Звездни компромати- 389 част

• 59 857
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Сериозно ли е това?

Разбирам, че не всяка майка е плътно до детето си в първите месеци след раждането, но да ходиш по партита и в чужбина, докато се чудиш дали детето ти ще оцелее ми се струва прекалено...

# 436
Не знам колко време изисква тази професия, но ако е по няколко часа, не виждам проблем да се разсее за малко.
Дали ще иде на фризьор или да прочете времето, същата работа.
Но ако си е плътен работен ден 8+ часа, тогава е друго...

# 437
  • София
радвам се за Пипи, време ѝ беше /да се изкажа като лелка и аз/:)

браво на Наум, от мен се е учил;) никой не ми е сменил физиономията.
на повечето рязко им става неудобно, когато бясна жена, изскочила от колата си, им завре личния отпадък в лицето.
убедена съм, че поне един "наказан" е спрял да върши тази простотия.

# 438
Ех, тази Малкоданска, не я е срам! И тя като онази другата безсрамница, херцогинята на Кеймбридж!
Раждат, слаби са, гримирани са и са служебно заети. Ужас и срам! Вместо да хванат черпака и парцала, те са толкова нагли! А мъжете им? Изпуснали са положението! Вместо да ги ошамарят и да им покажат къде е мястото на жената...те ги оставили да се развяват и вероятно дори, не дай Боже, са им осигурили домашни помощници...

Жена с малко бебе трябва да прави 3 основни неща - да ходи с мазна коса, да виси на площадките и да се оплаква от размера на майчинството. Толкоз!

# 439
  • София
Айс, ти това ли разбра от поста ми?
Тя пак може да си гледа бебето и да бъде красива. Не знаех, че обратната опция е бой, мазна коса, въртене на черпак и какво още беше... Но нали живеем в 21 век, явно е голяма саможертва една жена да си обгрижва бебето през първите му месеци.

# 440
Ice Queen, моето изказване конкретно беше относно коментара, че е обикаляла по купони и почивки, докато детето й се е борило за живота си в неонатология, а не заради това, че сега се е върнала на работа.✌

# 441
  • Пловдив
Едно бебе в първите месеци има нужда от майка си, а не от сърцераздирателните й постове в "Инстаграм", от богатия й социален живот и бързото й връщане към тази силно полезна и смислена длъжност "четяща прогнозата за времето" (защото тези кукли не са синоптици). Никоя бавачка не може да замени майката, дори и последната да е с мазна коса, дебела и оплакваща се от размера на майчинството.

# 442
Тя се върна към моделството, партитата и чужбина след онзи пост в Инстаграм, преди това нищо не споделяше, т.к. е имала проблем. Не твърдя, че докато детето е било в неонатология, тя е ходила на партита.  Грешно съм се изразила като съм написала "след раждането". В случая е малко след раждането.
Но след онзи пост, нормално е да се очаква, че Малкоданска ще се радва на всеки миг от майчинството, а не да бяга насам-натам, случайно да не се развали комфортът й на порцеланова кукла.

# 443
За два часа да отиде да каже 5 изречения, аз не го приемам като зарязване на бебето.
Пък и пожалете го малко Ники Василковски, изнемогва момчето.😊

# 444
Тя се върна към моделството, партитата и чужбина след онзи пост в Инстаграм, преди това нищо не споделяше, т.к. е имала проблем. Не твърдя, че докато детето е било в неонатология, тя е ходила на партита.

В коментара ти пише “през цялото време след раждането” затова така те разбрах.

# 445
като стана въпрос за бебчета, ето едно на Хилъри Дъф
Скрит текст:

# 446
Едно бебе в първите месеци има нужда от майка си, а не от сърцераздирателните й постове в "Инстаграм", от богатия й социален живот и бързото й връщане към тази силно полезна и смислена длъжност "четяща прогнозата за времето" (защото тези кукли не са синоптици). Никоя бавачка не може да замени майката, дори и последната да е с мазна коса, дебела и оплакваща се от размера на майчинството.
Много точно! Първите месеци Всяко бебе трябва да е плътно с майката!

# 447
  • софия
20 снимки на знаменитости като малки деца .
https://brightside.me/wonder-people/20-photos-capturing-famous-p … em-before-663060/

# 448
Наистина ли помислихте, че Гери ще си зареже бебето в кувьоз, за да обикаля паритита и чужбини?! За да харчи парите на съпруга си....
Някои май съвсем откачиха. Или съдят по себе си  Stop
Пипито ще кръсти Александър на Сашо Диков ли?! Mr. Green

# 449
Да, аз така предположих и вече обясних защо, оказа се, че не съм разбрала поста правилно.

Не смятам нито, че съм откачила, нито, че съдя от собствения си опит.

Общи условия

Активация на акаунт