Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 11

• 56 614
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
да Биби, можеше да е по зле, той Халит направо му я поднесе на тепсия и сега се чудя гол ли вкара Халит или автогол, защото той за любов май не е чувал Simple Smile

# 136
Успях да ви изчета! Wink Благодаря на всички за коментарите! bouquet bouquet bouquet

Боби Hug newsm10 Вале Hug newsm10 Фили Hug newsm10

Да допълня още инфо по рейтинга....най-много тази седмица при нас се е повишил

📊Рейтинги 🍎🍎🍎

26 серия 😳🙀🤯

Total: 7.19% (+0.84) - (4 место)⬆
AB: 7.37% (+1.78) - (3 место)⬆
20+АВС1: 7.62% (+1.71) -(4 место)⬆

✅🆕Телевизионный рейтинг за 10.12.2018 (понедельник)

▪Total:
1. Чукур [SHOW TV] - 11.17 ⬆(+0.07)
2. Обещание [STAR TV] - 9.07 ⬇(-0.29)
4. Запретный плод [FOX TV] - 7.19 ⬆(+0.84)
19. Анчоусы Эгейского моря [TRT1] - 3.01%⬆(+0.07)

▪AB:
1. Чукур [SHOW TV] - 9.93 ⬇(-0.95)
3. Запретный плод [FOX TV] - 7.37 ⬆(+1.78)
4. Обещание [STAR TV] - 6.09 ⬆(+0.21)
12. Анчоусы Эгейского моря [TRT1] - 3.12 ⬆(+0.43)

- Да накажет тебя Аллах, Эндер.

ПП 5 отговора,не мога да си пусна поста.... Wink

# 137
  • Варна
Привет момичета! Hug
Злати HugHands Plus1
Евеееет! Точно така - искахме рейтинг над 7!Охаааа!

Чудни коментари bouquet Hands Clap Kiss

Който сее ветрове, ще жъне бури!
Търпяха , търпяха, ама някой трябва да каже на Ендер - Йетар бе! Джанер първи й каза. Даже и неговото търпило свърши.

Според мен новият офис е символ на новия етап. Сериалът завърши един цикъл, приключиха едни отношения. Сега започват нови.

Фили - хахаха чак в една стая - не знам дали ще са. Но може да се гледат през стъклените витрини. За Алихан Зейнеп ще бъде едновременно много близко и безкрайно далечна.

Халит - отново просто събра информацията и така действа. А не само първото ,което му попадне на погледа. Мисля ,че Алихан не успя да го убеди за Ендер, защото той ги наблюдава със Зейнеп. Знае много добре как я гледа. Кога успя да му прещрака коварния план?

Разкриха кога Алихан е приел предложението на Ендер. Значи все пак първоначално е отказал. Но мисля ,че не си даде сметка каква беля си взе на главата. Е вече почна да му се изяснява.

Много богата на емоции и събития серия  : ))) И чудесно играха. Ще си нищим през седмицата : )

# 138
Момичета , с удоволствие ви изчетох , наистина браво на СЦ , разбуниха духовете и рейтингите Smiling Imp
Пак повтарям - Халит ще съжалява ,че даде власт на Зейнеп . Той също като Ендер не е свикнал да общува с такива хора като Зейнеп , наистина няма да може да я манипулира .С нетърпение чакам реакцията на Зерин и Зейнеп като разберат истинските причини на Алихан . Самият Халит иска да използва Зейнеп с/у Алихан ,защото знае за чувствата му към  нея .Нали се съгласихме ,че тук няма нищо случайно , даже разговора на Халит и Алихан у Халит след отвличането .Едното е за 4 то дете , другото е за любовта , която те прави слаб .За детето не се знае , НО ето потвърждение -Халит бей изпрати Зейнеп на огневата линия с/у мъжа , който я обича. А Зейнеп не ревнува Алихан от Ендер , знае ,че не е била параван , сигурна е ,че я обича , но не може да му прости  ,че той пак я постави на 2 -ро място и ,че тя самата му повярва за пореден път и сгреши  . Що се отнася до Ендер , разбира се Зейнеп каквато е справедлива ще и се иска да я постави на място .Много се надявам СЦ да ни доставят това удоволствие .
И съм съгласна ,че Зейно няма да изневери на себе си - ще бъде силна  , честна , умна и  разумна съпрезидентка , такава , каквато е в живота .

