нивото на надувкото - по ум, кураж, интелигентност и класи класи над него по доброта. за пръв път обаче тя има възможност и по право да му е равна.
Като дойде и новият персонаж ще си умра от кеф - Зейнеп свободна, ухажвана, обгрижвана, а пък Алихан -под ръка със застаряващата харпия - втора употреба, в малката спалня и с опразнени банкови сметки за бижута и тоалети!!!  Ще плаче той с кървави сълзи за Зейнеп, но така му се пада!
Зейнеп е чувствителна и ранима, но винаги до сега са я давали и като реалистка здраво стъпила на земята. И при предните раздели с Алихан тя не се тръшкаше дълго, знаеше че ако лежи безпомощно няма да си помогне. След всеки ритник ставаше, отупваше се и продължаваше напред. Така направи и сега. За това я уважава Халит, защото е трезвомислеща като него и в същото време топла и сърцата, какъвто той не е.
Не мога да повярвам че дойде момент, в който да симпатизирам на Халит. но не мога да не уважавам факта колко добър професионалист е. Голям бизнес не с еуправлява с емоции, това е истината.
И продължавам да твърдя че Халит не е спал с майката на Алихан. никой СЦ в Турция не би си позволил да покаже на екран дори идеята за такова кръвосмешение, после да се ожени за дъщерята. И вероятно една от идеите на сериала е да покаже как за нищо, само защото не си проявил доверие към близък човек разрушаваш живота си. Да покаже, че отмъщението се връща като бумеранг към отмъстителя. Да покаже че наказанието трябва да се оставя в божиите ръце, защото само Той е всевиждащ и справедлив.
Сериалът е от интелигентните и до сега нищо от показаното не е било самоцел. Сериите са като звена на верига, следват едно след друго, вплетени едно в друго. Така че прогнозирам не особено добър край за г-н Ташдемир, ако не се поправи бързо бързо - в смисъл д апоговори с близките си хора и да разясни работата с греха и отмъщението.

# 114
  • Варна
Фили - дали е само това : )))) Тя му каза да си завре договора ... в съда JoyJoyJoy

Може и да сте прави, пък на мен да ми се иска нещо по-така : )))))
ИИИ ама вярвам в Алихан Innocent. Или по-точно върнах си вярата със сцените в къщата на Зейнеп ( този път веднага отиде при нея) , в болницата и после в къщата с Едер като й навря снимката в муцуната.

Халит какъв поглед извади - JoyJoyJoy

Дари - сега ще те прочета, че пуснахме едновременно.
Така е за сериала - още отначало го мисля това.

Аз мисля ,че те си принадлежат точно духом и даже и да искат никога не биха могли да прекъснат тази си връзка. Даже и да не са заедно физически.

Да не забравяме, че и Зейнеп каза - той ме обича всякак. Ако се проследят всичките им разговори - има толкова дълбоки неща , които си казаха. И не вярвам да са били просто думи. А това ,че се разминават с действията : ))) са виновни СЦ Joy  и това ,че е турско дизи - както каза Джанер JoyJoyJoy

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 00:32 от BVAR

# 115
Фили - дали е само това : )))) Тя му каза да си завре договора ... в съда JoyJoyJoy

Може и да сте прави, пък на мен да ми се иска нещо по-така : )))))
ИИИ ама вярвам в Алихан Innocent. Или по-точно върнах си вярата със сцените в къщата на Зейнеп ( този път веднага отиде при нея) , в болницата и после в къщата с Едер като й навря снимката в муцуната.

Дари - сега ще те прочета, че пуснахме едновременно.

Боби , това за договора беше моя шега .
И мен ми хареса как навря снимката на Ендер .Мисля ,че за последен път видяхе Алихан слаб и неподготвен.
Ще и покаже на Ендер къде и е мястото , а и Халит не е победител все още .
Единствената слабост ще си му остане малкото оловно войниче Зейнеп .

# 116
  • Варна
Още никой не казал последната си дума. Пък на Алихан му предстои да стане мъж, защото още е момче. Батко му Халит е трениран от кокошарника JoyJoyJoy

Ще ни возят още на влакчето : ))) на който му издържат нервите де : )))) много са антигравитацията и на хората им става лошо .

Фили Hands Plus1

# 117
Защо сега от гифчето на Боби, Алихан ми се видя учуден, но някак си доволно изненадан, докато Ендерица беше като ударена с мокър парцал.
Боби и на мен ми се иска Алихан да се върне в действителността и да остави отмъщението в името на любовта, но вече е късно.
Прощават се малки грешки, но такова унижение Зенеп ми се струва, че трудно би простила. Тя не е израснала в такова общество, в което живеят богатите и честта и достойнството са много важни за нея.
От цялата дандания пострада и Хакан. Жалко. #2gunfire #2gunfire #2gunfire  

# 118
  • По света и в нас.

Погледа е хайде да видим как ще се издавите tooth

# 119
Това което промени страната на Зейно бяха думите на Халит в ресторанта, че тя е била параван за пред Халит. Зейнеп точно си тръгна на война, това тя няма да го преглътне лесно и ще им даде да се разберат и на двамата и особено на Ендер. Някой бе писал преди време Ендер познава обкръжението си и номерата  са плод на това обкръжение, затова и с Йлдъз и бе лесно, но Зейнеп е друга хапка, която засяда и тя няма да е преглътне. от тук ще почне и спускането и надолу.
Сега да кажа и добър вечер момичета. Purple Heart
Не пиша, че лаптопа ми е на ремонт, а от телефона не обичам да пиша. Но ви чета непрекъснато и ви се радвам. Благодаря за хубавите коментари, които хранят душата ми и ме зареждат положително.Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт