Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 11

• 56 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна

Поглед  Халит - хванах ли ви натясно?  : ))) или ей малко петле какво подскачаш наоколо и се опитваш
да кълвеш : )))
Алихан - Ако си ти - аз съм умрял; Това се случва в друг живот : ))))
Зейнеп - стъкления поглед - не те мразя, не те обичам - ти си никой Stuck Out Tongue Winking Eye
Ендер - не те прецених добре No Mouth

Както писаха на едно друг място - Ендер има планове с всички букви от азбуката JoyJoyJoy

Сега се връщам в началото на серията - как Ендер гледаше Зейнеп. И си даде сметка ,че това не е Йълдъз. Тогава я преценяваше как да я подхване, но не можа да я прецени. И в къщата не й се получи. Но и Ендер си дава сметка, че има сериозен противник.

Веси - добре дошла. bouquet И аз си мислех за думите в ресторанта, но сякаш много набързо го дадоха . Но и предишния път, когато Зерин й повлия - пак така между другото го вметнаха в серията , като нещо дребно , а после се оказа ,че и се е отразило на Зейнеп.

Кате  Hug - ще видим ще прости ли Зейно. Пак се връщам на това ,че тя не се интересува много от мнението на другите. Както й Алихан, всъщност. Маркира ,че са я изложили ,че е била в кофти ситуация, но повече я интересува какво всъщност чувства Алихан и чувства ли?

Алихан пак беше поставен в кофти ситуация без да го  е искал. Защото когато планираш нещата не може да го правиш с предпоставката ,че другите са неизменяеми обекти. Ти не си ги фиксирал и застопорил. Те се движат и ситуациите се променят. То и да го беше планирал пак нямаше да  стане толкова лошо, колкото се получи. Ендер се възползва отново от ситуацията на макс.

На Ендер й пожелавам Зейнеп да й друсне едно земетресение+торнадо+цунами, като й се искат толкова бури.Smiling Imp

Биби Joy Hands Plus1

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 01:47 от BVAR

# 121
BVAR, много добре написано като ситуационен анализ на нашите герои. Най-много ми хареса израза " другите са неизменяеми обекти. Ти не си ги фиксирал и застопорил. Те се движат и ситуациите се променят. То и да го беше планирал пак нямаше да  стане толкова лошо, колкото се получи."
Сега да видим Ендер. За първи път е виждам разтревожена няколко пъти в една серия. Макар че е пълно перде.
Както казваше една друга героиня:  Е, всяко зло си има все пак лимит.

Приятен ден, момичета!

# 122
Добро утро момичета мили Heart Hug
Как сте ? СЦ ни завъртяха в страхотна вихрушка снощи .
Пак да похваля актьорската игра на всички , бяха прекрасни .
Независимо кой с кого е и не е е в реала , тук всички ни карат да им вярваме и се раздават на макс .
Продуцентите и СЦ видяха ,че има хляб в този сериал и макар да поизвъртяха фактите от сезон 1 , и даже ( за мое съжаление ) да поизмениха стила на сериалчето ни , измислиха страхотна интрига и ни завъртяха на 180 градуса Flushed
Мисля ,че Алихан има нов офис , за да сложат още едно бюро и за Зейнеп . Много ги искам в една стая , майкооо, какви погледи ще си мятат - огън и жупел !
Веси ме подсети за Ендер - аз написах,че на Ендер ще и е трудно със Зейнеп , защото тя не е свикнала да се бори с такива като нея . Физиономията на Шевал ме изкефи , страхоно го изигра , Кобрендер беше като ударена с мокър парцал , а Алихан - като отровен от гъби Smile Smiley Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Closed Eyes
Знаете , че Йълдъз въпреки всичко ми е симпатична , но СЦ вече ме дразнят с това тя да бъде галеницата на сериала . Каквото и да прави все и се разминава .Всеки един герой изтърпя много несгоди и препятствия , само Звездичка точно като Хюрем Султан от ВВ все суха излиза след поредната пакост Smiling Imp 
Мисля ,че с Кемал и нея ще има много интересни моменти .Между другото химията м/у двамата също е голяма , много са сладки .

# 123
Добро утрооо! madnoel Hug Hug

Снощи сте продължили до късно коментарите-видях че имам 12 отговора за изчитане! Wink

Боби HugКате HugФили HugБиби HugСофия HugВале HugВеси Hug bouquet bouquet bouquet bouquet

За днес-Мари HugФили Hug bouquet bouquet

Превод на епизода! Peace

на Favorite ♛ IndiTurk ♛ Serials
Запретный Плод - 25 серия с русскими субтитрами 🇷🇺
https://cloud.mail.ru/public/DS6G/19BLf7PVf
https://vk.com/inditurk?z=video-149512731_456244649%2F20df849f82 … l_wall_-100681614

на ДизиМания
http://great-tv.tv/turetskie-serials/zapretnyj-plod-yasak-elma

Желая ви приятен ден! People Santa Hug bouquet

# 124
Здравейте, Ябълчици! doh

Нощес сте разкостили серията, браво на вас.
Прочетох ви с голям интерес и съм още по-нетърпелива да я гледам довечера.