# 139
Помните ли след отвличането,ЗейАл в леглото и след притесненията на Зейно Алихан казва,че започва да вижда в нея втора Зерин и чука на дърво (главата си ) Simple Smile, тя верному дървена . Зерин в болницата казва на Зеино :"Загубих брат си " .Халит не хвана вяра на Алихан че е с Ендер по любов, оказа се че го познава доста добре,познава и Ендер още по добре . Може би Халит и Зерин си мислят, че Ендер е в основата на всичко( То не че не е и малко така) и Алихан по някакъв начин е попаднал в лапичките и са измислили плана със Зейнеб с цел да спасяват Алихан. Може пък Халит наистина да го обича като син .Може  пъкследвреме всеки на всеки да прости .Само на Ендер никой няма да и прости накрая .
Не бури и урагани за тази само апокалипсис Simple Smile .
А квартирката на Емир и Джанер е много сратегическа точка, нищо чудно и Алихан да се скрие от Ендер при тях , че и да е по близо до Зейнеб Wink....ей ще прокудят момичето от махалата тези .Гюлсун абла направо камера да си купува, не мой  им насмогна Simple Smile

# 140
  • Варна
Поздрав за Алихан Wink

Елеонора Hands Plus1 Joy Алихан трудно ще се скрие от Ендер ; )))) Това като се впие е като пиявица.
Как й каза ,че е смешна JoyJoyJoy като се прибра и тя го посрещна с "опората на дома й" JoyJoyJoy
Алихан: Ендер, много си смешна hahaha

Фили Hands Plus1

Flowers Green AppleFlowers Green AppleFlowers Green Apple

Хубаво е, че виждаме и забавната страна в сериала. Все пак го гледаме за удоволствие Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 13:20 от BVAR

# 141
Обожавам го дребосъчко....когато ОБИЧА ,обича на макс ,но когато брани ДОСТОЙНСТВОТО си е върхът!!!!!

....купила си нова тетрадка ...... smile3501 smile3501 love001 love001 newsm62

# 142
С тези луди СЦ нищо чудно наистина Халит да обича Алихан ,ще разберем , аз весе още чакам от този храст да изхвърчи заек Joy , но това със Зейнеп ко-шефка си е висш пилотаж и Алихан го разбра . Защото Халит макар да каза на Зейнеп в ресторанта ,че се криел зад нея нито Зейнеп му повярва , нито той самият го вярва . Мисля ,че Ендер започва да се дразни на любовта на Алихан към Зейнеп , но пък сега не може да си развява байрака из фирмата , защото Зейно вече ще е шефка там Smiling Imp
Дано СЦ не променят Зейно да се превърне в хората , които преди нито харесваше, нито разбираше ( сетих се за Войната на розите ).Надявам се нашето оловно войниче , макар вече и  с с генералски пагони да си остане същата чиста душа .
Гледах малко с мишката Зей и Ал моментите - Алихан толкова посърнал и нещастен ( даже леко остарял , въпреки безупречния си вид), а в къщата на Зейно и в болницата толкова искрен и отчаяно и повтаряше ,че я обича и да го чака .Sad Стана ми мъчно за него . Но ,че е мазохист , е мазохист .Какво си причини ....да не говорим какъв е садист с най-близките си , даже и Халит колкото и да е виновен ( ако е) , би трябвало да му каже какво става .
И да добавя - Зейнеп не е права ,че Алихан не се е променил . Напротив , вече е много различен от преди и сега за това му е още по-трудно .
А кученцето къде е ? Дали Алихан предвидливо не го е занесъл и него в чифлика ,че тук не го виждам с Ендер . Аз на мястото на Зейно щях да си го взема ...

