Отговори
# 2 295
Криско и Цвети показаха дъщеричката си Амая :

# 2 296
  • Sofia
Ужас,завито с Версаче,че и биберона Dizzy Face

# 2 297
Върхът на кича. Това пък точно от Криско не го очаквах

# 2 298
Надали поверсачването на бебето е идея на Криско... по-скоро новоизлюпената мама има пръст.

# 2 299
И тези мрачни цветове и надписът на черен фон са ми направо траурни и неподходящи за бебе.

# 2 300
  • София
и аз това си помислих, все едно гледам криминална хроника за отвлечено бебе.

# 2 301
Хем имат желание, хем не им стиска. Да им е живо и здраво детенцето!

Покрай другото шоу днес ми излезе тази новина за испанския брадър. Морал, липса на такъв, унижение, договори... и как мнозина приемат всичко показано в тези предавания за истина. Sad
Скрит текст:

# 2 302
Дано да има нов сезон и да вкарат Мегз вътре!!! ❤🌹

# 2 303

Само ако е ходила на логопед.

# 2 304
….и психиатър и си е вземала лекарствата правилно.

# 2 305
Още не сме забравили предното ѝ участие Smiley Мен ме радваше как разиграваше продукцията Smiley

Нека нови лица видим!

# 2 306
Мегз и Жени Калканджиева Grinning

# 2 307
Няма да забравя никога този момент,когато се надвикваха шеф Петров и Мегз.Никой не чува другият,яки крясъци и по едно време тя реши да го нокаутира,като грабна една тенджера и черпак и върви по него и думка(да го заглушава) JoyПълна какафония!Сълзи ми текоха от смях тогава,култов момент!

# 2 308
Няма да забравя никога този момент,когато се надвикваха шеф Петров и Мегз.Никой не чува другият,яки крясъци и по едно време тя реши да го нокаутира,като грабна една тенджера и черпак и върви по него и думка(да го заглушава) JoyПълна какафония!Сълзи ми текоха от смях тогава,култов момент!

Това е единствения сезон, който следях изключително вяло. Вече започвам да съжалявам . Grinning

# 2 309

Само ако е ходила на логопед.
Още като малка е ходила и не е виновна тя, че говори така, всеки си има кусури и никой не е перфектен!

Общи условия

Активация на акаунт