Звездни компромати- 389 част

• 59 882
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
... Какво значение има кой с кого?
Е как какво? Прероден потребител трупа мнения с пошли изказвания и намеци.
Пошли изказвания и намеци ? Намеци никой към никого не прави! Пише ли го в книгата?! Пише го ! История за синоптичка и продуцент. Нали в предаването си Венета Райкова сама каза, че въпросната синоптичка се припознала и й счупила телефона от звънене. Сега какво излиза, че нещо което се е казало в национална телевизия, и нещо което е написано в книга с незнам си колко тираж ...и коментирано по форуми...е всъщност художествена измислица ли?  Коя е въпросната синоптичка, аз мога само да гадая.... Питайте Райкова

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 12:15 от Анонимен

# 496
Венета Райкова морално не е човекът, който ще коментира кой на кого какво е правил, защото свидтели още разказват как е правила интересни работи самата тя на Ванко 1 в пловдивски хотел. Тя да се радва, че тогава нямаше социални мрежи, защото си беше баш една Златка Райкова по онова време.Сега изведнъж стана девствена, че и саркастични книги седнала да пише.

# 497

Е ,за някои изключително интелигентни съфорумки тя си е простакеса,ама кво да се прави тя е съпругата на президента, да са станали вашите мъже президенти да обсъждаме ваши рокли и букли😂😂😂

Ако се чукахме с хора от политиката, все в един момент с малко късмет можехме да попаднем на златна мина - я президент, я бивш президент, я бъдещ президент, я министър... Как така и предишният съпруг на уж обикновеното Деси и той политик. Много интресна таргет група си има тя. Нуждите пък на сегашните комунисти бързо я направиха от любовница съпруга. Помним ги тези неща.
Как така любовница?
Радев не е ли бил разведен и  те са си живяли заедно!
Любовница е когато мъжът е женен

# 498
Другарка му е била тя, другарка.

# 499
Другарка му е била тя, другарка.
Каквато и да е ,жена му е до него
Някои са без жени, други бяха пред развод , но за пред хора се водеха семейство, трети купуват жилища на манекенки.... който както пожелае

# 500
Венета Райкова морално не е човекът, който ще коментира кой на кого какво е правил, защото свидтели още разказват как е правила интересни работи самата тя на Ванко 1 в пловдивски хотел. Тя да се радва, че тогава нямаше социални мрежи, защото си беше баш една Златка Райкова по онова време.Сега изведнъж стана девствена, че и саркастични книги седнала да пише.
В компроматите тема 323, е обсъждано. Ако на някой му е любопитно.

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 11:34 от Анонимен

# 501
Деси Радева много ми хареса. Нежна, интелигентна, хубава жена. То аз си я харесвах, и преди интервюто.

# 502
Sylvester Stallone
Скрит текст:

# 503
10001, не се притеснявай, това м/у Венета и синоптичката е факт. И слуховете, че става въпрос за Никол в книгата тогава тръгнаха оттам, че беше  също факт, че Никол имаше връзка с Нико Тупарев (продуцент).

# 504
Аз пак не разбрала.. и какво като е била с Тупарев????

# 505
За Венчето Райкова лошите езици разказват и доста пикантни истории в компанията на Малък Тошко.

И слуховете, че става въпрос за Никол в книгата тогава тръгнаха оттам, че беше  също факт, че Никол имаше връзка с Нико Тупарев (продуцент).

Брях, това с Нико съм го пропуснала. Той да не се е развел? Че жена му, ако не се лъжа, е доста властна и си го държи на къс повод?

# 506
Тупарев не е ли бил женен тогава?!
Спомням си, че с Ники Николов я спрягаха по едно време
И май не за него, а направо за шефа на телевизията ставаше въпрос. Високо се е целила Буклата
Венета и завижда, защото самият Тишо /който не можа да я изтрае/ е обяснявал, че тя не може да прави ...това, в което обвинява Букла. Неудобно ми е да го напиша  Blush

# 507
Класация проведена в социалните мрежи за най- красивите мъже за 2018 г.
Номер 9 бил с български корени.
А първенецът  е....хм Rolling Eyes

https://www.adme.ru/svoboda-kultura/kazhdyj-god-v-internete-vybi … -2018-go-1962115/

# 508
С Нико Николов беше Никол, да, грешката е моя в предишния пост, защото двамата господа са ми доста еднакви, не ги различавам. Същият Николов преди това ходеше с Радост Драганова. Голям плейбой...

# 509
Станкулова преди време я харесвах, но откакто Венета Райкова загатна в една от книгите си, че "синиптичка с букли" прави .... С продуцента.....Много ми е неудобно да го напиша ... 
Joy Joy Joy
Споко, ние децата си в зелки сме ги намерили Joy

Общи условия

Активация на акаунт