Звездни компромати- 389 част

• 59 517
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Теди Велинова
Скрит текст:

# 406
  • До сърцето...
Добре прави Наум, и простаците, дето хвърлят фасовете си кой където свари, заслужават такива просташки постъпки.
За протокола - пушачка съм и затова така ме дразни.

# 407
  • София
+1! И аз пуша, обаче си държа фаса в ръката докато не намеря кош.

# 408
Приятно съм изненадана от приятелката на Наум Шопов. От снимките, които съм виждала, имах впечатление, че е някаква кифла. В интервюто се представи като интелигентно и разумно момиче, и явно наистина много се обичат. Изрично каза, че Наум иска да се занимава с пластична хирургия, за да помага на хора в нужда, а не за разкрасяване в стил нос, гърди, устни.

# 409
  • София
Не си ли сложи точно тя нови гърди? Или се бъркам?

# 410
Не си ли сложи точно тя нови гърди? Или се бъркам?

Аааа, зарадвала го е с новите си гърди, щото той бил естет.

# 411
  • София
Е, значи такова изказване от нейна страна е изключително смешно и нелепо.

# 412
Не й е сложил той гърдите все пак... Защо да е смешно и нелепо, това все пак са плановете му? Масовото хората разбират под пластична хирургия т.нар. естестична хирургия, а не опериране на деца с тежки изгаряния в Пирогов или пострадали от катастрофи.

# 413
  • София
Не й е сложил той гърдите все пак... Защо да е смешно и нелепо, това все пак са плановете му? Масовото хората разбират под пластична хирургия т.нар. естестична хирургия, а не опериране на деца с тежки изгаряния в Пирогов или пострадали от катастрофи.

И какво като не ги е сложил той? Тя едва ли не казва, че е против пластичната хирургия, освен ако не е наложително и бам - нови цици. Някак си си противоречи с естественото, което иска да покаже.

# 414
Пипито тъкмо призна за бременността си с Александър. Нищо, че бг  мама знаехме и преди това.

# 415
Дара
Скрит текст:

# 416
Защо е гримирама така на първата снимка 😱 Не знае ли, че се потъмнява челото високо горе при косата, а не в средата. Кой я е гримирал за Бога!? Ужас. И защо винаги е с изплезен език, да не се мисли за куче. Ужас.

# 417
  • Sofia
Може да има проблем с трета сливица....

# 418
Много гнусно моме.

# 419

И какво като не ги е сложил той? Тя едва ли не казва, че е против пластичната хирургия, освен ако не е наложително и бам - нови цици. Някак си си противоречи с естественото, което иска да покаже.

Момичето много държи да покаже как Наум има будно гражданско самосъзнание, връща хвърлените фасове на собствениците им, иска да се занимава с естетическа хирургия, но не да задоволява капризите на кухоглави хубавици, а да връща самочувствието на наистина нуждаещи се от естетични корекции. И да разберем, че Наум е и природозащитник и борец срещу вандалщината и хуманист и актьор и доктор и...

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 12:30 от Карла_Карла

Общи условия

Активация на акаунт