Който има възможност, да я почва.
Рускините не са спали.

https://vk.com/feed?z=video-149512731_456244649%2F20df849f824faf … 100681614_2106972

Пожелавам ви прекрасен ден! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Злати Hug
Дублирахме се, но няма да се трия.

# 125
Добър ден !  Благодаря за кафето ,нужно ми  е ! ooooh! Joy

Сериала имаше нужда  от този епизод .....червената линия ,знак STOP за отрезвяване на само забравилите се !!!!! Дано само не поставят  Зейнеп в "ролята " на  Алихан -отмъстителка с непреценен подход...не  искам да е маша на "аристокрацията "

Искам "отмъщение" с финес , интелигентно , по правилата .....Искам Зейнеп предизвикваща уважение  и възхищение като БАШКАН ! С разум ,такт и усмивка !

Май много искам ,а ????  Joy Joy

ПП Изясних си с превода .......Зерин  си взема  акциите от Алихан ,Зейнеп е съпредседател във "Фалкон"!!!

След време и пилот ще стане ,да му мисли Алихан Ташдемир ,ако се качи на самолета ......... Joy Joy

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 09:16 от sofia26

# 126
Дъга Hug bouquet

София Hug,ние си искаме пък каквото стане! Wink

Рейтингъ се е покачил...вече сме над 7,00....  newsm10

Боби Hug,нали това искахме.... Wink

Тотал
 1 CUKUR SHOW TV 21:02 00:19 11,17 23,58
2 SOZ STAR TV 20:55 00:17 9,08 19,04
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX 19:00 20:00 8,21 19,93
4 YASAK ELMA FOX 21:11 00:17 7,19 15,11
5 CUKUR (OZET) SHOW TV 20:00 21:02 6,60 13,93
6 SOZ (OZET) STAR TV 20:00 20:55 5,76 12,33
7 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 09:59 12:59 4,73 28,00
8 YASAK ELMA (OZET) FOX 20:00 21:11 4,66 9,81

АВ-тук отново минахме ''SOZ'',а озета е най-гледан спрямо другите сериали и Чукур е след нас....
 1 CUKUR SHOW TV 21:02 00:19 9,93 21,84
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX 19:00 20:00 9,28 26,32
3 YASAK ELMA FOX 21:11 00:17 7,37 16,09
4 SOZ STAR TV 20:55 00:17 6,09 13,33
5 MASTERCHEF TURKIYE TV8 20:34 00:31 5,54 12,97
6 YASAK ELMA (OZET) FOX 20:00 21:11 4,71 11,02
7 CUKUR (OZET) SHOW TV 20:00 21:02 4,54 10,67

20+ABC1
 1 CUKUR SHOW TV 21:02 00:19 12,00 24,10
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX 19:00 20:00 9,20 23,97
3 SOZ STAR TV 20:55 00:17 7,73 15,48
4 YASAK ELMA FOX 21:11 00:17 7,62 15,22
5 CUKUR (OZET) SHOW TV 20:00 21:02 5,94 13,01
6 MASTERCHEF TURKIYE TV8 20:34 00:31 5,30 11,26
7 YASAK ELMA (OZET) FOX 20:00 21:11 5,04 10,95

Рейтинг
‏total -7.19%⬆
‏AB -7.37%⬆
‏ABC1 - 7.62%⬆

Тотал:
1. Чукур / 46 серия - 11.17⬆
2. Обещание / 63 серия - 9.08⬇
4. Запретный плод / 26 серия - 7.19⬆
19. Рыбка Эгейского моря / 20 серия - 3.01⬆

АВ:
1. Чукур / #Cukur - 9.93⬇
3. Запретный плод / #YasakElma - 7.37⬆
4. Обещание / #Soz - 6.09⬆
12. Рыбка Эгейского моря / #EgeninHamsisi - 3.12⬆

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 09:22 от Zlatina3

# 127
Добро утро! Coffee

Няколко реда от мен, че имам много работа Hug

За мен Алихан приема Зейно като даденост. Знае че каквото и да ѝ сервира, тя рано или късно му прощава, защото го обича. И не ѝ каза на време за плана, защото тя е преди всичко разумна и честна и щеше да развали нещата, като 'издаде' на някой .

Тази работа с брака хич не я приемам- след като акции и проценти могат да се раздават и без брак, защо се съгласи на това безумие Алихан?! Да бяха го направили фиктивен, да бяха ги снимали фотографите, една статия в списанията и готово. Thinking Голяма глупост беше подписването с Ендер.

И на мен погледа му не беше на сразен човек при появата на Зейно. Да, изненадан, но имаше и леко облекчение... Мисли си той, че на Зейно ще ѝ мине, но няма да е скоро. Този път ще го измъчи Simple Smile Дано де .

