Отговори
# 105
А аз да питам,от къде сте 100% сигурни,че четат тук?

# 106
Италианците изтънчени и елегантни (поне на финала) като за Оскари, а нашите - селяци в бардак + баш си настоящи труженички Sick

# 107
  • Испания
А аз да питам,от къде сте 100% сигурни,че четат тук?

На мен едно птиченце ми казва.

Ицо Хазарта е много забавен. Когато не е пиян, разбира се.

Трябва да го поканят в Капките.

# 108
Пр'тиснъх са...Рекох си,че свършИ онЪз пародия-ясно. Ама дека мий темата? Аха да изпадна в шок и инфаркт едновременно . .и в прединсултно с-ние...почччтттиии..щот нЪл съм си досетлива Blush минА ми мислАта, че сте отпочналЕ нова тема..
Спукоих са Heart тук сти Hug

Честит празник на Дари Flowers Hibiscus и от мене си!
Гласувах с не в анкетата, просто защото си мисля, че е време за пауза. Малка, но нужна. Малко матрЯл трябва да се натрупа...човешки матрЯл имам над, под, из, в, предвид Stuck Out Tongue Winking Eye
Тези едни и същи муцуни, които дифелират из телевизията..са ми толкова досадни...ама много.
Или другият вариант е обикновен Брадър.
Иначе се настанявам отново удобно в темата- развеселява и ме отпуска след работа. Благодаря, за което Simple Smile

# 109
Голям чаровник Ицо. Heart От този сезон скандали не помня.
Много приятно е с тези клипчета - спомени.

# 110
За предишния брадър да питам, може и да се е коментирало в някоя от темите, но не съм ги чела, тъй като скоро след започването спрях да го гледам. Този Папи откъде има пари за клипове, неговите хич не са от най-евтините, а и да си промотира клипа във ВБ? Вярно, че Преслава и сие също си ги промотираха, обаче зад тях стои "Пайнер" и са наистина изпълнители с много високи хонорари, от които компанията печели много.

# 111
Нали е някакво началство в рекламна фирма. Добри пари взима, а и клипчетата сигурно нищо не му струват, сам си ги прави Simple Smile

# 112
  • Варна
Вулевица яко е нареждала Гана,а снощи тя изкара светица-добрица бля-бля.Днес някъде мернах,че и за Блажния се изказва ,че бил на двата бряга.Ха защо не го попита лично,нали много отворена.Не ближи там ,където си храчил!
Фейсът и е изпълнен със злоба,хейт.Всяка за нея е свиня.Да погледне първо свинската си зурла итяло.
http://hotarena.net/albena-vuleva-prodaljava-da-unijava-djuliana … 47upnrVqoJvvHosgs

# 113
Вулевица яко е нареждала Гана,а снощи тя изкара светица-добрица бля-бля.Днес някъде мернах,че и за Блажния се изказва ,че бил на двата бряга.Ха защо не го попита лично,нали много отворена.Не ближи там ,където си храчил!
Фейсът и е изпълнен със злоба,хейт.Всяка за нея е свиня.Да погледне първо свинската си зурла итяло.
http://hotarena.net/albena-vuleva-prodaljava-da-unijava-djuliana … 47upnrVqoJvvHosgs
Ами не е ли права за Жула

# 114
Нали е някакво началство в рекламна фирма. Добри пари взима, а и клипчетата сигурно нищо не му струват, сам си ги прави Simple Smile

Не, скъпи са му клиповете, не са уан мен шоу изобщо.

Тая новина за Джуганито много прясна - отпреди година и половина някъде. Спокойно може да си е променила мнението след съжителството във ВБ, пък и Джулката изглежда разхубавена в сравнение с преди. Нослето е ремонтирала, устните е оправила, веждите и т.н.

# 115
  • Испания
За предишния брадър да питам, може и да се е коментирало в някоя от темите, но не съм ги чела, тъй като скоро след започването спрях да го гледам. Този Папи откъде има пари за клипове, неговите хич не са от най-евтините, а и да си промотира клипа във ВБ? Вярно, че Преслава и сие също си ги промотираха, обаче зад тях стои "Пайнер" и са наистина изпълнители с много високи хонорари, от които компанията печели много.

Не знам дали случаят е такъв, но обикновено продуцентите се занимават и с финансирането на даден проект. Продуцент на Константин е Искрата /Искрен Тончев/, освен че е автор на музиката и аранжимента.

На втория клип -
Цитат
Видеото нямаше да се случи без специалната подкрепа на Derma-Act (https://www.instagram.com/dermaact/) и вафла "Криско".

И при двата клипа се появява FacingTheSunOfficial.

# 116
Добрютро момичета. Едно кафенце от мен  Simple Smile

Че четат сценаристите вече е повече от ясно, обаче, ако Златка влезе тук да прочете всичко изписано за тяхната "голяма, уникална, неземна любов", като нищо ще получи нервен срив. Като й знам егото не мисля, че ще може да го понесе

# 117
Тя Златка повтаря като мантра колко е голяма и истинска любовта им в опит сама себе си да убеди...

# 118
Ами, най много да каже на Зъбатко:
-Любовче, начииии, такъв хейт ти казвам, казвам ти значиии, напрао не моа повярвам, значиии... и т.н. в тоя дух

# 119
  • Viena
Кулагин как ги нарежда всички в инста.... не е истина просто. 😂 😂 😂

Общи условия

Активация на акаунт