Отговори
# 2 310
  • София
Покрай другото шоу днес ми излезе тази новина за испанския брадър. Морал, липса на такъв, унижение, договори... и как мнозина приемат всичко показано в тези предавания за истина. Sad
Скрит текст:
Видеото от изповедалнята е потресаващо - как Big Brother ѝ забранява да излезе, забранява ѝ да коментира случилото се, както и видените кадри, предлага ѝ разговор с психолог и я успокоява, технически заплашвайки я, сякаш не е тя жертвата. Дори не са изгонили изнасилвача. Готова съм да заявя, че при подобен инцидент и такава реакция от страна на продукцията, форматът трябва да спре да съществува изобщо.

Скрит текст:

PS: Криско участвал ли е във VIP/Big Brother или новината е постната по погрешка в темата?

# 2 311
  • Испания
Скрит текст:
Покрай другото шоу днес ми излезе тази новина за испанския брадър. Морал, липса на такъв, унижение, договори... и как мнозина приемат всичко показано в тези предавания за истина. Sad
Скрит текст:
Видеото от изповедалнята е потресаващо - как Big Brother ѝ забранява да излезе, забранява ѝ да коментира случилото се, както и видените кадри, предлага ѝ разговор с психолог и я успокоява, технически заплашвайки я, сякаш не е тя жертвата
. Дори не са изгонили изнасилвача.
Скрит текст:
Готова съм да заявя, че при подобен инцидент и такава реакция от страна на продукцията, форматът трябва да спре да съществува изобщо.

Скрит текст:

PS: Криско участвал ли е във VIP/Big Brother или новината е постната по погрешка в темата?

Това не е вярно. Когато викат Карлота в изповедалнята, за да ѝ покажат кадрите, тя изобщо не знае какво се е случило. Всъщност на видеото се виждат движения под завивката. Тя изпадна в истерия, защото искаше да говори с Хосе Мария, а той вече беше изгонен от къщата.
Нещата не са толкова еднозначни.

# 2 312
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:
Видеото от изповедалнята е потресаващо - как Big Brother ѝ забранява да излезе, забранява ѝ да коментира случилото се, както и видените кадри, предлага ѝ разговор с психолог и я успокоява, технически заплашвайки я, сякаш не е тя жертвата
. Дори не са изгонили изнасилвача.
Скрит текст:
Готова съм да заявя, че при подобен инцидент и такава реакция от страна на продукцията, форматът трябва да спре да съществува изобщо.

Скрит текст:

Това не е вярно. Когато викат Карлота в изповедалнята, за да ѝ покажат кадрите, тя изобщо не знае какво се е случило. Всъщност на видеото се виждат движения под завивката. Тя изпадна в истерия /това видео тук не е от самото начало/, защото искаше да говори с Хосе Мария, а той вече беше изгонен от къщата.

# 2 313
  • София
Това не е вярно. Когато викат Карлота в изповедалнята, за да ѝ покажат кадрите, тя изобщо не знае какво се е случило. Всъщност на видеото се виждат движения под завивката. Тя изпадна в истерия, защото искаше да говори с Хосе Мария, а той вече беше изгонен от къщата.
Не съм гледала сезона и не знаех, че е напуснал Къщата, но каквито и да са обстоятелствата, това видео и начина, по който гласът ѝ говори са достатъчно красноречиви. Освен това изгледах видео от въпросната вечер, преди да се стигне до каквито и да е завивки, където ясно се вижда, че тя го отхвърля.
Скрит текст:

# 2 314
Така или иначе и ние правим това, за което са мислели продуцентите в този момент- гледаме сеир и ровим. Случаят е даден на полицията, жалко е, че е можело да бъде предотвратен...но...Sad  Дано пък полицията си свърши работата.
Донякъде разбирам участниците в сезоните, които имаха за стратегия банални скандали по сценарий, за да няма по-сериозни неща

# 2 315
Искам Мегз, Кулагин, Луна и тризначките в едно предаване

# 2 316
И Шеф Петров!

# 2 317
И ирини да им прави терапия Simple Smile

# 2 318
И Шеф Петров!

Луди с картечница! Много яко ще е. Чак ми се вдигна адреналина, без да съм ги гледала...само от идеята Simple Smile

# 2 319
Снимката на Амая, дъщерята на Криско е от бъдеща песен, предполагам за детето.

# 2 320
  • Испания
Светлана Гущерова отиде в тоалетната.

Упс! Не беше тази новина.

# 2 321
Да бъдем коректни. Това е преди да отиде до тоалетна. Виж как се е свила, явно ѝ се ходи, та две не вижда.

# 2 322
  • Sofia
А мама свекърва дали е поздравила за ИД?

# 2 323
Ужасна е. Отврат.
Последно- ще има ли нов сезон?

# 2 324
  • Испания
Последно се твърди, че не.

Общи условия

Активация на акаунт