Звездни компромати- 389 част

• 59 584
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Юли Константинов изглежда като вещер.
Предполагам,че злобата и комплексарщината наистина състаряват.

Ужасен е, чак става за плашене на малки деца с него.

Evana,

мисля, че не е за първи път в тази и други теми из форума да се подхвърлят линкове към измислените страници на сем. Константинови. Все пак и те деца имат, които искат да ядат.

# 196
  • София
Една страхотна Ева Кикерезова, няма и месец след раждането на третото си дете.

С С Марина Войкова. Тя някаква миска ли беше, не се сещам.

# 197
Марина Войкова май е една от най-красивите ни миски изобщо. Не знам защо не я пратиха на Мис Свят или Мис Вселена, а на Мис Планет. Можеше да имаме някакво по-предно класиране.

# 198
Коя е жената на Юлиян Константинов и какъв е екшъна там?
Аз отворих сайта и ми заприлича на блог на шестокласничка. То курсиви, то болдвания, то подчертавания...

# 199
Браво на Ева Кикерезова!
Много красива жена в страхотна форма Heart Eyes

# 200
Юли Константинов изглежда като вещер.
Предполагам,че злобата и комплексарщината наистина състаряват.
Къде го видя Юли Константинов.
Всички разгледах ,  него не го видях

# 201
# 202
Коя е жената на Юлиян Константинов и какъв е екшъна там?
Аз отворих сайта и ми заприлича на блог на шестокласничка. То курсиви, то болдвания, то подчертавания...
Собственичката на сайта- Юлия Константинова. Екшън няма.

# 203
  • Sofia
Тия двамата винаги ми изглеждат парцаливо облечени.

# 204
щерката на Гала
Скрит текст:

Маги Сидерова
Скрит текст:

Емилия
Скрит текст:

Момчил Спасов  и леко ъпгрейдната Андреа
Скрит текст:

Момчил Спасов и Емилия
Скрит текст:

Камелия
Скрит текст:

Ники Кънчев +
Скрит текст:

Миро
Скрит текст:

# 205
  • София
Дъщерята на Гала е хубаво момиче, но има нещо, което ме дразни в нея. Твърде много поза, напън за изява, маниерничене. Малко са ми онези двама пубери Шопов и годеница, а сега и тя. Петканови умишлено ги пропускам.

Това нещо Момчил Спасов да не е гадже с другото нещо, наречено Цецо? Не ме разбирайте погрешно, широкоскроен човек съм и нямам нищо против гейовете, но откровените педераси ме отблъскват на макс.

# 206
С тези патешки джуки, които си е сложил въпросният Спасов, изглежда мега гнусен.

# 207
Предаването на Гала - жена, облечена в прилепнало трико, с опашчица и рога, тя е еленче, ръси разбити белтъци в течно състояние по хора, предмети и бисквитки.
Телевизионно злато. По едно време взе и да си друса опашчицата и това под нея пред камерата. Дано да се намери клипче. Тези там са изумителни.

# 208
Лелееее,какво видЕх Grinning
Щерката на гОла има силен напън вече да ближе и облизва,езика ѝ е все навън,като на теле.гОла да я пусне в Студенстки за нЕколко дни да ѝ мине нагона.Каквато майката,такава щерката.
Миро да не би да кандидатства за следващия Уизард в някой филм за Хобит?Бая е зле.
Емилия нЕма ли да пусне поне една читава песен както преди 12години примерно???Засега за нищо не става.
Потресена съм от последните страници Grinning

# 209
  • Rock & Roll feeling ...
гОла да я пусне в Студенстки за нЕколко дни да ѝ мине нагона.Каквато майката,такава щерката.
Точно обратното впечатление имам за Гала и се учудвам от напъните на Мари да бъде секси по един такъв напънато позьорски начин с дупета,прашки и езичета навън.

Общи условия

Активация на акаунт