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 14:41 от Phillipine

# 143
ШОК , ШОК , ШОК ! ! !  2:05:58 - Зейнеп Йълмаз !!!!! #Crazy #Crazy #Crazy

# 144
Фили, Халит НАИСТИНА обича Алихан като син. Алихан е син на съдружника му, брат на жена му, вуйчо на дъщеря му. Познава го от младите му години, работеха добре като съдружници дълго време. До появата на Ерим Алихн е бил сина, който Халит не е имал. Не вярвам и не вярвам, че е преспал с майката на Алихан. Щеше поне да подозира това като мотив за действията на Алихан.
Елеонора, Халит познава и Алихан и Ендер. За това не вярва в любовта им, по принцип не му пука дали са имали връзка, но по-скоро не вярва и на това. Мотивите на Ендер са му ясни, но знае че Алихан има собствена причина.
За разлика от Зерин и Зенеп той знае, че Алихан не би могъл да е обикновена жертва на манипулациите на Ендер. За това продължава по отношение на него да си задава въпроса - защо?

# 145
Вале, ние тук търсим логика , но СЦ все успяват да ни изненадат . ТБ ми е симпатичен , даже Халит и харема му приемах до преди няколко серии , но после СЦ го превърнаха в безчувствен циник . Не знам какво се е случило , но аз вярвам ,че истината е все още някъде там ( но мисля ,че той е бил с майката наистина или този часовник после да е станал негов... ), а Алихан много избърза , което струва много болка на много хора ( най -любимите му !)и на самия него.

# 146
  • Варна
Да започнем отзад напред : )))

# 147
 wavey
Страхотен рейтинг. Party

Скрит текст:
Новый герой в сериале Запретный Плод - Дюднар (Эрдем Кайнарджа)
🔸В 27 серии появится актёр Эрдем Кайнарджа, где он будет играть роль - Дюндара.
🔸Дюднар не знает, как правильно разговаривать с женщинами, именно так новый герой познакомится с Зейнеп. Дюндар обратится к Зейнеп, как «мадам», а не «девушка».
Лера Иванова

Севда Эргинжи и Йылмаз Кунт были замечены вместе на выходе из ТРЦ Зорлу. На вопросы журналистов пара не ответила.
#DZMnews/Алина Стурман

#DZMnews/Алина Стурман
Как сообщает скандальная газета Posta, Мустафа Мерт Коч и Эда Эдже проживают любовь! Мустафа и Эда вчера были замечены вместе на выходе из клуба. Пара весь вечер развлекалась, а позже Эда и Мустафа уехали вместе.

# 148
  • Варна
Ами тия сладури? Тук повтарят ЗейАл - Кемал й каза да признае ,че го е изревнувала : )))) А преди това в къщата, когато Ерим беше при Кемал й обясняваше колко го обичала. Grinning Обаче се вижда нюанса и разликата със ЗейАл и се получава много добър ефект. Тази идея за такова "повторение" ми хареса. Еда и Сарп играят много хубаво. Hands Clap

# 149
Мен ме вълнуват други мисли. На модна тема. Розовото палто на Лила от началото на епизода, палтото с което е в болницата, се появи в последния епизод на “Не плачи мамо” при една от отрицателните героини, а жълтото палто на Зехра от срещата с Кемал също - в последния епизод на “Не пускай ръката ми”. Палтото на Алихан от последния епизод е палтото на Джан Дивит от .”Ранно пиле”. Вече не само сетовете се повтарят многократно, но започнаха да им повтарят и дрехите в различни продукции. Което си е слабост. Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 18:19 от victoria vassileva

Общи условия

Активация на акаунт