Звездни компромати- 389 част

• 59 520
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
И целулитът на петата снимка на Дара е много добър.

# 421
Ама тя Малкоданска наистина се върнала на работа. Аз си мислех, че само за коледноъо парти е отишла. Ама днес си водеше времето
Кой ли й гледа бебето....

# 422
Боже,той повече от моя, пък аз все си го крия!

# 423
Годеницата на Шопов беше много плоска преди (особено при усилени тренировки и безмазнинно хранене мисля, че бюстът съвсем се губи), така че я разбирам защо си сложи силикон. Мисля, че добре й стои, няма вид на някаква плеймейт с огромни бомби.
Даже май, че повечето, с които съм коментирала не бяха забелязали и нямаше да обърнат внимание, ако не беше доктор Е! да се изцепи с коментар.

А Наум и на мен ми стана по-симпатичен с постъпката си с фасовете, а коментиращата го тук още по-неприятна.

# 424
Имам добри лични впечатления от Шопов, но и двамата са ми някак безлични. Теа нямала била против да я знаят хората като “Гаджето на Наум Шопов” Close

# 425
  • София
И аз не бих имала против да съм известна като гаджето на Джери Бътлър.

# 426
Приятни млади хора са, не се величаят, поне такова ми е беглото виждане случайно по телевизията.
Пипито нали е Петя Дикова? За какъв Александър става въпрос, ако е бременна, не би ли трябвало да е от този уж писателя Илиян ли там какъв беше? Или за нещо друго говорите?

# 427
  • Sofia
Александър ще се казва бебето,а таткото е Илиян.

# 428
Много добра новина. Противно на повечето мнения, на мен ми е симпатична.
На баща и' ще го кръстят, много хубаво име.

# 429
Наумчо Шопов връщал фасовете на хората обратно в колата, ако видел че някой си изхвърля фаса, чукал по стъклото и хвърлял фаса обратно вътре.
Очаквам скоро да е със сменена физиономия, и без тва е противняк. Егати лай*ото.
Ти сериозно ли?!?
Да, аз също очаквам някой тъпанар да го набие, защото малоумието у нас се толерира, защото правилата не работят и защото се позволява на простаците да мислят, че имат право 😡😡😡

# 430
Според мен това са сенки от стъклото.

# 431
Джон Траволта най-накрая не прилича на пластмасова кукла, чак ми е чаровен
Скрит текст:

# 432
Ама тя Малкоданска наистина се върнала на работа. Аз си мислех, че само за коледноъо парти е отишла. Ама днес си водеше времето
Кой ли й гледа бебето....
Ми намерила си е някой, кой да е? С нея не го води.

# 433
Малкоданска написа един сърцераздирателен пост в Инстаграм и отчете майчинство. През цялото време след раждането ходеше по партита, в чужбина, сакън да не останат непохарчени парите на дизайнера-съпруг. Противен хедонизъм е това.

# 434
  • София
Е така де, няма едно бебе да разваля живота на Малкоданска. Да, знам, че животът не приключва с ражданено на дете, но надали ще й стане нещо, ако си седне на кльощавия задник и си гледа бебето поне първата година. Но нали кариера на синоптичка упорито е градила, сакън да не й забравим физиономията.

Общи условия

Активация на акаунт