# 128
Здравейте ябълки,
Беше невероятна тази серия, мн ме накефи.
Яд ме е защото Халит много добре знае, че Алихан не е използвал Зейно, за това реши чрез нея и нейния гняв да спре Алихан. Защо иначе така доброволно отиде на вечеря с нея, друг път винаги оставяше Йълдъз сама да утешава сестра си, даже на моменти беше меко казано груб. А сега изведнъж мн внимание към Зейно прояви.  Все пак и Халит добре познава Алихан. А относно това, че Халит не бил разбрал защо е всичко това, според мен СЦ не го дадоха, но съм сигурна че има съмнения.
Мисля, че Зейно ще се подаде на гнева си, и ще иска да ги смачка с Ендер.
Но пък да видим фрага все пак, какво ще стане с новия ухажор на Зейно.

# 129
Алихан не каза на Зейнеп истината по две причини :
- Изпитва невероятен срам и болка от това което се е случило преди години и не иска да го споделя с никого /обясни това на Хакан/ Типично е при този вид психологически травми - сякаш като го изговориш на глас думите ще материализират спомена. Като си мълчиш можеш да се преструваш през повечето време, че не е било. Отделно че не иска да бъде съжаляван.
- Втората причина, според мен, е дълбоко подсъзнателна и още не я е формулирал дори пред себе си - Зенеп би могла да го накара да прости. Защото Зейнеп може всичко.

sofia26 - мисля, че ще видим достойно и елегантно поведение от страна на Зейнеп. В турските филми основна сюжетна линия е непочтеността на богатите и честността на бедните. За това направиха такъв точно завой - отмъщението на Алихан срещу основателната причина за отмъщение от страна на Зейнеп. Алихан действа подло, Зейнеп ще се държи почтено и ще прости. Дали към края ще приеме да бъде отново с Алихан - не мога от сега да предвидя /те сигурно и СЦ още не знаят/, но при всички случаи няма да ритне умрялото куче.
Вероятно е приела поста за да помогне на Халит и Зерин да накажат Ендер. Ще видим в другата серия как са я уговорили.

Най-после разбрах защо Йълдъз не хукна след Кемал щом разбра че е богат. Жената иска престиж и тежест в обществото. По същата причина Ендер не мирясва и не се залюби с някой от приятелите на Халит. Жената иска фамилия и то не каква да е. Само Алихан е толкова влиятелен и с тежест. Милата, така и не разбира че брака му с нея ще провали имиджа му в обществото тотално! Ендерица е като пелин, в какъвто и компот да го сложиш - все загорчава и трябва да се изхвърли. Алихан бая има да си блъска главата докато се оттърве от нея.
Да са живи и здрави СЦ - дадоха заявка за втори сезон!

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 12:09 от dariVale

# 130
В оригинал и превод рус суб много малко съм гледала сериала   ,но сега го подхващам  smile3503

# 131
Добро утро! Много хубава серия .Зейно получи първото си възмездие, а дано има още .
Доколкото схващам, но по нататък сигурно ще го разберем, Зерин дава на Халит акциите си от Фалкон ,а Зейнеб е упълномощена от него да ги управлява .
Тука в този сериал СЦ. май спазват законите на Нютон особено: " Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие " Simple Smile
За земното притегляне и гравитацията, магнитите полюси между ЗейАл, да не говорим:)
И да тръгне Зейно да си отмъщава няма да е за дълго, нито е арогатна като Халит и Алихан, нито безскрупулна като Халит (Алихан е малко по мека версия на Халит, от време навреме се вслушва и получава угризения ), нито пък е толкова зла като Ендер .
Ако знаеше защо Алихан постъпва така ?, дали пък заради това не е приела поста и да иска  да разбере, нали уж не ще да работи вече с него, а всъщност ко стана ? На нея и сече пипето и Халит няма да може да я манипулира, ако тя не го пожелае. Алихан не и казва истината, защото го е срам, а не иска и да я лъже ( можеше да измисли някаква история ),
Може би Хакан ще и каже в един много критичен момент по закона на Нютон - Зейнеб преди да подпише брак с Новият герой Simple Smile

Дари съгласна съм и с теб

# 132
  • По света и в нас.
Добро утро.
И аз си мисля,че след първоначалната изненада в един миг Алихан гледаше с облекчение  Зейно.
Тъй като Халит получава акциите на Зерин,каза че първото нещо което ще направи е да обяви новия съпредседател,тоест Зейно става с равни права в фирмата и Алихан не може да предприеме нищо без тя да е съгласна.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 10:32 от bibisita

# 133
Надявам се Джанер да каже на Зейно и така хем ще предаде Ендер, хем ще покаже колко държи на Зейно Wink

# 134
  • По света и в нас.
Щом рейтинга се е покачил,значи серията си е била много бомбе.
Джанер не знае за състоянието на Алихан,а Енедер само подозира.И си мисля ,че Алихан ще се пази да не се разбере.

Общи условия

Активация на акаунт